Нужен совет по возвратам ))

• Автор теми Автор теми MalGalina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 106
  • Перегляди Перегляди 3K
Сумнівайтеся скільки хочете! Я про повернення писала не один раз на форумі. Мені немає сенсу брехати. Доводити нікому нічого не збираюся. Той, хто сидить й нічого не робить, ніколи нічого не досягне. Я не з таких! Вирішила, що більше не буду писати про свої перемоги, бо бачу, що тут багато хто шукає якусь брехню.
Да ту ты чего....я знаю что лично меня это стимулирует и вселяет надежду!
Все будет хорошо
И мы из победим

Нет, не могу, способ патентую, раскрывается только для тех, кто не ленится читать форум)
Сначала оплата через кассу бухгалтеру (мне на карту) - а потом стулья, я правильно понял твою схему? :pardon:

Сначала оплата через кассу бухгалтеру (мне на карту) - а потом стулья, я правильно понял твою схему? :pardon:
И как ты догадался, что именно тебя собираюсь бухгалтером взять?

Да ту ты чего....я знаю что лично меня это стимулирует и вселяет надежду!
Все будет хорошо
И мы из победим
От і я про це. Я читала про те, як люди повертали переплати, і собі вирішила спробувати. Форум став стимулом на перемогу. Шкода, що раніше його не знайшла. Я не шукаю брехні в словах форумчан, а намагаюся знайти стратегію боротьби з МФО. Дякую, дійсно, все буде добре! Головне - не здаватися!

Выбор не велик, скажем так)) оформим ЧП, буду заниматься бух.учетом))
Ага, заведем рабочий номер телефона, и будем отвечать на звонки ищущих нас каллов - ты по поводу моих кредитов, я - по поводу твоих(

От і я про це. Я читала про те, як люди повертали переплати, і собі вирішила спробувати. Форум став стимулом на перемогу. Шкода, що раніше його не знайшла. Я не шукаю брехні в словах форумчан, а намагаюся знайти стратегію боротьби з МФО. Дякую, дійсно, все буде добре! Головне - не здаватися!
Под лежачий камень вода не течет

Назад
Угорі