Neo
✩ Premium ✩
- Дописи
- 19326
- Рішення
- 3
- Реакції
- 48024
- Бали
- 6490
Neo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Она самая. )Эта та, что безкредитов рекламировала?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Она самая. )Эта та, что безкредитов рекламировала?
Однозначно падають. Поглянути статистику відвідувачів - завжди купа гостів на сайті, в рази більше аніж зареєстрованихИли - "Надои" упали
Не умничай. Такой же бездельник, как и я. Сидим, тут "строчим", а у людей потом - "страшное" горе ИНН...Однозначно падають. Поглянути статистику відвідувачів - завжди купа гостів на сайті, в рази більше аніж зареєстрованих
Люди читають, люди бачуть, і це факт
"строчить" ну это дело такое)))))Добавила в резюме опыт работы строчителем)))
Не хитрое)))"строчить" ну это дело такое)))))
Не хитрое"строчить" ну это дело такое)))))
А там розряди є?)Чи там категорії?)Добавила в резюме опыт работы строчителем)))
???Не хитрое)))
Наверное можно.В принципі так, логічно. Доречі там можна писати відгук на відгук)))
Сейчас перелягу на другой диван и тоже буду строчить. Смена вида деятельности - есть отдых!Не умничай. Такой же бездельник, как и я. Сидим, тут "строчим", а у людей потом - "страшное" горе ИНН...
А шо таке ИНН?Не умничай. Такой же бездельник, как и я. Сидим, тут "строчим", а у людей потом - "страшное" горе ИНН...
Не хитрое)))
Точно что-то знаете))Не хитрое
Ну так не первый год в профессии)))Точно что-то знаете))
Идентификационный кодА шо таке ИНН?
Х.з. не видел. Но думаю, что-то страшное, раз пугаютА шо таке ИНН?
![]()
За меня не нужно говорить???Ну так не первый год в профессии)))
Ти про реєстраційний номер облікової картки платника податків?Идентификационный код
Да) ну вы прикалываетесь конечно….Ти про реєстраційний номер облікової картки платника податків?