Новичок 12 незакритих мфо

• Автор теми Автор теми marine30
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 656
  • Теґи Теґи
    мфо

marine30

Читач
Дописи
28
Реакції
5
Бали
848
marine30 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт,дуже шкодую що лише вчора попала до вас,так само починалось з цими МФО напевно як у всіх,взяла один потім інший щоб закрити %і понеслось,чоловік звісно не знав,і так назбиралось до 25мфо,коли почались капітальні надзвони до мене,я здалась,розказала чоловіку,але не змогла сказати про всі МФО мої,сказала лише про 9,на той день з просрочками,чоловік зрозумів,підтримав,погасила які змогла,, з великим просроченим %,тепер лишилась з 12тьма незакритими і з кожним днем просроченими МФО,загальне тіло кредиту складає близько 54000,тепер уже дійсно немає чим платити,не знаю чи витримаю їхі дзвінки

Всім привіт,дуже шкодую що лише вчора попала до вас,так само починалось з цими МФО напевно як у всіх,взяла один потім інший щоб закрити %і понеслось,чоловік звісно не знав,і так назбиралось до 25мфо,коли почались капітальні надзвони до мене,я здалась,розказала чоловіку,але не змогла сказати про всі МФО мої,сказала лише про 9,на той день з просрочками,чоловік зрозумів,підтримав,погасила які змогла,, з великим просроченим %,тепер лишилась з 12тьма незакритими і з кожним днем просроченими МФО,загальне тіло кредиту складає близько 54000,тепер уже дійсно немає чим платити,не знаю чи витримаю їхі дзвінки
Витримаєте)
Это не рак, не вич, не рваная рана где акула откусила или крокодил полтуловища) симку поменяйте чтоб не заморачиваться вообще. 50 тыщ... отдадите им потом по возможности. Или не отдадите. Ерунда это все.

Витримаєте)
Это не рак, не вич, не рваная рана где акула откусила или крокодил полтуловища) симку поменяйте чтоб не заморачиваться вообще. 50 тыщ... отдадите им потом по возможности. Или не отдадите. Ерунда это все.
Согласна,эрунда и сумма и количество и вообще это даже не банк

возьмите себя в руки ! обращайтесь куда только можно с письмами ,звонками ( нацком ,нацполиция , министерская горячая линия )

Как минимум вариантов у Вас нет, кроме как оставатся сильной, не хотите звонков меняйте симки, устанавливайте блокираторы.. и поверьте звонки это не самое страшное!

Хто подавав на реструктуризацію? Цікавить:манівео,дінеро,укрпозика, кредит плюс,є гроші?
Один раз навіть казали,що мій оператор навіть надав їм всі номери з тел.книги (Глобал кредит)
возьмите себя в руки ! обращайтесь куда только можно с письмами ,звонками ( нацком ,нацполиция , министерская горячая линия )
Ви блокували номери,чи зовсім сімку замінювали?
Починають дзвонити,дзвонити,дійсно дуже морально вбиває, слухавку не піднімаю,бо напевно буде гірше,настрій г...вно,боюсь що і чоловік не витримає коли дізнається що я ще маю 12мфо незакритих,капец накриває,ще і викладачкою працюю,подзвонять на роботу,ото шуму буде,в селі живу,повний капеццц.

Останнє редагування:
Назад
Угорі