Новенька тут, но старенька в МФО

• Автор теми Автор теми Надія3112
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 55
  • Перегляди Перегляди 3K
Тільки це вже в мене 3 урок.
Перших два розуму не додали
я конечно не дегенерат но што значит муж отдал мои долги?
В нас взагалі дуже тяжке фінансове становище.
Якби гроші на хліб завжди є.
Але ми скоріше бідуємо чим живемо добре
я считаю если мужик не может прокормить семью то и флаг ему в *****

Сочувствую, Автор.
Я закрыла 15 своих долгов банкам и мфо не успела в связи с карантином только 1 закрыть идея банк. И больше я никаких кредитов брать не буду никогда.

А,якщо витягнуть і третій,буде щей четвертий

У кожного своє розуміння цього слова
То тоді вже не знаю як бути....шкода всіх...і автора що мозги не наросли.І чоловіка з батьками що тягнуть.....

Себе не шкодую зовсім, бо я справжня боягузка та нікчема.
Незнаю чого тут пишу. Пітримки не шукаю, бо не заслуговую.
Надія3112, Ви просто не маєте права бути нею. У вас двоє діток, які напряму залежать від вас і від ваших вчинків.
Проте визнати це перед самою собою - це вже крок в правильному напрямку. Ви доросла людина, отже переставайти себе жаліти і
знайдіть сили в собі щоб подолати цей відчай і розпач. У вас є заради чого це робити!
Ну а кредити ... так, це неприємно, проте не настільки життєво важливо... Розберіться в собі і робіть правильні кроки. Успіхів вам!

я конечно не дегенерат но што значит муж отдал мои долги?

я считаю если мужик не может прокормить семью то и флаг ему в *****
Але ж витяги 2 рази))))))значить постаралися фінансово.....

сколько вообще у вас контор? может и не будет конца света. у меня 9 штук так и висит и муж даже не знает, думает что на одну только забила и все.
и вообще еще раньше нужно было вам вместе на них забить а не тратить деньги или он у вас перепуганный?

Всім привіт.
Звати мене Надія
34роки, мати двох чудових діток.

Історія моя дуже довга, дуде схожа на Ваші, але і в чомусь я ще унікальніша Вас.

Ненавиджу своє життя, свої поступки, те як через мене страждають мої найдорощі люди.

В боргову яму влізла третій раз за 2 роки.
Два попередні, батьки та чоловік витягували на "0".

Цей раз - це саме страшніше, я вляпалась так, що прощення мені не буде точно.
Мене просто ніхто вже не підтримає та не зрозуміє.

Та й я сама себе не розумію.

Просто захотілось це десь викласти, тому що я розриваюсь з середини.

Цей страх мене по чуть вбиває.
Я тоже в кредиты не один раз влажу, мать поорала конечно, но все равно поддержала. Все пройдет и этот страх тоже, поверьте. Если вы не первый раз во всем этом должны знать.

Внесу поправку, шугарингейшен, угу)
FB_IMG_1607668821248.webp

Та для чого два раза?достатньо і одного разу...самій витягти все болото.То і 2го не було і 3го теж..
Меня первый раз вытянули с этого болота, но второй раз я буду вылазить сама. Сейчас самая моя главная задача это обеспечить спокойствие родными всеми силами и не силами. За свои поступки буду отвечать сама!!!

Всім привіт.
Звати мене Надія

Історія моя дуже довга, дуде схожа на Ваші, але і в чомусь я ще унікальніша Вас.

Ненавиджу своє життя, свої поступки, те як через мене страждають мої найдорощі люди.

ой, ну чего вы так. вы не виноваты в той сложившейся системе жизни в Украине, когда денег ни на что не хватает, и приходится влезать в долги. второе : это не вы придумали игру по отжатию ресурсов у населения под названием кредиты. вы не можете брать ответственности за такие глобальные вещи, поэтому и вины вашей тут нет. возможно, вы хотели решить какие то свои проблемы . в ответе вы только за себя и своих детей. это приоритет.
Тільки це вже в мене 3 урок.
Перших два розуму не додали
а потаму что за вас заплатили.
ахаха) я так пришла челку подстричь? и на весь "салон" : Галя, тут у нас требуется коррекция?

Поменяйте отношение к этим недодолгам и жизнь станет прежней. Вы уязвимы, пока верите в это.
Относитесь к этому проще) не в яме долговой, а временные финансовые трудности, в конечном итоге не имеющие тяжёлых последствий.
Проще говоря - не берите в голову и платите сами, когда будет возможность)
Заплатить любому МФО - это не "вернуть долг", а кинуть соседской шавке кость.
Бросайте кость

Всім привіт.
Звати мене Надія

Нема людей, які роблять лише правильні вчинки. Такий вже наш світ глючний. Не треба відчувати себе лузером, лузерів мфо половина України. А кого оминула чаша сія, в тих інші трабли, повірте. Мабуть, були обставини, коли треба було хапатися за що-небудь, бо злетиш у прірву. От Ви і робили цей вибір - взяти в мфо. Не сидячи на терасі з чашечкою кави, а в тривозі і з гнітючими думками де брати гроші, коли вони так потрібні. Не бійтеся. І не принижуйтесь. Не бачу я Вашої вини, хоч убийте мене

Ну я так розумію, автор не так за кредити пережиє, як за бвтьків і чоловіка, що не пробачать. Батьки полюбе пробачать, хотя і кіпішу буде банато, коли вже раз витягували з цього болота. Ну а чоловік, це вже ви маєте якось пояснювати куди брали гроші без його відома.Надіюся ви не грали на ці гроші, бо яещо не дай боже просалили в ігри, то тоді канєшно ср*ка. За кредити, не переживайте, то все фігня.Головне зберегти сім'ю....

Назад
Угорі