Нові кредити , 2025

• Автор теми Автор теми Мір
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 80
  • Перегляди Перегляди 7K
Їх я мабуть буди закривати останніми, не хочуть йти на поступки, хотіла договоритися, пишуть ні

У кожного по різному, мені пишуть листи на пошту і все

Неодноразово хотіла домовитися за тіло, або реструктуризацію, не хочуть нічого, відповідь ні і все

В мене більше року,с 2 тисяч вже 20000 ) інколи присилають смс ,знижка 80 %)

Сьогодні написали на вайбер, коли планую погашати, з 8000 нарахували 28000, відписалась що коштів немає поки, хай поки гуляють, ще є багатенько чого закривати

Так, цього, прострочка з лютого, коли були кошти вони за тіло не хотіли, так я інші закривала
Я теж з ними не можу домовитись. З тіла 6000 хочуть 16000. Пропонувала їм хоч за 2 тіла. Ні і все. 16000 це у них лояльна пропозиція така. Ну і в особисті пишуть, невідомі, що влаштують мені терор, що я "афігевша" (тільки матом) і т.д. Я переживаю, звісно, всередині все тремтить, але... Потім сідаю і розумію, що я нічого не зроблю. Зможу - закрию, ні - хай тероризують.

Я теж з ними не можу домовитись. З тіла 6000 хочуть 16000. Пропонувала їм хоч за 2 тіла. Ні і все. 16000 це у них лояльна пропозиція така. Ну і в особисті пишуть, невідомі, що влаштують мені терор, що я "афігевша" (тільки матом) і т.д. Я переживаю, звісно, всередині все тремтить, але... Потім сідаю і розумію, що я нічого не зроблю. Зможу - закрию, ні - хай тероризують.
То не переживайте і не будуть терори робити, взагалі для чого з ними спілкуватись? Поки нбу по голові їм не надає, навіть не думаю писати їм. Там шо в нових, шо у бі, сидять люди з надмірно завищеним его
Мені також від них написували шось, зробили якийсь пост, навіть не змінили в ньому нічого, написали шо ніби я жіночка яка кредит не повернула. У мене є їхній тг аккаунт з якого вони гімно роблять людям)) Там кожного тижня фото та імя змінюється
Та й по судам вони ніби не ходять, для чого тоді закривати їх? Хай вісить дефолт на убках, більше не візьмете зато ніяких кредитів, розстрочок і т.д

новий їх договір, пише що до 08.22, але є прострочка. нарахували 18к з 5к.
тільки зі мно звязувалися. дали час да кінця місяця

доброго дня, мені сьогодні написали мол термін договору сплив, платіть або звернемося до суду, цікаво у когось вже нові кредити зверталися до суду? Чи це пугалки, тіло лише 7000 к

Нарахували аж 28000, пропонують закрити за 19500😩

Новые кредиты могут в суд подавать или продать кому то? Я слышал, что у их лицензия не полная. Когда то грозились, что получат от НБУ право на исполнителей.

доброго дня, мені сьогодні написали мол термін договору сплив, платіть або звернемося до суду, цікаво у когось вже нові кредити зверталися до суду? Чи це пугалки, тіло лише 7000 к

Нарахували аж 28000, пропонують закрити за 19500😩
на фб в цій групі вже писали типу, що прийшли досудові вимоги комусь додому , так що мабуть не просто лякалка

IMG_20250625_144054.webp

на фб в цій групі вже писали типу, що прийшли досудові вимоги комусь додому , так що мабуть не просто лякалка

Переглянути вкладення 171792
досудова вимога не означає автоматичної подачі в суд з часом.
В більшості випадків - це лякалки.
В мене тих досудових вимог вже стопка ціла за весь час зібралась))

stasy, досудова вимога - то таке. Мені колектори надсилали їх пачками, але ніхто з них так і не подав до суду.
Треба дивитися судову владу

Чомусь згадалися ці клоуни))
IMG_20250625_144411.webp

Я судову владу регулярно дивлюсь бо є Фінсфера, з якою намагаюся домовитися. Все одно 19 тис не буду платити, дуже багато хочуть

То не переживайте і не будуть терори робити, взагалі для чого з ними спілкуватись? Поки нбу по голові їм не надає, навіть не думаю писати їм. Там шо в нових, шо у бі, сидять люди з надмірно завищеним его
Мені також від них написували шось, зробили якийсь пост, навіть не змінили в ньому нічого, написали шо ніби я жіночка яка кредит не повернула. У мене є їхній тг аккаунт з якого вони гімно роблять людям)) Там кожного тижня фото та імя змінюється
Та й по судам вони ніби не ходять, для чого тоді закривати їх? Хай вісить дефолт на убках, більше не візьмете зато ніяких кредитів, розстрочок і т.д
Я так і зробила, тупо забила. Писала якась там "дама" ще. Я ігнорую. Вирішила їх в кінець списку кинути. На рахунок терору: "позичила у Сірка очі" 😂 і забила на терори. Пару знайомих казали, що їм дзвонили, яких в мене й номеру телефону нема. Ті знайомі їх відправили далеко, далі, ніж я їх відправляла. Раз вони такі грамотні, будуть останні. УБКІ, там вже й так "картина маслом" 🙈😂 але мене то менш всього парить. То ще на краще 👍

Назад
Угорі