Нота Кредит

• Автор теми Автор теми ЛуВенс
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 734
А я оформив 6000 на 20 днів, це максимальні стартові умови. Я не знаю що вони собі думають.
В мене 50 прострочених кредитів по УБКІ на суму сотні тисяч гривень разом (точну не буду писати). Рейтинг 245 в УБКІ. Запит в УБКІ вони робили (Freeze зняв), і навіть начебто був етап ручної перевірки. Дзвінки заблоковані, не розмовляв. В Alexcredit прострочка, але зараз на договорі реструктуризації, платіж позавчора був.
Але так, дали під 0.5% якщо рахувати всі розходи включно з комісією за видачу.

Чому взяв? Зараз треба до кінця місяця, далі за моїм планом справи підуть краще. І їх я поверну звісно без прострочень.
Вернули или в просрочку пустили?

Брав в них дали 5400 ,закрив без просрочки,думав більше візьму і на другий раз ,ніхера не дали🤣 дивні вони

У мене повний дефолт по кредитній історії, просрочки більше 2 років, загальний борг ~380 тис. грн, у самому Alex Credit теж висить ~10 тис. Подавав заявку з мінімалки: дали 750 грн → закрив на наступний день. Потім подав на 3500 — дали 3800 → закрив одразу. Далі подав на 6000 — схвалили 7550 грн. В результаті, навіть з повністю “вбитою” кредитною історією вдалося прокачати ліміт з мінімального до ~7.5к за кілька швидких закриттів. До максимуму (~9900) не дотягував, не став ризикувати.:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Вернули или в просрочку пустили?
Пролонгацію зробив. Буду закривати через 2-4 місяці, зараз мені простіше їх пролонгувати, поки закриваю найбільш великі та неприємні борги, а додавати ще прострочки не хочу.
Тим більше що структура договору така ж як в Alexcredit. Вона дуже заморочена за фразеологією та навіть таблицею нарахувань, але загальна ідея проста - сплачуєш комісію за видачу (перша пролонгація), частину тіла, і меншу частину відсотків, тіло таким чином поступово зменшується, і лишається через декілька пролонгацій дуже невеликим, основа сума для повернення це саме будуть відсотки. Відсотки нараховуються теж кожен раз трохи менші, на залишок. То ж не така вже велика переплата, має свій ліміт в межах двох з чимось тіл.

Така їхня щедрість та невибагливість у видачі кредитів означає тільки одне - при протермінуванні бігтимуть одразу в суд, довго думати не будуть)

Пролонгацію зробив.
Навіщо??? Так звана пролонгація кредитного договору - це один з інструментів, якими шахраї-кредитодавці користуються. З правової точки зору воскресіння метрвого (закінченого) договору і продовження його дії - це повний абсурд.

Навіщо??? Так звана пролонгація кредитного договору - це один з інструментів, якими шахраї-кредитодавці користуються. З правової точки зору воскресіння метрвого (закінченого) договору і продовження його дії - це повний абсурд.
Я сам вирішую що і коли мені робити, що прострочувати, а що - ні.

І з чого ви вирішили що договір закінчений? Всі вони робляться зараз на 1-2 роки, і якщо не з розбиттям всієї суми на періоди, то з виплатою 99.99% відсотків нарахувань та тіла в перший (короткий) період, та копійчаного залишку в строк закінчення.

І з чого ви вирішили що договір закінчений?
Строк договору може бути лише один, без припущень "поганої поведінки" позичальника. Є узгоджений строк кредитування. Після нього - ніяких процентів, тільки ч. 2 ст. 625 ЦКУ _ 3% річних та інфляційні втрати. Але під час війни ч. 2 ст. 625 не діє. А "платне пролонгування" - це бред сивої кобили, на який ведуться, зовсім не розуміючи суті договірного права. Це що, позичальник, який не зміг повернути кредит, бігом біжить до кредитодавця, платить йому комісію, щоб він "пошкодував" позичальника та продовжив строк нарахування процентів, який закінчився датою повернення кредиту? Просить, щоб кредитодавець обдер його, як липку?

Назад
Угорі