Весела Бджілка
Only read
- Дописи
- 4646
- Реакції
- 14517
- Бали
- 1998
Весела Бджілка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго ранку всім. У мого сина прострочки вже від 6 - 10 м. Треш був на початку. Було все : погрози по телефону, в месенджері на фейсбуці, колаж розісланий у вайбері, дзвінки на роботу, "Громов" слідак типу був, Артурчик і багато всяких потвор! До чого веду. Листів приходило море, пачками, останній час рідко. Але перед Новим роком щось посипалось. Я не читаю. А чоловік відкриває. О! Раптом син з гада, перетворився на Шановного клієнта. Пропонують і те і се, з повагою до Вас, ми йдемо на поступки і т.д. Сімка в нього змінена.
Син приіде на Новий рік. Але! Сніжинка працює! А ще хочу спитати: де ваша толерантність була, коли ви нам мізки дзвінками зривали і не шли на поступки?!
А тепер в нас немає бажання! І ми навчилися жити без вас! Просіть мене, принижуйтесь.
Новачки!!!! Нічого не бійтеся!!!
Син приіде на Новий рік. Але! Сніжинка працює! А ще хочу спитати: де ваша толерантність була, коли ви нам мізки дзвінками зривали і не шли на поступки?!
А тепер в нас немає бажання! І ми навчилися жити без вас! Просіть мене, принижуйтесь.
Новачки!!!! Нічого не бійтеся!!!