Нужна помощь гоувфінго

• Автор теми Автор теми Міла
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K

Міла

Форумчанин
Дописи
120
Реакції
34
Бали
5125
Міла не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підскажіть будласка хто такий макс з говфінгов начались погрози. Як діяти на що спроможні.

Не знаю,с ними не общалась на 11 месяце закрыла тело кредита и процент
У меня только письма были и кучу звонков

Підскажіть будласка хто такий макс з говфінгов начались погрози. Як діяти на що спроможні.

Можете не платить і все буде чудово, а макс чи василь різниці немає, обичний кастрований звонилка,
там жінок беруть на звонилок або кастрованих максів, василів і валеріїв )

Не розмовляйте з ними зовсім, вони будуть ще більше дзвонити. Бо таких Максів ще багато, всі хотять свої проценти. Хай їдуть грузити машини з лимона ми, більше грошей зароблять

Яка просрочка, яке тіло?
2000 просрочка
Яка просрочка, яке тіло?
2000 хочуть 12000 за 3 місяці
Що мене на оргати продадуть і обзвонять все моє село

2000 просрочка

2000 хочуть 12000 за 3 місяці

Що мене на оргати продадуть і обзвонять все моє село
Тю,****** якісь.Якби мені таке не дай Бог написали,то я б подумала,що вони больні на голову.Дофіга однако хотять.Хай ідуть лєсом зі своїми хотєлками
Вони всі на те і хотять,шоб запугать нас,якшо не дай Бог,покажеш їм,шо стремно хоч трохи,то все,вони поймуть,що нашли слабе місце і будуть давити на то ще більше.

Подскажите пожалуйста, кто связывался с Юристами по поводу мфо ,вляпалась не могу 4 тыс $ им отдала уже сил нет больше. С семьёй на ножаш.Подскажите контакты если кому то помогли

Скажите, что Вы алкоголик и наркоман, что Ваши органы не подходят под их требования.

Назад
Угорі