Sjl28
Форумчанин
- Дописи
- 118
- Реакції
- 20
- Бали
- 318
Sjl28 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Далі можна забити? А як же Преміум Актив? Кажуть вони ще гірше ніж ці?? Я на Кредитпроминвест накатала в поліцію за прозвон сусідів ,то заткнулись,тільки смс присилали -" останній шанс закрити за тіло" (Але х*р їм ,я вже 2 тіла є вошам заплатила) і звонили рідко(я мороз). Позавчора продали для Преміум Актив. Не знаю,що вже від цих чекати. Деякі кажуть,що після скарги на Є гроші, Кредитпроминвест і Преміум Актив тільки їм звонять і пишуть,але треш не влаштовують. Або якщо на Кредитпроминвест скаргу катали,то після продажу Преміум Актив спокійні. Але щось мені вже не віриться,що мене пронесе. Стрьомно якосьУ мене звонили до подруги і висилали фото її мами, типу вона за мене буде платити. Дибіли. Ще звонив якийсь лошара назвав якусь жінку з мого села, типу він з нею говорив про мене і вона розказала багато цікавого(скоріше всього брехня) звичайно були погрози... матюки, приниження. Але колажів ніхто не клипав слава богу! Ви тримайтеся, саме страшне вже сталося... тепер можна забити на них...