Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
я три місяці трубку не беруПідскажіть будласка хто такий макс з говфінгов начались погрози. Як діяти на що спроможні.
Яка просрочка, яке тіло?Підскажіть будласка хто такий макс з говфінгов начались погрози. Як діяти на що спроможні.
Підскажіть будласка хто такий макс з говфінгов начались погрози. Як діяти на що спроможні.
Пише на вайберя три місяці трубку не беру
в мене номер для дебілок/звонілок бабушкофон там вайбера нема...так що хай повісяться там на своїх телефонах(Пише на вайбер
2000 просрочкаЯка просрочка, яке тіло?
2000 хочуть 12000 за 3 місяціЯка просрочка, яке тіло?
Що мене на оргати продадуть і обзвонять все моє селоА що пише?
Ну в мене більше року, то місяців чотири вже пропонують за тіло плюс відсоток.2000 просрочка
2000 хочуть 12000 за 3 місяці
Окрім мене і контактного дзвінків не було нікому!Вони сказали обзвонять всіх родичів
Теж погрожували зробити мене відомою, але щось пішло не так - і цього не сталося.Вони сказали обзвонять всіх родичів
Тю,****** якісь.Якби мені таке не дай Бог написали,то я б подумала,що вони больні на голову.Дофіга однако хотять.Хай ідуть лєсом зі своїми хотєлками2000 просрочка
2000 хочуть 12000 за 3 місяці
Що мене на оргати продадуть і обзвонять все моє село
Макс или Максим Игоревич?)))Підскажіть будласка хто такий макс з говфінгов начались погрози. Як діяти на що спроможні.