Ну вот и началось. Е-Воши продали Кредитпроминвесту.

• Автор теми Автор теми Sergey MFO with love
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 4K
У мене звонили до подруги і висилали фото її мами, типу вона за мене буде платити. Дибіли. Ще звонив якийсь лошара назвав якусь жінку з мого села, типу він з нею говорив про мене і вона розказала багато цікавого(скоріше всього брехня) звичайно були погрози... матюки, приниження. Але колажів ніхто не клипав слава богу! Ви тримайтеся, саме страшне вже сталося... тепер можна забити на них...
Далі можна забити? А як же Преміум Актив? Кажуть вони ще гірше ніж ці?? Я на Кредитпроминвест накатала в поліцію за прозвон сусідів ,то заткнулись,тільки смс присилали -" останній шанс закрити за тіло" (Але х*р їм ,я вже 2 тіла є вошам заплатила) і звонили рідко(я мороз). Позавчора продали для Преміум Актив. Не знаю,що вже від цих чекати. Деякі кажуть,що після скарги на Є гроші, Кредитпроминвест і Преміум Актив тільки їм звонять і пишуть,але треш не влаштовують. Або якщо на Кредитпроминвест скаргу катали,то після продажу Преміум Актив спокійні. Але щось мені вже не віриться,що мене пронесе. Стрьомно якось

Это совсем не очень. Друзей друзей, мужа начальницы, всех. Такое
Терпения Вам
Далі можна забити? А як же Преміум Актив? Кажуть вони ще гірше ніж ці?? Я на Кредитпроминвест накатала в поліцію за прозвон сусідів ,то заткнулись,тільки смс присилали -" останній шанс закрити за тіло" (Але *** їм ,я вже 2 тіла є вошам заплатила) і звонили рідко(я мороз). Позавчора продали для Преміум Актив. Не знаю,що вже від цих чекати. Деякі кажуть,що після скарги на Є гроші, Кредитпроминвест і Преміум Актив тільки їм звонять і пишуть,але треш не влаштовують. Або якщо на Кредитпроминвест скаргу катали,то після продажу Преміум Актив спокійні. Але щось мені вже не віриться,що мене пронесе. Стрьомно якось
Мне Кредитпроминвест сегодня смс прислали о закрытии за тело до 19:00, но денег нет ((( что ждать дальше продадут? Месяц прошел только ,как я в Кредитпроминвест.

Терпения Вам

Мне Кредитпроминвест сегодня смс прислали о закрытии за тело до 19:00, но денег нет ((( что ждать дальше продадут? Месяц прошел только ,как я в Кредитпроминвест.
Вони місяць слатимуть закрити за тіло.Потім продадуть...прєміуму

Далі можна забити? А як же Преміум Актив? Кажуть вони ще гірше ніж ці?? Я на Кредитпроминвест накатала в поліцію за прозвон сусідів ,то заткнулись,тільки смс присилали -" останній шанс закрити за тіло" (Але *** їм ,я вже 2 тіла є вошам заплатила) і звонили рідко(я мороз). Позавчора продали для Преміум Актив. Не знаю,що вже від цих чекати. Деякі кажуть,що після скарги на Є гроші, Кредитпроминвест і Преміум Актив тільки їм звонять і пишуть,але треш не влаштовують. Або якщо на Кредитпроминвест скаргу катали,то після продажу Преміум Актив спокійні. Але щось мені вже не віриться,що мене пронесе. Стрьомно якось
А Ви можете тримати нас в курсі, як далі? Мені цікаво, наприклад. Я наступна в черзі до Преміуму, судячи по строкам. Бажаю Вам, щоб ці піпідастри Вас на чіпали. Все одно їх треш не змінить нічого. Але ж неприємно - це факт.

Ну как сказать....у меня были тихие, но не долго...нашли новых людей и начали ху. страдать :pardon:

то вже вам вирішувати...але ж гарантійка зранку а гроші через банк
Сегодня их к счастью закрыла (Кредитпроминвест) за тело. Все дали и гарантийку, и справку. На удивление прям, что с ними тихо прошло. Никто не говорил, что звонят. Только акции в течение месяца слали, начали с 12 000, затем почему то 16 000, в заключение 8 000 (тело).

Останнє редагування:
А Ви можете тримати нас в курсі, як далі? Мені цікаво, наприклад. Я наступна в черзі до Преміуму, судячи по строкам. Бажаю Вам, щоб ці піпідастри Вас на чіпали. Все одно їх треш не змінить нічого. Але ж неприємно - це факт.
Дякую! Надіюсь,що мені не буде чого розказувати?

Що може бути гiрше? {сумний смайлик}

Забити треба зразу, так легше і на мізки і морально. І не накручуйте себе, преміум-шмеміюм хай ідуть на хрен.. всі схожі і подібні і методи практично однакові, так що… тримайтеся, все пережили і це переживем…

Назад
Угорі