Новенька тут, но старенька в МФО

• Автор теми Автор теми Надія3112
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 55
  • Перегляди Перегляди 3K
Всім привіт.
Звати мене Надія
34роки, мати двох чудових діток.

Історія моя дуже довга, дуде схожа на Ваші, але і в чомусь я ще унікальніша Вас.

Ненавиджу своє життя, свої поступки, те як через мене страждають мої найдорощі люди.
Себе не шкодую зовсім, бо я справжня боягузка та нікчема.

В боргову яму влізла третій раз за 2 роки.
Два попередні, батьки та чоловік витягували на "0".

Цей раз - це саме страшніше, я вляпалась так, що прощення мені не буде точно.
Мене просто ніхто вже не підтримає та не зрозуміє.

Та й я сама себе не розумію.

Незнаю чого тут пишу. Пітримки не шукаю, бо не заслуговую.
Просто захотілось це десь викласти, тому що я розриваюсь з середини.

Цей страх мене по чуть вбиває.
нет слов :dash1:Надеюсь в етот раз вы не примете помощь родных. И вы зная всю их систему, влезли в ето 3 раз !!!!

Мне кажется, форум для поддержки, а не для порицания. Мы все влезли в это болото не от большого ума. Упасть не страшно, важно подняться.

Мне кажется, форум для поддержки, а не для порицания. Мы все влезли в это болото не от большого ума. Упасть не страшно, важно подняться.
Ніхто автора не упрікає, всі робимо помилки. Інструкції до життя нема нівкого.. Автору лише тепер терпіння і зробити правельні висновки. Вихід є завжди

:yes2: Точно так...
Но...
Иногда волшебный пендаль просто необходим... и эффект имеет устойчивее чем соплевытирание и убаюкивание.

Ну я так розумію, автор не так за кредити пережиє, як за бвтьків і чоловіка, що не пробачать. Батьки полюбе пробачать, хотя і кіпішу буде банато, коли вже раз витягували з цього болота. Ну а чоловік, це вже ви маєте якось пояснювати куди брали гроші без його відома.Надіюся ви не грали на ці гроші, бо яещо не дай боже просалили в ігри, то тоді канєшно ср*ка. За кредити, не переживайте, то все фігня.Головне зберегти сім'ю....
Та воно то так.Тільки от кіпішу буде?????)))))))!!!!!......ну а все ж....ну 3й раз ......якщо витягли вже 2 раза з болота і залишилися всі поруч,це ж щось значить.......вони не відвернулися.Не кинули.....ну 3й раз....як?????
нет слов :dash1:Надеюсь в етот раз вы не примете помощь родных. И вы зная всю их систему, влезли в ето 3 раз !!!!
Я думаю що все ж доведеться прийняти допомогу.Тому що сама автор не вилізе......Не зрозуміло скілтки іх????

Та воно то так.Тільки от кіпішу буде?????)))))))!!!!!......ну а все ж....ну 3й раз ......якщо витягли вже 2 раза з болота і залишилися всі поруч,це ж щось значить.......вони не відвернулися.Не кинули.....ну 3й раз....як?????
А 3й раз буде так. Чоловік, якщо не пойие причин відправе до батьків, це в кращому випадку. В гіршому подасть на розвод і всьо. Буде платить алімєнти і нафіг йому це нада. Це крайній варіант. Ну а батьки, це канєшно треш. Це найрідніші, таку підставу важко буде ім пережити. І не один рік пройде. Але вони батьки і дитину свою з внуками не виженуть з хати.. Авторші, реально вже брати і розказувати, другого ваиіанта я не бачу. Себе жаліти вже пізно.Я не зі зла так кажу, просто реальна картина така. З чисто людської соторони, мені шкода автора, тай усіх шкода. Бо сам процшов всі кола пекла мфо.Про одне шкодую, що жоднападлюка не зробила якийсь сеkс колаж, млже б у дівчат трохи був популярним????

А 3й раз буде так. Чоловік, якщо не пойие причин відправе до батьків, це в кращому випадку. В гіршому подасть на розвод і всьо. Буде платить алімєнти і нафіг йому це нада. Це крайній варіант. Ну а батьки, це канєшно треш. Це найрідніші, таку підставу важко буде ім пережити. І не один рік пройде. Але вони батьки і дитину свою з внуками не виженуть з хати.. Авторші, реально вже брати і розказувати, другого ваиіанта я не бачу. Себе жаліти вже пізно.Я не зі зла так кажу, просто реальна картина така. З чисто людської соторони, мені шкода автора, тай усіх шкода. Бо сам процшов всі кола пекла мфо.Про одне шкодую, що жоднападлюка не зробила якийсь сеkс колаж, млже б у дівчат трохи був популярним????
Рідним я побажаю тільки розуміння....терпіння.....витримки.Я знаю по своій ситуаціі,що моі батьки такого б 2й раз непережили.Вони перший сприйняли :russian_roulette: :facepalm::eek:
Я взагалі вдячга всім рідним.Всі зрозуміли.Сказали що безмозга.Але зрозуміли.Вдячна сусідам .Ті взагалі не жалілися.Вітаються.Не сердяться.Буду жити на своі кровні.

Самое главное, что когда первый раз берешь вроде как на нужные вещи-еду, коммуналку оплатить и думаешь с зарплаты отдам, а потом просрочка, пролонгация,берешь второй кредит и поеехало.. Самое обидное, что набралась кучу кредитов, у меня 13 мфо, и денег не видно, что куплено на них, одни пролонгации в предыдущих мфо!

Я думаю що все ж доведеться прийняти допомогу.Тому що сама автор не вилізе......Не зрозуміло скілтки іх????
не мені судити, я сама вся в мфо , але то дого як з тим зіштовхнулась я нічого не знала , а тут всі знання .

:sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
І ви погоджуєтесь ?
Ну ...скажу так.Якби включили з чоловіком мозги,то можга було минувать.І обійтися.Вирішити проблеми без мфо.А так...пішли легким шляхом...і маю 16 мфо я і чоловік 14...терор рідних і близьких....і заява головга білт

Меня так веселит как мамочки пишут о себе и всегда в начале "мама чудових дiток"
Т9 уже только что пытался поменять на "чудовищ" ?
Детей люблю, но у меня сейчас крестник обстриг коту усы, и вылил себе на голову лак для ногтей, размазал по столешнице остатки. Оставили блин на день. Я ж не знала что если "чудове" чудовище молчит это не значит что там всё хорошо ?‍♀️
Как вы умудряетесь переживать за мфо если у вас есть дети? Я реально так за шараги не переживала как сегодня за кота и малого.

FB_IMG_1607668821248.jpg
:ahaha:

Скажу Вам так может поможет, я решила не платить,после того как мне помогли пару мфо муж и тд. закрыть а я не дорозказав правду, опять взяла на пролонгации других,решила только тратить деньги на юриста и тд. Или в экстренном случае тело и то это под большим вопросом и так как в декрете то через года три не раньше...сейчас год просрочек...19мфо и скажу что когда стал вопрос что можно изза этого потерять семью- это дороже всего, поэтому решила все хватит.соблазна даже нет, потому как плохая кредит.история- это с одной стороны ой как спасает....и мысль что жизнь может рухнуть, меня ой как заставила все переосмыслить....

Назад
Угорі