Нова фіішка від Кешбері. Будьте обережні.

• Автор теми Автор теми Roxy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 70
  • Перегляди Перегляди 4K
Ни нулевой лимит, ни блокировка карты не гарантируют, что с карты ничего не снимут. Только закрытие счета и открытие нового! Причём касается не только Привата

Можно завести еще одну карту именно для платежей, на которую вы будете скидывать деньги. Пришли денюжки, перевели и живете спокойно!!!

Не могу карту заблокировать,зп туда перечисляют.
просто переоформіть іншу картку так можна
Кому такое сегодня пришло?
! Нотаріальний напис підписано, стягнення Вашого та сумісного мана призначено на 1.02. Перевірте поштову скриньку про наявність повідомлення. Сума до сплати 8 625,00 грн., для уникнення наслідків. Тел. 0634891315
і мені...

А мне вот такое сегодня пришло!

Вкладення

• IMG_20200128_135649.webp
    IMG_20200128_135649.webp
    85.5 Кб · Перегляди: 52
В настройках приват карты поставьте на оплату через интернет, нулевой лимит
Я ставила листи на день 50 грн. Но их 'это не остановило.
Мене Дінеро та Укрпозика атакують вже майже місяць. Намагаються гроші на пролонгацію зняти, сердешні. В ідеалі поблокуйте всі, що є карти і перевипустіть в іншому банку. Погоджусь з іншими користувачами, з Приматом краще зав'язати на завжди.
Дада,лучше с другим банком начать сотрудничать.
Мене Дінеро та Укрпозика атакують вже майже місяць. Намагаються гроші на пролонгацію зняти, сердешні. В ідеалі поблокуйте всі, що є карти і перевипустіть в іншому банку. Погоджусь з іншими користувачами, з Приматом краще зав'язати на завжди.
Дада,лучше с другим банком начать сотрудничать.

Останні операції за Вашою карткою 4149*13 в WFP.CREDITUP1.C2A було відхилено через брак коштів.
Можливо, Ви раніше підключили регулярний платіж на цьому ресурсі. Якщо платіж актуальний, необхідно поповнити картку 4149*13. Якщо платіж неактуальний, будь ласка, відключіть його.
aHR0cHM6Ly9jcm0ucHJpdmF0YmFuay51YS9waWMvMDI2MjA5X0VNTF9QQl9SVV81LnBuZw
Ми підготували для Вас інструкції щодо відключення регулярних платежів на найпопулярніших серед клієнтів ресурсах, а саме: PayPal, Google, iTunes, Amazon, Facebook, Wayforpay.

Потребую поради!!! Через кілька днів спливає термін в Кешбері. Закрити весь займ не маю змоги. Думала зробити пролонгацію і часткове погашення, змогла б повністю закрити десь за 4 рази. Але прийшла інформація, що контора може намахати і після пролонгації змінити суму заборгованості в кабінеті, бо надсилала їм лист про надання документів і нерозголошування особистих даних. Що робити: пролонгувати+закривати частинами чи сніжинка і очікувати пропозиції по тілу?

! Нотаріальний напис підписано, стягнення Вашого та сумісного мана призначено на 1.02. Перевірте поштову скриньку про наявність повідомлення. Сума до сплати 8 625,00 грн., для уникнення наслідків. Тел. 0634891315
В ***** вони поцілують. Лякають. Вониза 4 місяці предлагають закрити кредит за тіло +% стільки же. Це ситуація мого чоловіка. А я сьогодні подзвонила на урядову, хай їх їб##ть . Задовбали вже

Привіт форум. В Кешбері зявилась нова фішка...Знімають гроші з карти без попередження. Вранці зайшла у Приват24 я в шоці. 20 січня мали мені перекинути гроші на карту... Була не вдома, перевірити не могла бо картки при собі не було і звязок з інтернет теж не дуже. Сьогодні зайшла я в шоці двома платежами знято гроші, добре що хоч сума не велика...Найцікавіше те що смс від банку не приходило ні про те що гроші на карту надіслали ні про те що проплата була, хоча всі інші смс приходять. От і думаю може Приват з ними заодно. Будьте обережні. Заблокуйте картки
а шо другие предупреждают перед снятием?

Привіт форум. В Кешбері зявилась нова фішка...Знімають гроші з карти без попередження. Вранці зайшла у Приват24 я в шоці. 20 січня мали мені перекинути гроші на карту... Була не вдома, перевірити не могла бо картки при собі не було і звязок з інтернет теж не дуже. Сьогодні зайшла я в шоці двома платежами знято гроші, добре що хоч сума не велика...Найцікавіше те що смс від банку не приходило ні про те що гроші на карту надіслали ні про те що проплата була, хоча всі інші смс приходять. От і думаю може Приват з ними заодно. Будьте обережні. Заблокуйте картки
Какая свежая информация. Спасибо ?
Люди,кто ещё не удосужился прочесть тонны сообщений на эту тему, сообщаю: только смена счета ( не путать карту) обезопасит вас от несанкционированного снятия денежных средств. Если нет возможности в ближайшее время закрыть счёт,и открыть новый, держите все деньги на копилке ( это отдельный депозитный счёт на вашей карте,и он 100% не засвечен),и переводите с копилки на основной счёт ровно столько, сколько вам нужно непосредственно перед оплатой. Все остальное- смена карты, лимит оплаты в интернете,и пр. Полумеры не спасут.

Останнє редагування:
Мне

Roxy,
Для зворотнього зв’язку:

Телеграм: @lubenskiy_igor

Пошта: [email protected]

Порвем їх разом! ✊Ігор Володимирович Мосійчук

В ***** вони поцілують. Лякають. Вониза 4 місяці предлагають закрити кредит за тіло +% стільки же. Це ситуація мого чоловіка. А я сьогодні подзвонила на урядову, хай їх їб##ть . Задовбали вже
Ото вас понесло....Накрило конкретно....Я на них нарисала в Нацком цілу перицію числа 10 січня. Настало відносне затишшя. Не знаю подіяло чи збіг, чи може просто поки там Нацком щось ніби робить то притихли. Чесно я чомусь думаю, що оті скарги в Нацком, на урядову і все таке. їм як мертвому припарки...Словом до с....ки. Якби наша держава нормально реагувала на такі скарги то таке лайно як МФО давно прикрили. А то так щось роблять щоб і ні вашим і ні нашим...

тоже пришло

а шо другие предупреждают перед снятием?
По інших то хоч смс приходило що гроші знято чи відмова недостатньо коштів. А в цих гадів нічого ні про те що гроші на рахунок прийшли і ні про те що зняли. головне що гроші пришли в 16.44 і зняло їх в 16.44.

Назад
Угорі