Нота Кредит

• Автор теми Автор теми ЛуВенс
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 720
А я оформив 6000 на 20 днів, це максимальні стартові умови. Я не знаю що вони собі думають.
В мене 50 прострочених кредитів по УБКІ на суму сотні тисяч гривень разом (точну не буду писати). Рейтинг 245 в УБКІ. Запит в УБКІ вони робили (Freeze зняв), і навіть начебто був етап ручної перевірки. Дзвінки заблоковані, не розмовляв. В Alexcredit прострочка, але зараз на договорі реструктуризації, платіж позавчора був.
Але так, дали під 0.5% якщо рахувати всі розходи включно з комісією за видачу.

Чому взяв? Зараз треба до кінця місяця, далі за моїм планом справи підуть краще. І їх я поверну звісно без прострочень.
Вернули или в просрочку пустили?

Брав в них дали 5400 ,закрив без просрочки,думав більше візьму і на другий раз ,ніхера не дали🤣 дивні вони

У мене повний дефолт по кредитній історії, просрочки більше 2 років, загальний борг ~380 тис. грн, у самому Alex Credit теж висить ~10 тис. Подавав заявку з мінімалки: дали 750 грн → закрив на наступний день. Потім подав на 3500 — дали 3800 → закрив одразу. Далі подав на 6000 — схвалили 7550 грн. В результаті, навіть з повністю “вбитою” кредитною історією вдалося прокачати ліміт з мінімального до ~7.5к за кілька швидких закриттів. До максимуму (~9900) не дотягував, не став ризикувати.:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Вернули или в просрочку пустили?
Пролонгацію зробив. Буду закривати через 2-4 місяці, зараз мені простіше їх пролонгувати, поки закриваю найбільш великі та неприємні борги, а додавати ще прострочки не хочу.
Тим більше що структура договору така ж як в Alexcredit. Вона дуже заморочена за фразеологією та навіть таблицею нарахувань, але загальна ідея проста - сплачуєш комісію за видачу (перша пролонгація), частину тіла, і меншу частину відсотків, тіло таким чином поступово зменшується, і лишається через декілька пролонгацій дуже невеликим, основа сума для повернення це саме будуть відсотки. Відсотки нараховуються теж кожен раз трохи менші, на залишок. То ж не така вже велика переплата, має свій ліміт в межах двох з чимось тіл.

Така їхня щедрість та невибагливість у видачі кредитів означає тільки одне - при протермінуванні бігтимуть одразу в суд, довго думати не будуть)

Пролонгацію зробив.
Навіщо??? Так звана пролонгація кредитного договору - це один з інструментів, якими шахраї-кредитодавці користуються. З правової точки зору воскресіння метрвого (закінченого) договору і продовження його дії - це повний абсурд.

Навіщо??? Так звана пролонгація кредитного договору - це один з інструментів, якими шахраї-кредитодавці користуються. З правової точки зору воскресіння метрвого (закінченого) договору і продовження його дії - це повний абсурд.
Я сам вирішую що і коли мені робити, що прострочувати, а що - ні.

І з чого ви вирішили що договір закінчений? Всі вони робляться зараз на 1-2 роки, і якщо не з розбиттям всієї суми на періоди, то з виплатою 99.99% відсотків нарахувань та тіла в перший (короткий) період, та копійчаного залишку в строк закінчення.

Назад
Угорі