Нові відгуки на кредитпромінвест.

Десь трішки більше місяця. Погодилась на 12тис бо не витримаю цього всього...а ще 10 займів...
В вас погрози саме від кредитпроінвест? Через скільки продали їм?
А через сколько начались угрозы? Через месяц после просрочки или меньше?
У меня нет никаких угроз переодически приходят смс с предложениями. Когда создавала эту тему не знала чего от них ожидать. Так как свежих отзывов не было на эту контору.

В вас погрози саме від кредитпроінвест? Через скільки продали їм?

У меня нет никаких угроз переодически приходят смс с предложениями. Когда создавала эту тему не знала чего от них ожидать. Так как свежих отзывов не было на эту контору.
Деньги с карты пытаются списывать?

У меня карта заблокирована. Я все делала как советовали тут на форуме. Карти и соц сети заблокировала не с кем не говорила самого начала. Даже не знаю кто сейчас звонить не отслеживаю.

Так, з карти гроші пробують списувати якщо є, пробують по 10 грн списувати нащупують чи є, а тоді якщо є 10грн то пробують і відразу 3тис, 10тис. Майже кожен день пробували. Так що краще картою на яку брали в них кредит не користуватись. Від тих д*білів терор починається після 2-3 місяців тоді починають всяку фігню всім відправляти. То відбиті на всю голову.

Так, з карти гроші пробують списувати якщо є, пробують по 10 грн списувати нащупують чи є, а тоді якщо є 10грн то пробують і відразу 3тис, 10тис. Майже кожен день пробували. Так що краще картою на яку брали в них кредит не користуватись. Від тих д*білів терор починається після 2-3 місяців тоді починають всяку фігню всім відправляти. То відбиті на всю голову.
На 2, 3 місяць від продажу? Чи від початку просрочки в е грошах? Якось не хочеться знову щоб всім тріпали нерви

Ні, нічого, лише самостійно всю зп списали з карти)
Ой ой( треба було відразу карту заблокувати та перевипустити( це саме перше, що треба робити при виході на прострочки

Это ещё е-воши списывают до продажи, у кредитхронинцеста нет такой опции.
А от кредитпроминвеста ждать теперь в обязательном порядке? А то я что то уже тут начиталась и опять депресирую. Уже не обращала внимания на них. А тут что то опять стрёмно стало

А от кредитпроминвеста ждать теперь в обязательном порядке? А то я что то уже тут начиталась и опять депресирую. Уже не обращала внимания на них. А тут что то опять стрёмно стало
Так кто ж их, гаденышей, знает? Это как лотерея. Я вообще думал, что они сдохли надёжно и навсегда, а нет, сцк, реинкарнировались. А Вы не падайте в негатив заранее, может и не будет ничего. Ну а будет - всё ж написано, что делать.

На 2, 3 місяць від продажу? Чи від початку просрочки в е грошах? Якось не хочеться знову щоб всім тріпали нерви
Я на євоші був забив взагалі, виключив телефон, сім карту взяв іншу тільки вечером включав щоб бачити які шарашки дзвонили. Євоші нікого з оточення не діставали, а вже як передали довбанутим кредитпромінвест через 3місяці прострочки тоді і почали всяку фігню всім висилати, дзвінки по 30 раз за ніч. Це був дурдом.
Это ещё е-воши списывают до продажи, у кредитхронинцеста нет такой опции.
В мене кредитпромінвест тоже пробув списати по 10грн))

В мене кредитпромінвест тоже пробув списати по 10грн))
А, ну можливо вже і в них таке є. У вошей то автосписання по дефолту в особистому виставлено, а як при продажі воно технічно переходить - не скажу. В мене то та карта вже рік як перевипущена, до цього спроб списання не було, тільки смс з "останнім шансом"

А, ну можливо вже і в них таке є. У вошей то автосписання по дефолту в особистому виставлено, а як при продажі воно технічно переходить - не скажу. В мене то та карта вже рік як перевипущена, до цього спроб списання не було, тільки смс з "останнім шансом"
В кредитпромінвест як попала справа, то вони кілька раз на день пробували щось стягнути з карти але безуспішно )

В кредитпромінвест як попала справа, то вони кілька раз на день пробували щось стягнути з карти але безуспішно )
То нехай щастить у дорозі. Те, що вже по десятці намагаються, це їх найкраща характеристика)

То нехай щастить у дорозі. Те, що вже по десятці намагаються, це їх найкраща характеристика)
Вони спочатку прощупують чи на карті є якісь гроші, спочатку 10грн а потім якщо вдалось зняти 10грн відразу пачками пробують 3тис, 10тис.

Вони спочатку прощупують чи на карті є якісь гроші, спочатку 10грн а потім якщо вдалось зняти 10грн відразу пачками пробують 3тис, 10тис.
Тактика стара та перевірена, але не пам'ятаю, щоб менш ніж 200 хоч хтось хотів поцупити (ті ж самі є-воші, алекси, верокеш, маніх*ю, може ще когось забув). Судячі з повідомлень Привата та Пумба

Як в вас зараз справи ?е гроши дзвонять ?чи продали ?у меня кожного тижня комусь дзвонять ...навіть дитині якій 16 ,ось думаю написати в НБУ и кіберполіцію що дзвонять ще і дітям

Назад
Угорі