Нова фіішка від Кешбері. Будьте обережні.

• Автор теми Автор теми Roxy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 70
  • Перегляди Перегляди 4K
Привіт форум. В Кешбері зявилась нова фішка...Знімають гроші з карти без попередження. Вранці зайшла у Приват24 я в шоці. 20 січня мали мені перекинути гроші на карту... Була не вдома, перевірити не могла бо картки при собі не було і звязок з інтернет теж не дуже. Сьогодні зайшла я в шоці двома платежами знято гроші, добре що хоч сума не велика...Найцікавіше те що смс від банку не приходило ні про те що гроші на карту надіслали ні про те що проплата була, хоча всі інші смс приходять. От і думаю може Приват з ними заодно. Будьте обережні. Заблокуйте картки
[/QUOTE]
Овва...сенсація.... можливо договір треба було читати ?!

Та во
Ото вас понесло....Накрило конкретно....Я на них нарисала в Нацком цілу перицію числа 10 січня. Настало відносне затишшя. Не знаю подіяло чи збіг, чи може просто поки там Нацком щось ніби робить то притихли. Чесно я чомусь думаю, що оті скарги в Нацком, на урядову і все таке. їм як мертвому припарки...Словом до с....ки. Якби наша держава нормально реагувала на такі скарги то таке лайно як МФО давно прикрили. А то так щось роблять щоб і ні вашим і ні нашим...
вони вже так достали мене що страшне. Раніше їх всіх так боялась , платила , перепозичила , в так пів року. Сьогодні як порахувала скільки грошей цим гнидам віддала то квартиру купила б ) а сьогодні забила болт. В чорний список всіх . Пішли вони на х. Я через них їду на роботу в закордон через тиждень, бо долгів як в собаки , з батьками посварена , з друзями також , через борги. Не можна так. Того накатаю на них всюди куда тільки можна , і поїду ))) реально вже нерви здали. Вони дзвонили я їх всіх послала.

Та во
вони вже так достали мене що страшне. Раніше їх всіх так боялась , платила , перепозичила , в так пів року. Сьогодні як порахувала скільки грошей цим гнидам віддала то квартиру купила б ) а сьогодні забила болт. В чорний список всіх . Пішли вони на х. Я через них їду на роботу в закордон через тиждень, бо долгів як в собаки , з батьками посварена , з друзями також , через борги. Не можна так. Того накатаю на них всюди куда тільки можна , і поїду ))) реально вже нерви здали. Вони дзвонили я їх всіх послала.
Та не сприймайте ми їх так серйозно...Бережіть нерви, вони дорожче.... А ці гади не варті ваших переживань.

Да, но шараги десять грн.не снимают, минимум что у меня сняли так это 50 грн,а так все ставят сумму которая на пролонгацию,но отказ так как не достаточно средств
ну манивео у меня пробовало с 5 грн

Здравствуйте народ!ФИО! Ваша адреса 1.02.2020р.: Харків, вулиця ...АДРЕС. за маршрутним листом призначена на 10:00-19:00. Керуючий виїзною комісією в складі 4х осіб - інсп.Федоренко В.С. Підготуйте документи або встигність сплатити 6 972,00 грн. до вказаного часу Тел: 0634891315
КОМУ ТАКОЕ ПРИХОДИЛО????

Здравствуйте народ!ФИО! Ваша адреса 1.02.2020р.: Харків, вулиця ...АДРЕС. за маршрутним листом призначена на 10:00-19:00. Керуючий виїзною комісією в складі 4х осіб - інсп.Федоренко В.С. Підготуйте документи або встигність сплатити 6 972,00 грн. до вказаного часу Тел: 0634891315
КОМУ ТАКОЕ ПРИХОДИЛО????
Цей Федоренко до мене уже третій раз їхати буде, ніяк не доїде. Цікаво що в нього за транспорт,що він з Харкова на Західну Україну приїхати збирається в один день

Привіт форум. В Кешбері зявилась нова фішка...Знімають гроші з карти без попередження. Вранці зайшла у Приват24 я в шоці. 20 січня мали мені перекинути гроші на карту... Була не вдома, перевірити не могла бо картки при собі не було і звязок з інтернет теж не дуже. Сьогодні зайшла я в шоці двома платежами знято гроші, добре що хоч сума не велика...Найцікавіше те що смс від банку не приходило ні про те що гроші на карту надіслали ні про те що проплата була, хоча всі інші смс приходять. От і думаю може Приват з ними заодно. Будьте обережні. Заблокуйте картки
вы карту и номер счета перевыпустили ?

Да, но шараги десять грн.не снимают, минимум что у меня сняли так это 50 грн,а так все ставят сумму которая на пролонгацию,но отказ так как не достаточно средств
Снимают, у меня маники сняли сперва 10, а потом 5 грн и на этом наша дружба сними закончилась )))

У меня, х*р их знает уже кто пытается, то 5 920 снять, то 3 938

У меня меньше 50 грн попыток не было. Пытаются снимать произвольные суммы в диапазоне 50-20000 грн, но обламываются. Карту Моно не перевыпускаю (номер нравится :)), просто поставил интернет лимит = 0 и спокойно держу на карте небольшие суммы, до пары тысяч.

Карту дёргали раз 300 уже, но ни копейки не сняли ещё. Несколько раз после оплаты картой оставался интернет-лимит в 40 и 100 грн, но их сгубила жадность - пытались снимать в первом случае 50 грн, во втором >100. Я быстро заметил и установил лимит на ноль. Если бы пробовали по 5-10 грн, то уже гривен 500 бы точно утащили из-за моего раздолбайства и пофигизма, но нет :)

Вкладення

• IMG_20200204_024713.webp
    IMG_20200204_024713.webp
    27.2 Кб · Перегляди: 28
Назад
Угорі