Нові відгуки на кредитпромінвест.

Є в судовій владі вибачайте. Я дивилась в телеграмі в OpenDataua, в мене зараз йде п'ятий місяць теж , але тіло запропонували, я тягну час , в роздумах
Чим ви їм поглянулись , і кошти списали і ще хочуть , може дохід у вас дозволяє чи що , ну на 5 тис тіла в суд , якісь придури
Може це нова тактика , перед судом домовитися.
Як в вас зараз з кредитпроминверст ? Мені вони пишуть що з 1 травня продають далі ,та запропонували внести тіло і закрити ,на частини розвивати не хотять ,зараз всієї суми не маю .Ось думаю далі дійсно вже продадуть чи е час потягнути и назбирати тіло

Як в вас зараз з кредитпроминверст ? Мені вони пишуть що з 1 травня продають далі ,та запропонували внести тіло і закрити ,на частини розвивати не хотять ,зараз всієї суми не маю .Ось думаю далі дійсно вже продадуть чи е час потягнути и назбирати тіло
Можуть продати Преміум-актіву, ще одна шаражка евоши.

Яка вам різниця від кого морозитись і кому не платити.

В мене реструктуризація на три місяці, половина і залишок на дві частини. Довго не хотіли , писали що вони так не працюють. Але це мі випадок я їм трохи брехала , написала що сплачу тіло кожен день , але не виходило, вони писали що я не серйозно відношусь , а то ...я тягнула час. Ну така я люблю обіцяти і не виконувати таким як вони, вони самі дебільні в плані телефонних дзвінків, а може то Зе кредит чи касса , але коли сплатила перший платіж тихо , час покаже хто всетаки

В мене реструктуризація на три місяці, половина і залишок на дві частини. Довго не хотіли , писали що вони так не працюють. Але це мі випадок я їм трохи брехала , написала що сплачу тіло кожен день , але не виходило, вони писали що я не серйозно відношусь , а то ...я тягнула час. Ну така я люблю обіцяти і не виконувати таким як вони, вони самі дебільні в плані телефонних дзвінків, а може то Зе кредит чи касса , але коли сплатила перший платіж тихо , час покаже хто всетаки
Всім телефонують ?писали що продають чи ні до платежу ?

Як в вас зараз з кредитпроминверст ? Мені вони пишуть що з 1 травня продають далі
Отакої, напевно щось з новоспеченою практикою подання до суду у цих звіроящерів пішло не так)

Upd. А ні, переглянув тему із судом, нахлобучили нашого колегу на два тіла плюс бонуси. Хоча якщо б він щось зробив для захисту... Дивно це все

Останнє редагування:
В мене продали сьогодні " Преміум Активу" . Кредитпромінвест пропонував за тіло (тіло 11500). Ці нові хочуть 23000
В мене продали сьогодні " Преміум Активу

Це добре

Але я в шоці просто. Від всього беззаконня

Бо і вже у припадку. А монетка є у вас?
Як у вас справи з кредитпромінвестом?
В мене продали сьогодні " Преміум Активу" . Кредитпромінвест пропонував за тіло (тіло 11500). Ці нові хочуть 23000

В мене продали сьогодні " Преміум Активу
Через скільки продали? І треш вам влаштовували?

Останнє редагування:
Вчера НБУ штрафанули Е-Гроши, сегодня у меня ни единого звонка от Кредитпроминвест. Хотя раньше звонили по 20 раз в день. Совпадение? Не думаю. ?

Через 3 місяці. Не знаю за треш , не спілкуюся з ними. Може комусь й телефонували не в курсі.

Буду збирати кошти й чекати коли запропонують тіло.

Скільки у вас прострочення по кредиту , коли продали кредитпромінвест?

Якщо ви з е вошиків то скажу вам що на погану карму працюєте
Їх тут дуже багато з відти,потім ще пишуть я знаю навіть під яким ти ніком пишеш на тому форумі,ми все бачимо

Після є-гроші колектора написали одразу в тг. Може хто знає коли терор почнеться? В них тільки 3 день!

Так. Продали. Є-гроші сильно не діставали, окрім пару дзвінків сусідам, де були успішно послані за кораблем.
Ну кредитманіфест теж дзвонили родичам,трішки скидали ціну ,але всеодно багато ,потім продали преміум актив ,ці теж трішки доставали ,диктували свої умови ,потім розкидали тіло на частини,дату обирали коли мені краще платити ,переписку вели в вайбері.

Назад
Угорі