Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так невідомий,незаблокувати нічого,думаю що біти?було в когось таке?Добрий, може номер невідомий?
lovilave так робили , є у вас такі?Так невідомий,незаблокувати нічого,думаю що біти?було в когось таке?
Ні!немає.Біти то звонять з 063..знаю коли вони!Но це цікаво?lovilave так робили , є у вас такі?

Вони вчора матір хл..ю обізвали.Сам тепер шукаю того ганд..на який юрієм обізвався.Таких ****..ок хопнув по телефоні,від мене що кинув трубку.Там одні гусаки працюють?у мене тільки lovilave так робили , хоча від бітів можна все що хочеш очікувати![]()
там працюють тільки максимальні потвори! Вони і моїм близьким нервів витріпали багато... Тут тільки ігнор і від вас і від оточення допоможе. розмовляти немає сенсу , а тільки чекати смс про списання , яке вас влаштує.Вони вчора матір хл..ю обізвали.Сам тепер шукаю того ганд..на який юрієм обізвався.Таких ****..ок хопнув по телефоні,від мене що кинув трубку.Там одні гусаки працюють?
Хватает и таких особенно среди тех кто не представляется этот хоть имя вам сказал но не факт что настоящее, поставьте маме антиспам на телефон сбережете ей нервыВони вчора матір хл..ю обізвали.Сам тепер шукаю того ганд..на який юрієм обізвався.Таких ****..ок хопнув по телефоні,від мене що кинув трубку.Там одні гусаки працюють?
Это ловилаве или биткапитал?Вони вчора матір хл..ю обізвали.Сам тепер шукаю того ганд..на який юрієм обізвався.Таких ****..ок хопнув по телефоні,від мене що кинув трубку.Там одні гусаки працюють?