Нові кредити , 2025

• Автор теми Автор теми Мір
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 80
  • Перегляди Перегляди 7K
Я судову владу регулярно дивлюсь бо є Фінсфера, з якою намагаюся домовитися. Все одно 19 тис не буду платити, дуже багато хочуть
А в дие можно узнать, подали ли в суд и есть ли исполнительное производство или туда с опозданием приходит?

В мене що по тих що по тих протермінування 3 місяці. Взагалі не чути нічого. Декілька смс щоб сплатив і все😏
Читаю ваши комменты, у вас как буд то ни одна шарага к 3 не дозвонилась , поздравляю 🤙

Читаю ваши комменты, у вас как буд то ни одна шарага к 3 не дозвонилась , поздравляю 🤙
Слон, кредит 7 знайшли керівництво та були трошки проблеми, їх закрив. АФК кошмарили трохи оточення, написав скаргу в НБУ після чого перестали. А так більш менш норм.

Мав колись справу з Новими кредитами, але в період 23-24 років, то після протермінування в 6+ місяців писав у вайбері чисто бидляк без вказання компанії і т.д., просто з погрозами, і через день знайшли мою інстаграм сторінку, і починали писати підписникам))) при спілкуванні з компанією всяко відказувались що це не вони, але як тільки закрив (буквально через декілька годин) той в вайбері написав типу "Можеш коли хочеш" і повидялав те що писав в інсті іншим

Мав колись справу з Новими кредитами, але в період 23-24 років, то після протермінування в 6+ місяців писав у вайбері чисто бидляк без вказання компанії і т.д., просто з погрозами, і через день знайшли мою інстаграм сторінку, і починали писати підписникам))) при спілкуванні з компанією всяко відказувались що це не вони, але як тільки закрив (буквально через декілька годин) той в вайбері написав типу "Можеш коли хочеш" і повидялав те що писав в інсті іншим
А закрили як? За тіло чи з їх забаганками? У мене з 7000 хочуть 28, пишуть я відповідаю що коли зможу закрию і все, за тіло ввдмовляються

А закрили як? За тіло чи з їх забаганками? У мене з 7000 хочуть 28, пишуть я відповідаю що коли зможу закрию і все, за тіло ввдмовляються
Закривав ніби за 2 тіла, але тоді в мене були якісь пропозиції списання ніби. Так то на контакт взагалі туго йдуть, можете написати їм на пошту з пропозицією оплати 2х тіл чи щось в цьому плані. Великих поблажок від них не чекайте, і на продзвін раніше не віддавали, просто в один момент зайде такий дурачок у вайбері чи в телеграмі і буде писати погрози спочатку вам, а до вечора знайомим чи рідним яких знайдуть.
Поки не почались такі приколи старайтесь відкласти і закрити з ними справу

Закривав ніби за 2 тіла, але тоді в мене були якісь пропозиції списання ніби. Так то на контакт взагалі туго йдуть, можете написати їм на пошту з пропозицією оплати 2х тіл чи щось в цьому плані. Великих поблажок від них не чекайте, і на продзвін раніше не віддавали, просто в один момент зайде такий дурачок у вайбері чи в телеграмі і буде писати погрози спочатку вам, а до вечора знайомим чи рідним яких знайдуть.
Поки не почались такі приколи старайтесь відкласти і закрити з ними справу
А прострочення скільки було?

Немає поки такої суми, намагаюсь вирішити питання з фінсферою поки, домовитися, бо вони в суд подають

А прострочення скільки було?

Немає поки такої суми, намагаюсь вирішити питання з фінсферою поки, домовитися, бо вони в суд подають
5-6 місяців приблизно, не буду казати точно тому що не пам'ятаю, але приблизно такий термін. До підключення вибивали періодично про себе нагадували, раз в пару тижнів

чи реально з ними домовитись?
Так.

Брала їх у кінці 2024. Приблизно через 8 місяців побачила в УБКІ що розмір боргу= розміру в тіла, зайшла в кабінет і там висів борг по розміру тіла - я закрила. В УБКІ закрито теж. Але один момент був - на сайті повідомлення "Ми знову працюємо" щось таке.. Можливо їх прижали добряче.

Що робити?

Вкладення

• Screenshot_2025-11-25-14-56-53-358_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2025-11-25-14-56-53-358_com.viber.voip.webp
    5.2 Кб · Перегляди: 95
А правда, что у их нет полномочий продавать кредиты? Может они нелегальны и в суд подать не могут?

Назад
Угорі