Щоденник Ну раз всі пишуть, то я за компанію

• Автор теми Автор теми Gwynblaidd
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 135
  • Перегляди Перегляди 7K
Любий щоденнику, шось я на тебе підзабив, негоже так робити, вибач))) На форумі я вже два з хвостиком місяці. За цей час я перевірив акаунт, настрочив пів тисячі повідомлень, поспілкувався з купою цікавих людей, фантазьорів, грибоїдів і консервних банок. Начитався багато корисної інформації, наржався з групових тролінгів , спробував морально підтримати кілька новачків, побавився в роздавача моральних пєндюлєй, (як писав класик української драматургії "не вірю я у силу слова а вірю в силу пі***лєй"). Нажаль є люди, до яких інакше не дійде інформація, вірніше, без пеньдюля вона навідріз відмовляється засвоюватись . Завдяки ситуації яка трапилась зі мною через мою дурну голову, я зміг переосмислити трохи речей зі свого життя. А може це так починається криза середнього віку, не знаю. Тим не менше, в мене тепер є повноцінне хоббі, я перестав себе мучити моральним гризінням. Мої філософські заганяння знаходять відгук в людей, і дехто навіть хотів би мати мене за психолога. Жартома , звісно, але такі речі не можуть не тішити самолюбство і піднімати самооцінку. За це я щиро вдячний форуму і його учасникам. Толкові поради від досвідчених людей дають свої плоди. Я змінив сімку, і тепер абортовані матеріали зі смітника біля кабінету гінекології, садять своїми дзвінками батерю старенької нокії, що абсолютно ніяк не турбує мене і мого мі а 3))) люблю читати смс, які приходять від шараг, це тепер стабільна вечірня розвага. Форум замінив мені соцмережі, з яких я видалися ще за довго до протермінувань, і тепер я тут частий і стабільний пасажир))). Особливої подяки , як на мене заслуговує адмістрація форуму і юристи. Ви дуже сильно допомагаєте в сенсі моральної підтримки та доступного пояснення юридичної сторони питання і планування подальших дій. Ви круті.
Морфіус, Ніка Літвіненко, Дівуля, Гато, Ігнат Ланістер, Лібертарія, Шарлотта, Нео (та що не з матриці) Адмін, і всі решта (бо отак сходу не всі ніки тримаються в голові))) ви шикарні люди))) я тішусь , що таки потрапив у цю спільноту, бо без вас було б набагато важче і гірше. Наразі , не маю більше чого сказати)))
А про грибоїдів можно детальніше?
Та фсе абыделась моего ника нэту??
Ну я рада что у Вас все ок))) Так держать
Я тоже! От редиска...

Та фсе абыделась моего ника нэту??
Ну я рада что у Вас все ок))) Так держать
Ой які ми обідчеві))) додав ваш нік))) я ж кажу, всіх в голові не втримаєш)))
А про грибоїдів можно детальніше?

Я тоже! От редиска...
Так тут стабільно проскакують любителі псилоцибінів зі своїми фантасмагоричними історіями)))

Ой які ми обідчеві))) додав твій нік))) я ж кажу, всіх в голові не втримаєш)))

Так тут стабільно проскакують любителі псилоцибінів зі своїми фантасмагоричними історіями)))
Зато за декілька днів в щоденнику 20 сторінок у любітєлів)

Ой які ми обідчеві))) додав твій нік))) я ж кажу, всіх в голові не втримаєш)))
Хорошо что я не долго обижаюсь)))))
Я просто удивилась как это я в Ваш дневник с комментариями не зашла раньше, вот решила исправиться??

А я читаю і насолоджуюсь!
Скажи йому щось??
Надо тебя с списка хорошего вычеркнуть...
Бо я його не дуже веду))) і він не дуже популярний))))
Ща исправим))))

Шо сезон грибов пошёл, ты я вижу уже храбрый гриб сьел??
Нету ещё их...
Шо сезон грибов пошёл, ты я вижу уже храбрый гриб сьел??
Мы тут ему дневник двигаем, а он где шарится...

Любий щоденнику, шось я на тебе підзабив, негоже так робити, вибач))) На форумі я вже два з хвостиком місяці. За цей час я перевірив акаунт, настрочив пів тисячі повідомлень, поспілкувався з купою цікавих людей, фантазьорів, грибоїдів і консервних банок. Начитався багато корисної інформації, наржався з групових тролінгів , спробував морально підтримати кілька новачків, побавився в роздавача моральних пєндюлєй, (як писав класик української драматургії "не вірю я у силу слова а вірю в силу пі***лєй"). Нажаль є люди, до яких інакше не дійде інформація, вірніше, без пеньдюля вона навідріз відмовляється засвоюватись . Завдяки ситуації яка трапилась зі мною через мою дурну голову, я зміг переосмислити трохи речей зі свого життя. А може це так починається криза середнього віку, не знаю. Тим не менше, в мене тепер є повноцінне хоббі, я перестав себе мучити моральним гризінням. Мої філософські заганяння знаходять відгук в людей, і дехто навіть хотів би мати мене за психолога. Жартома , звісно, але такі речі не можуть не тішити самолюбство і піднімати самооцінку. За це я щиро вдячний форуму і його учасникам. Толкові поради від досвідчених людей дають свої плоди. Я змінив сімку, і тепер абортовані матеріали зі смітника біля кабінету гінекології, садять своїми дзвінками батерю старенької нокії, що абсолютно ніяк не турбує мене і мого мі а 3))) люблю читати смс, які приходять від шараг, це тепер стабільна вечірня розвага. Форум замінив мені соцмережі, з яких я видалися ще за довго до протермінувань, і тепер я тут частий і стабільний пасажир))). Особливої подяки , як на мене заслуговує адмістрація форуму і юристи. Ви дуже сильно допомагаєте в сенсі моральної підтримки та доступного пояснення юридичної сторони питання і планування подальших дій. Ви круті.
Морфіус, Ніка Літвіненко, Дівуля, Гато, Ігнат Ланістер, Лібертарія, Шарлотта, Нео (та що не з матриці) Адмін, На все буде ок, Іскатєл , і всі решта (бо отак сходу не всі ніки тримаються в голові))) ви шикарні люди))) я тішусь , що таки потрапив у цю спільноту, бо без вас було б набагато важче і гірше. Наразі , не маю більше чого сказати)))
Значит скажешь в следующий раз))
P.S.Наша соцсеть самая лучшая!)

Схожі теми

Назад
Угорі