Нові кредити , 2025

• Автор теми Автор теми Мір
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 80
  • Перегляди Перегляди 7K
А скільки по часу протермінування? Чи вносили якісь платежі ?
Напевно, це залежить від менеджера (
Они у меня были как и новые кредиты с августа. И примерно в октябре вышла в просрочку. В ноябре мне писал на Вайбер какой Виталик и сказал , что я чуть ли не воровка , на хочу отдавать, поэтому я заплачу по полной. Видимо, он это до сих пор помнит- свое обещание. Два дня я звоню, он типа занят. Хотя от них пришло смс о лояльных условиях. Я вносила ещё вначале по 500 грн два раза. Про этих бикредит читала, что чудят так же как Новые. И если новые только мне угрозы написали, но в целом я с ними быстро закрыла кредит. То это бикредит включил игнор ко мне.

Они у меня были как и новые кредиты с августа. И примерно в октябре вышла в просрочку. В ноябре мне писал на Вайбер какой Виталик и сказал , что я чуть ли не воровка , на хочу отдавать, поэтому я заплачу по полной. Видимо, он это до сих пор помнит- свое обещание. Два дня я звоню, он типа занят. Хотя от них пришло смс о лояльных условиях. Я вносила ещё вначале по 500 грн два раза. Про этих бикредит читала, что чудят так же как Новые. И если новые только мне угрозы написали, но в целом я с ними быстро закрыла кредит. То это бикредит включил игнор ко мне.

Капець, Боже які вони всі кончені, правда
Я такого стресу як з Новим кредитами не переносила ніколи
Бажаю Вам швидше закрити БіКредіт, також чула що такі самі притрушені як Нові кредити

Капець, Боже які вони всі кончені, правда
Я такого стресу як з Новим кредитами не переносила ніколи
Бажаю Вам швидше закрити БіКредіт, також чула що такі самі притрушені як Нові кредити
В мене що по тих що по тих протермінування 3 місяці. Взагалі не чути нічого. Декілька смс щоб сплатив і все😏

В мене що по тих що по тих протермінування 3 місяці. Взагалі не чути нічого. Декілька смс щоб сплатив і все😏
Аналогічно. З початку грудня протермінування. Лише листи на ел. пошту і декілька смс. Можливо, ще трукаллер блокує які їх дзвінки.

У мене також проткрмінцвання по Новим кредитам з лютого 25 року, пишуть дзвонять, хотіла домовитись так мені кажуть ні, процентів з 8000 тіла накрутили на 25 тис вже, не хочуть йти на поступки

У мене також проткрмінцвання по Новим кредитам з лютого 25 року, пишуть дзвонять, хотіла домовитись так мені кажуть ні, процентів з 8000 тіла накрутили на 25 тис вже, не хочуть йти на поступки
А ви на них писали скаргу ? Бо написали , так тепер сказали що на поступки ні в яку не підуть , з 2т хочуть 8т

Я так скаргу писала теж
Мені шо НБУ дали відповідь, що всі нарахування вірні, що вони тепер залупились і не хочуть вгазалі нічого списувати то я тепер і не знаю, що робити
Як ви це зробили?Можливо лист є?

Хтось взагалі після скарги з ними питання вирішив? Як ви це зробили?

Маю кредити в my credit тіло 20 тис
Limon cash 20 тис тіло і швидко гроші 26 тис тіло. Поки просрочок не має, хто знає як вони поводяться? Чи реально з ними домовитися за тіло? А не сплачувати шалені відсотки? Як бути?

Маю кредити в my credit тіло 20 тис
Limon cash 20 тис тіло і швидко гроші 26 тис тіло. Поки просрочок не має, хто знає як вони поводяться? Чи реально з ними домовитися за тіло? А не сплачувати шалені відсотки? Як бути?
Май кредит тихі, меньше місяця прострочка, начеб то все ок, пишуть смс та на пошту

Не слышал, чтобы Новые кредиты продавали долг или подавали в суд, наверное у них нет на это права. Хотя угрожали блокировкой карт , если нацбанк даст разрешение.

Я так скаргу писала теж
Мені шо НБУ дали відповідь, що всі нарахування вірні, що вони тепер залупились і не хочуть вгазалі нічого списувати то я тепер і не знаю, що робити

Хтось взагалі після скарги з ними питання вирішив? Як ви це зробили?
А яке у вас протермінування ? Вони теж вам писали на рахунок скарги ,що нічого се спишуть ?

А яке у вас протермінування ? Вони теж вам писали на рахунок скарги ,що нічого се спишуть ?
вже 4 місяці
по скарзі сказали, що так як без причин типу скаржилась вони принципово нічого списувати не будуть і нічого тепер не пропонують
я не знаю як і бути - ще чекати і все таки запропонують щось чи ні

А до оточення дзвонили ? на минулому тижні приходила смс що є лояльні умови закриття , но коштів немає тому і не звязувались

А до оточення дзвонили ? на минулому тижні приходила смс що є лояльні умови закриття , но коштів немає тому і не звязувались
не, ніхто нічого не казав що дзвонили, пишуть в вайбері по стандарту коли сплачу всю суму

друзі , хтось закривав їх за останній час на адекватних умовах? а то в мене щось глухо, майже рік висять:hi:

Назад
Угорі