Нова фіішка від Кешбері. Будьте обережні.

• Автор теми Автор теми Roxy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 70
  • Перегляди Перегляди 4K
Да, но шараги десять грн.не снимают, минимум что у меня сняли так это 50 грн,а так все ставят сумму которая на пролонгацию,но отказ так как не достаточно средств
Есть такие что снимают и под ноль примерно суммами 50-40-30-20-10-5

Звісно Приват з ними заодно і не тільки з цим МФО, вони можуть ще й вам в мінус зняти. Заблокуйте цю картку та в ідеалі відмовтесь від послуг Привата, якщо все ж дуже потрібно, то відкрийте нову картку.
Та як так і хотіла зробити та "хотів не дав" Тепер точно так зроблю.

Не могу карту заблокировать,зп туда перечисляют.
Перевыпуск и всё тут) а если Приват - вообще пошли, закрыли, открыли новую, организацию к новой привязали и всё. Это 5 мин работы.

Якщо операції до 1000 грн, то смс не приходять
Серйозно, зате як відрахування на страховку 20 гривень чи поповнення мобільного то не лише смс приходять а ще й код підтвердження ввести просять. Як так..А тут і кода не треба..
Это ничего не дает

А эта карта была засвеча в мфо???
Цілком з вами згідна нічого воно не дає. Звісно що карта засвічена

Привіт форум. В Кешбері зявилась нова фішка...Знімають гроші з карти без попередження. Вранці зайшла у Приват24 я в шоці. 20 січня мали мені перекинути гроші на карту... Була не вдома, перевірити не могла бо картки при собі не було і звязок з інтернет теж не дуже. Сьогодні зайшла я в шоці двома платежами знято гроші, добре що хоч сума не велика...Найцікавіше те що смс від банку не приходило ні про те що гроші на карту надіслали ні про те що проплата була, хоча всі інші смс приходять. От і думаю може Приват з ними заодно. Будьте обережні. Заблокуйте картки
Мене Дінеро та Укрпозика атакують вже майже місяць. Намагаються гроші на пролонгацію зняти, сердешні. В ідеалі поблокуйте всі, що є карти і перевипустіть в іншому банку. Погоджусь з іншими користувачами, з Приматом краще зав'язати на завжди.

Бывае что перевод с карты блокирует,а "оплата в магазине cashberry" проходит,у меня так 200 грн сняли,и микрокеш тоже так делает.Заблокировала карту
В мене точно так "проплата в інтернет магазині кешбері"

Ставьте в копилке 100% перечислений с карточки. Зп приходит и сразу уходит на скарбничку. Только нужно еще одну карту открыть, чтобы потом деньги на нее скидывать.

Да, но шараги десять грн.не снимают, минимум что у меня сняли так это 50 грн,а так все ставят сумму которая на пролонгацию,но отказ так как не достаточно средств
У меня какая-то сволочь по 1грн снимала с карты приват. Там лимит стоял 10грн и на карте было примерно 5грн, лимит тогда такой был, так как тоже думала, что маленькие суммы не снимают.

Вкладення

• Screenshot_20200128-093441_Privat24.webp
    Screenshot_20200128-093441_Privat24.webp
    80.5 Кб · Перегляди: 45
Новая фишка( сто тем на форуме и все шараги 1488 лет ее юзают) читали бы форум внимательно,то знали бы это и деньги бы не сняли у вас.

У мене зняли з картки Ощадбанк, ніколи мінусу не було на картці для виплат, і не знаю навіть хто
Запитайте в банку. Вони повинні відповісти хто знімав і куди гроші пішли
Можете. Перевипусиіть карту. Особистий рахунок - не змінюється, а пластик так. Бухгалтерія скидує на особистий рахунок. Я так змінив і зп приходила нормально, поки діє. А смс приходить про намагання зняття гоштів з старої карти. Головне нову карту ні де не світити в інтернеті

Останнє редагування:
Снимают, все кому не лень, от 17900 были попытки сьема, до 5 гривен, карта давно блокирована, а они все с нее снять пытаются, все разные.

Такая же ситуация,но денег на карте не было.А самое интересное что попитка снять 200грн была в 23:57.???

! Інспектора для оцінки майна вже обрано, утримання боргу призначено на 1.02. Терміново сплатіть 13 000,00 грн., для уникнення наслідків. Тел. 0634891315 :письмо: :ahaha:

Кому такое сегодня пришло?
! Нотаріальний напис підписано, стягнення Вашого та сумісного мана призначено на 1.02. Перевірте поштову скриньку про наявність повідомлення. Сума до сплати 8 625,00 грн., для уникнення наслідків. Тел. 0634891315

Мне
Кому такое сегодня пришло?
! Нотаріальний напис підписано, стягнення Вашого та сумісного мана призначено на 1.02. Перевірте поштову скриньку про наявність повідомлення. Сума до сплати 8 625,00 грн., для уникнення наслідків. Тел. 0634891315

Назад
Угорі