Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Anna owll, та не має таких(( от мфо потрібно було дати дані кума, от того і одного б вистачило. Колись працював в спецназі, відбитий на всю голову ))тільки зараз зв'язку не має з ним
Anna owll, та от вже більше 5 років не спілкуємось. Женився і виіхав, тай я переіхала. Він за будь який кіпіш, а тимпаче кума з кумом завжди договориться))) тим паче він в Києві працював і друзів і колег, тай деяких міг раніше зібрати. Одного разу чуть мого бившого не вгрохав через мене. Буду пробувати знайти його.
Але було б добре щоб нас хоть кілька чоловік з доказами туда явились. Потрібно добре все обдумати, як правильно зробити
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.