О боже они угрожают

• Автор теми Автор теми reapergods666
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K

reapergods666

Форумчанин
Дописи
124
Реакції
39
Бали
2625
reapergods666 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Смотрите не верю своим глазам первая угроза в мой адрес от мфо а их 17шт
Вишь какой серьезный этот линеруах как там х*рня вот ху**ня точнее , обсосы ***** отрастили ))

Вкладення

• IMG_20200514_135419_107.webp
    IMG_20200514_135419_107.webp
    109.2 Кб · Перегляди: 270
Вишь какой серьезный этот линеруах как там ***** вот ху**ня точнее , обсосы ***** отрастили ))
Это сколько у Вас просрочка что они такое пишут?

Вишь какой серьезный этот линеруах как там ***** вот ху**ня точнее , обсосы ***** отрастили ))
У меня кредит + колаж склепали, кредит 7 всем разослал розыск. Вообще поxep, хрен даже тело увидят. Только суд.

когда пишут про невыезды, мне смешно) а что сейчас уже выпускают ?) Нашли чем пугать.

когда пишут про невыезды, мне смешно) а что сейчас уже выпускают ?) Нашли чем пугать.
Так и зелёные оtмoрoзки так пугают и родственниками тоже,а то что не выезд не известно сколько ещё будет и так их совсем не смущает

Так и зелёные отм*р*зки так пугают и родственниками тоже,а то что не выезд не известно сколько ещё будет и так их совсем не смущает
Чи накладав комусь Кредит 7 арешт на рахунки?

Ну такі собі погрози! Мені такі листи з кожної шараги приходили!

Вы думали, что особенный?)))

вот бл не пойму они когда сказки пишут про прикордонную службу хоть мозгами думают?)

Вкладення

• Screenshot_20200514-165514.webp
    Screenshot_20200514-165514.webp
    83.3 Кб · Перегляди: 146
А, что разве не выпускают...)) Никто никого не держит на самом деле... То телевизор не смотрите...
ДАаа?) Так ... пакую чемоданы) к черту все) ах да. Денег еще нету. но как только так сразу)
У меня нет телевизора много лет. ютьюб мой друг)

ДАаа?) Так ... пакую чемоданы) к черту все) ах да. Денег еще нету. но как только так сразу)
У меня нет телевизора много лет. ютьюб мой друг)
Это правильно, что телевизор не смотрите, я тоже не смотрю с 2014 года вообще... На границе то выпускают без проблем, а вот только не все страны впускают... Безвиза то сейчас нет... У кого есть основания, то тех впускают...

Доводимо до Вашого відому, що ТОВ «ЛІНЕУРА УКРАЇНА» є фінансовою компанією зі 100% іноземним капіталом, яка має державну ліцензію і внесена до Державного реєстру фінансових установ.

А це означає, що компанія не є локальною, і інформація про Вас і Ваших невиконаних зобов'язаннях потрапить у всі бази, реєстри і відповідні державні органи, як в Україні, так і за її межами.

Наслідки таких дій приведуть до того, що Ви не зможете виїхати закордон, а якщо виїдите, у Вас виникнуть великі труднощі з орендою готелів та інших послуг.

Крім того, найближчим часом в Україні буде введена система соціального захисту, яка передбачає загальний доступ до інформації про боржників як для роботодавців, так і для державних структур. Ви не зможете поміняти паспорт, водійські права і ін., не погасивши заборгованість. Вам доведеться погасити заборгованість, але вже в трикратному розмірі (з урахуванням штрафних санкцій та державних витрат). Ваша сім'я і діти будуть віднесені до категорії соціально неблагонадійних, що вкрай негативно позначиться на Вашому майбутньому і майбутньому Ваших дітей (складності зі вступом до університету, складності з працевлаштуванням).

Не створюйте проблеми собі і Своїм близькім! Погасіть борг поки ще є можливість!

Реквізити: Сума для погашення кредиту 17 250,00 грн.

ну вот тоже пришло
смех да и только

Назад
Угорі