nastya_mel
Форумчанин
- Дописи
- 313
- Реакції
- 313
- Бали
- 5225
nastya_mel не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всё понятно... Проплаченая хрень!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
там же в передаче говорили! их психолог обрабатывает и настраивает на то что должники все врут.АнтиКоллектор в конце передачи разговаривал с коллектором. Так эта звонилка говорит чтобы и он заплатил и она не против. Чем им там мозги промывают, что они за людей никого не считают.
После этой передачи у меня еще больше отпало желания даже тело платить.
о педофиле и я посмотрел.) жуть однаКраще б я й Новини не дивилась...
Куди світ котиться?.....
Телебачення- не моє...
Та, кошмар якийсь...о педофиле и я посмотрел.) жуть одна
Вот поэтому я и не смотрю телевизор)) особенно новости)) враньё и жесть((Та, кошмар якийсь...
Як так? Ще й особа по кличці "мама" захищає те недосконале створіння...(
Я все дивлюсь по телевізору, але через Google...Я только футбол по телеку смотрю.Больше ничего
Мegogo встановiть та можете дивитись як онлайн так і в записуShanti, вже кінець. Я нічого не побачила.
НТН видає онлайн трансляцію...Мegogo встановiть та можете дивитись як онлайн так і в запису
Але там нічого дивитисьМegogo встановiть та можете дивитись як онлайн так і в запису
На мегого можна дивитись у запису та онлайнНТН видає онлайн трансляцію...
Мегого дає змогу зупиняти онлайн на паузу ... і дивитись будь-які передачі, шоу, фільми за 14 попередніх днівНТН видає онлайн трансляцію...
А мне приставку интернет провайдера перепрошили за 200 грн) теперь не только тв программы могу смотреть в записи, и канал провайдера,а ещё и многие платформы с фильмами что есть в интернете)))Ляпота)Мегого дає змогу зупиняти онлайн на паузу ... і дивитись будь-які передачі, шоу, фільми за 14 попередніх днів
Перевірено особисто )