Ночной флуд. Для тех, кому скучно ночью [Part-5]

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 751
  • Перегляди Перегляди 21K
fargo, у мене все гуд)В якому місці в мене як вам здається все може бути інакше?)Чи можливо це не тема флуд?М?
вы довольно уматовый вам самому не кажется?флуд кстати это ваше призвание!

Вкладення

• Screenshot_20190615-030415.webp
    Screenshot_20190615-030415.webp
    91.2 Кб · Перегляди: 34
@Junna,Ну тоді представте собі,ви ще не заміжня,у вас немає дітей.Ми з вами знайомимось в Сан-Франциско,я вам пропоную переїхати до мого будинку в Майами на березі моря.Ми одружуємось,і займаємось коханням всю ніч

@Junna,Ну тоді представте собі,ви ще не заміжня,у вас немає дітей.Ми з вами знайомимось в Сан-Франциско,я вам пропоную переїхати до мого будинку в Майами на березі моря.Ми одружуємось,і займаємось коханням всю ніч
Ого... Представлять боюсь такое пока ещё замужняя.... Потом от Вас не отстану) а это Вы на аватарке?
Но руки я так поняла уже не на столе...

Junna, Да це я на аватарці,з чоловіком своєї мрії.Я ***,я вам не сказав,просто не хотів відразу розбивати ваші мрії і фантазії,а хочаб гіпотетично....но ехх ладно,хто ж мене за язика тянув.Так ось я розумію по цій історії що би боїтесь представити життя в невеликій будівлі в Майамі?Чому така ненависть до місцевості? ))

Junna, Да це я на аватарці,з чоловіком своєї мрії.Я ***,я вам не сказав,просто не хотів відразу розбивати ваші мрії і фантазії,а хочаб гіпотетично....но ехх ладно,хто ж мене за язика тянув.Так ось я розумію по цій історії що би боїтесь представити життя в невеликій будівлі в Майамі?Чому така ненависть до місцевості? ))
В Майамі дуже спекотно, мені сподобався тільки океан)
Знаєте в багатьох є фантазія навернути гея на жіноцтво)))
Уявіть, що я с зовнішністю Ашварії Рай заходжу в Ваш будинок у Бомбеї...
tsats, ну Вы пока переспите с этой мыслью, и мне пора в мир сновидений)))
Всем сладких снов! ?

Останнє редагування:
В Майамі дуже спекотно, мені сподобався тільки океан)
Знаєте в багатьох є фантазія навернути гея на жіноцтво)))
Уявіть, що я с зовнішністю Ашварії Рай заходжу в Ваш будинок у Бомбеї...
tsats, ну Вы пока переспите с этой мыслью, и мне пора в мир сновидений)))
Всем сладких снов! ?
Вот и сказочке конец, а кто слушал - молодец!

Junna, так ви це пам'ятаєте?бо я вже й призабув.Ну і в Бомбеї я ніколи не був, а ось ви Шановна Ашварія приходили до мене на Таганку і замість ваших пісень індійських,і романтичних історій про чоловіка вашої мрії,чомусь почали підпівувати зі мною чунга-чанга і перейшли до розмов Якщо б я завела мавпу,то....Не пам'ятаєте Ашварія?Про Бомбеї і замки ми всі гаразді тут фантазувати,про кохання з першого погляду,про перший дотик її поглядів,такий чистий і невинний,але все було зовсім по другому.Ви пам'ятаєте що говорили про мавпеня яке хотіли купити,як воно буде на турнік залазити,скільки підходів робити,а я вас слухав,я робив вигляд що мені цікаво.А як ви казали що між ним і людиною не буде різниці в туалеті?
Junna, добраніч,не дочитав кінець.На цьому і закінчимо)

Junna, так ви це пам'ятаєте?бо я вже й призабув.Ну і в Бомбеї я ніколи не був, а ось ви Шановна Ашварія приходили до мене на Таганку і замість ваших пісень індійських,і романтичних історій про чоловіка вашої мрії,чомусь почали підпівувати зі мною чунга-чанга і перейшли до розмов Якщо б я завела мавпу,то....Не пам'ятаєте Ашварія?Про Бомбеї і замки ми всі гаразді тут фантазувати,про кохання з першого погляду,про перший дотик її поглядів,такий чистий і невинний,але все було зовсім по другому.Ви пам'ятаєте що говорили про мавпеня яке хотіли купити,як воно буде на турнік залазити,скільки підходів робити,а я вас слухав,я робив вигляд що мені цікаво.А як ви казали що між ним і людиною не буде різниці в туалеті?
Junna, добраніч,не дочитав кінець.На цьому і закінчимо)
О боже! Что за бред? Вы, молодой человек, случайно, не подкайфовываете под луной?

Аnnette, наркотики и другие "кайфовые" вещества не употребляю.А если вы зануда,и не прослеживаете замысел моих мыслей в данной теме,то не обязан вам объясняться

Аnnette, наркотики и другие "кайфовые" вещества не употребляю.А если вы зануда,и не прослеживаете замысел моих мыслей в данной теме,то не обязан вам объясняться
Поверьте, я не зануда. Просто все так красиво начиналось, а закончилось какой-то несуразностью. У Junna дар речи пропал.
И прежде, чем что-то отправлять, сначала перечитайте.
Последняя фраза вообще убила

Аnnette, я в этой теме чисто дабы себя повеселить,никому не нагрубить и так сказать возможно с кем-то войти в роль.Всё это,я и вмещаю в слово флуд.Если кому-то не интересно,либо он не может какую либо ситуацию мгновенно сыграть гипотетически,то его я ничем не утруждаю отвечать себе,можно же проигнорить?Но вопрос теперь к вам,зачем оскорблять или переходить на личности?Если у вас проблемы в жизни и ваш мозг транслирует ввесь негатив сюда и повсеместно то как это касается меня?Можете и не отвечать

Назад
Угорі