Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Клише. Я мимо - извините ))Да все мы безмозглые.
И только юрист умный)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Клише. Я мимо - извините ))Да все мы безмозглые.
И только юрист умный)
Так, мені вони повернули 2040 грн. Це був закритий кредит. Правда тіло було 5000, а заплатила загалом 18000. Дивно те, що я написала звернення кількома реченнями ( на форумі одна людина писала так) : прошу перевірити договір такий то на правильність нарахувань та оплат. За кілька днів до того, як прийшла відповідь з Нацкому, прийшов заказний лист, де був зразок заяви на повернення, треба було ще копію паспорта вислати. Я все відправила. Через кілька днів скинули гроші. По інших зверненнях відповідь була, щоб надала докази.кстати, вот например, Райдуга, в одной из тем, сегодня писала, что кредит + ей вернул какие то переплаты. после обращения в нацком))
может тут подробнее расскажет, что и как))) а то та тема закрыта уже ?
43 размер ? )))
Если докажу,- то что?было бы не плохо
спасибо, что рассказли, что и как))Так, мені вони повернули 2040 грн. Це був закритий кредит. Правда тіло було 5000, а заплатила загалом 18000. Дивно те, що я написала звернення кількома реченнями ( на форумі одна людина писала так) : прошу перевірити договір такий то на правильність нарахувань та оплат. За кілька днів до того, як прийшла відповідь з Нацкому, прийшов заказний лист, де був зразок заяви на повернення, треба було ще копію паспорта вислати. Я все відправила. Через кілька днів скинули гроші. По інших зверненнях відповідь була, щоб надала докази.
Оч надеюсь что было и прошло)бывает....
медаль картофельная!Если докажу,- то что?
Юрыст скажет что мало, значит не считается(Так, мені вони повернули 2040 грн. Це був закритий кредит. Правда тіло було 5000, а заплатила загалом 18000. Дивно те, що я написала звернення кількома реченнями ( на форумі одна людина писала так) : прошу перевірити договір такий то на правильність нарахувань та оплат. За кілька днів до того, як прийшла відповідь з Нацкому, прийшов заказний лист, де був зразок заяви на повернення, треба було ще копію паспорта вислати. Я все відправила. Через кілька днів скинули гроші. По інших зверненнях відповідь була, щоб надала докази.
Вам оно не нужно
вот это похоже на реальную историю. верю.Так, мені вони повернули 2040 грн. Це був закритий кредит. Правда тіло було 5000, а заплатила загалом 18000. Дивно те, що я написала звернення кількома реченнями ( на форумі одна людина писала так) : прошу перевірити договір такий то на правильність нарахувань та оплат. За кілька днів до того, як прийшла відповідь з Нацкому, прийшов заказний лист, де був зразок заяви на повернення, треба було ще копію паспорта вислати. Я все відправила. Через кілька днів скинули гроші. По інших зверненнях відповідь була, щоб надала докази.
Докажу что без вас хоть что-то возвращают, а с вами как-то не было инцидентов возврата....медаль картофельная!
А что доказывать собираетесь?
что есть массовые случаи возвратов денег? взял 5, оплатил 25, вернули 20?))
Ок, завтра напишу подробно как всё получилось.жду в личку.
Я согласна на обмен)Вам оно не нужно
Вам бы не мешало подтянуть язык...Юрыст скажет что мало, значит не считается(
На 3 ?))Я согласна на обмен)
инценденты- это не к нам, это к юрЫстам))))Докажу что без вас хоть что-то возвращают, а с вами как-то не было инцидентов возврата....
Я про це повернення колись вже писала на форумі. Було це десь пів року тому.вот это похоже на реальную историю. верю.
Как по мне возвраты возможны действительно, но это лотерея!Как то попадет.Докажу что без вас хоть что-то возвращают, а с вами как-то не было инцидентов возврата....
На мозги в полном объеме)На 3 ?))
А вы кто? Как ваше фио?инценденты- это не к нам, это к юрЫстам))))