Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Можливо таліон?Кто знает что это за номер, беру трубку а звонок сбрасывается?
Мені сьогодні 0891207504 звонило з 16.00. Потім прийшло смс від Таліон + про борг якоісь жіночки, яку я ніколи і не чула. Типу я ії покриваю умисно. Фігня повна.Можливо таліон?
Нам хоть не врите)))) где Вы её прячете?)))))))))Мені сьогодні 0891207504 звонило з 16.00. Потім прийшло смс від Таліон + про борг якоісь жіночки, яку я ніколи і не чула. Типу я ії покриваю умисно. Фігня повна.
В шкафу!Нам хоть не врите)))) где Вы её прячете?)))))))))
А вообще по всем законам жанра Вы должны найти эту женщину и начать на неё кричать, вынося ей мозг, оплати долг, зачем ты меня сделала поручителем... Ну обычно так пишут... "Меня нашли совершенно незнакомые люди, и мне пришлось заплатить" ")))) Вы так сделаете? (сарказм)Мені сьогодні 0891207504 звонило з 16.00. Потім прийшло смс від Таліон + про борг якоісь жіночки, яку я ніколи і не чула. Типу я ії покриваю умисно. Фігня повна.
Руку їм в алібстрі!А вообще по всем законам жанра Вы должны найти эту женщину и начать на неё кричать, вынося ей мозг, оплати долг, зачем ты меня сделала поручителем... Ну обычно так пишут... "Меня нашли совершенно незнакомые люди, и мне пришлось заплатить" ")))) Вы так сделаете? (сарказм)
Мені вже взагалі 2 рази приходить наступне смс, а я такої людини взагалі незнаю!!!Мені сьогодні 0891207504 звонило з 16.00. Потім прийшло смс від Таліон + про борг якоісь жіночки, яку я ніколи і не чула. Типу я ії покриваю умисно. Фігня повна.
Спасибо, вот козлы ни как не нажрутся!Динеро