Ніжні листи від МФО

• Автор теми Автор теми Весела Бджілка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 888
Дописи
4646
Реакції
14517
Бали
1998
Весела Бджілка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго ранку всім. У мого сина прострочки вже від 6 - 10 м. Треш був на початку. Було все : погрози по телефону, в месенджері на фейсбуці, колаж розісланий у вайбері, дзвінки на роботу, "Громов" слідак типу був, Артурчик і багато всяких потвор! До чого веду. Листів приходило море, пачками, останній час рідко. Але перед Новим роком щось посипалось. Я не читаю. А чоловік відкриває. О! Раптом син з гада, перетворився на Шановного клієнта. Пропонують і те і се, з повагою до Вас, ми йдемо на поступки і т.д. Сімка в нього змінена.
Син приіде на Новий рік. Але! Сніжинка працює! А ще хочу спитати: де ваша толерантність була, коли ви нам мізки дзвінками зривали і не шли на поступки?!
А тепер в нас немає бажання! І ми навчилися жити без вас! Просіть мене, принижуйтесь.
Новачки!!!! Нічого не бійтеся!!!

Злая пчела, это да.не понимала я этого и не пойму.обзывать,угрожать,выносить мозг даже незнакомым людям а потом мы такие хорошие,оплатите тело.хочется на их языке с ними поговорить,но я не матерюсь.

Злая пчела, это да.не понимала я этого и не пойму.обзывать,угрожать,выносить мозг даже незнакомым людям а потом мы такие хорошие,оплатите тело.хочется на их языке с ними поговорить,но я не матерюсь.
І не треба платити! Суд - це вихід. Якщо ще подадуть. От шкода людей, що пролонгацій зробили на такі суми, що тіло перевищує здоровий глузд. Це типу корови, яку доять постійно. Мені шкода наших людей, від нашої юридичної безграмотності, довірливості, ось такі мфо грабують народ. І ніхто не втручається. Ось це бісить!

А Вы говорите на своём языке с ними, красивом литературном))) ох их это бесит! До пены ))) я ещё стихи читала))) а когда звонили моей маме на работу, то им включали музыку либо пели детские песни в трубку)))любимая была « от улыбки станет всем светлей». Спасибо форуму за поддержку и информацию придавшую сил))

LeTa, я не хочу пока с ними говорить,а когда надумаю-попробую.
Ну это вообще отличный вариант) не говорить с ними! Я уже пол года игнорирую) программу блокировки звонков установила , режим « снежинка»активировала,и жизнь наладилась.

У мене щ
Доброго ранку всім. У мого сина прострочки вже від 6 - 10 м. Треш був на початку. Було все : погрози по телефону, в месенджері на фейсбуці, колаж розісланий у вайбері, дзвінки на роботу, "Громов" слідак типу був, Артурчик і багато всяких потвор! До чого веду. Листів приходило море, пачками, останній час рідко. Але перед Новим роком щось посипалось. Я не читаю. А чоловік відкриває. О! Раптом син з гада, перетворився на Шановного клієнта. Пропонують і те і се, з повагою до Вас, ми йдемо на поступки і т.д. Сімка в нього змінена.
Син приіде на Новий рік. Але! Сніжинка працює! А ще хочу спитати: де ваша толерантність була, коли ви нам мізки дзвінками зривали і не шли на поступки?!
А тепер в нас немає бажання! І ми навчилися жити без вас! Просіть мене, принижуйтесь.
У мене просрочки від декількох днів до 1.5місяця,але після їх погроз у мене бажання деяким компаніям платити зовсім щезло...Хоча як розумію,що мене ще чекає багато сюрпризів від них,але чим далі вони підуть тим далі я їх пошлю...

Маri, у всіх відбувається все по - різному. Я стільки тут перечитала історій, що деякі висновки є. Якщо батьки працюють офіційно, то їх знаходять першими. І тоді, якщо вони не пробиваємі, вони портять тобі "ділову репутацію" так сказати і батькам, і начальника криють і ще далі лізуть. Але від людини залежить, як вона буде себе поводити. Падати в паніку і страх чи збере все в кулак і гепне ним по голові їм.

В мене вони знайшли мого покійного брата,сім'ю батька,з якими я не спілкувалася більше 20 років,свекруху і свекра,брата чоловіка з яким ми також вже років з десять не підтримуємо стосунки,а ось сестру рідну поки не знайшли.Моя думка,що впершу чергу в пошуках допомагають банки...

Маri, шкода. Але ці потвори не гребують нічим, застосовують брудні методи впливу. Нормальна людина з мізками так не може чинити! Згадувати покійників, глумитися на їх пам 'яттю! Я таке чую не вперше.

Маri, шкода. Але ці потвори не гребують нічим, застосовують брудні методи впливу. Нормальна людина з мізками так не може чинити! Згадувати покійників, глумитися на їх пам 'яттю! Я таке чую не вперше.
Моей маме тоже с кредит7 звонят,и сказали чтоб мой папа помог оплатить мой долг,а папы уже 16 лет как на этом свете нету.....

Моей маме тоже с кредит7 звонят,и сказали чтоб мой папа помог оплатить мой долг,а папы уже 16 лет как на этом свете нету.....
От тільки за такі вчинки хочеться їм повиривати їх язики! Потвори!

Всё верно и я так думаю, всё зависит от нас.Как мы подаем информацию людям,кто звонит,зачем,и откуда ихние данные.Нужно быть самому уверенным, настойчивым чтобы люди поверили.На роботу звонят тоже,у каждого человека есть своя репутация,и я не думаю что от хорошего работника из за звонилок захотят избавится.Держитесь кто только вошел в просрочки,отбивайтесь,и не позволяйте никому себя унижать.Рассказывайте и объясняете всем что за херь это МФО,и решение только суд.Не впадайте в истерики все пройдёт ,пройдёт и это)

Окся, повністю погоджуюсь. Якби от поруч з рекламою мфо, йшов соціальний ролик про правду мфо, можливі ризики і т.д. Так такого ніхто не дозволить. Я коли їду на роботу, здираю на стовбах об'яви "Кредит...", кругом де бачу. Аж бісить, куди не глянь: реклама!

Скоро предложат,к вам на работу устроиться.шоб хоть как-то, кеш вернуть.:кофе:

Скоро предложат,к вам на работу устроиться.шоб хоть как-то, кеш вернуть.:кофе:
Хай облизуються слюною. Це подарунок від мене. Ми готові були частинами закривати, а вони обзивали. А тепер - рука їм в алібастрі!

А Вы говорите на своём языке с ними, красивом литературном))) ох их это бесит! До пены ))) я ещё стихи читала))) а когда звонили моей маме на работу, то им включали музыку либо пели детские песни в трубку)))любимая была « от улыбки станет всем светлей». Спасибо форуму за поддержку и информацию придавшую сил))
У меня подруга ставит им малышариков мультик или владимирский централ.

У меня подруга ставит им малышариков мультик или владимирский централ.

Групу "Ленінград" теж можна, там де є міцне слівце. Вони ж іншої мови не розуміють. Вчора слухала ролик де звонілка поставив похоронний марш дівчині, якій телефонував. Потвора!

Групу "Ленінград" теж можна, там де є міцне слівце. Вони ж іншої мови не розуміють. Вчора слухала ролик де звонілка поставив похоронний марш дівчині, якій телефонував. Потвора!
Кстати у Ленинграда есть замечательная песенка "ехай на х..." я всегда, когда ее слышу, то вспоминаю о каллах.

Чи приходить більше листів під Новий рік іншим учасникам форуму з вигідною пропозицією, чи скористалися ви нею чи продовжуєте тримати режим сніжинки? Напишіть.

Назад
Угорі