Невідомий ІD абонента наярює віт БітКепітал

• Автор теми Автор теми yutakana
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 800

yutakana

Форумчанин
Дописи
38
Реакції
9
Бали
283
yutakana не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора всім!Дзвонить вже тиждень,довго.Разів сім вісім.Хто це може бути?можливо хтось стикався?дякую

у мене тільки lovilave так робили , хоча від бітів можна все що хочеш очікувати:big_boss:

у мене тільки lovilave так робили , хоча від бітів можна все що хочеш очікувати:big_boss:
Вони вчора матір хл..ю обізвали.Сам тепер шукаю того ганд..на який юрієм обізвався.Таких ****..ок хопнув по телефоні,від мене що кинув трубку.Там одні гусаки працюють?

Вони вчора матір хл..ю обізвали.Сам тепер шукаю того ганд..на який юрієм обізвався.Таких ****..ок хопнув по телефоні,від мене що кинув трубку.Там одні гусаки працюють?
там працюють тільки максимальні потвори! Вони і моїм близьким нервів витріпали багато... Тут тільки ігнор і від вас і від оточення допоможе. розмовляти немає сенсу , а тільки чекати смс про списання , яке вас влаштує.

Хватает и таких особенно среди тех кто не представляется этот хоть имя вам сказал но не факт что настоящее, поставьте маме антиспам на телефон сбережете ей нервы

Это ловилаве или биткапитал?
Мне от ловилаве пришло на два моих номера
Vas davno ne bulo i mi sumuyemo!
Daruyemo spetsial'no dlya vas znizhku -45%!
Promokod:
Я вот думаю, могут ли они родителям такие же акции слать, если при просрочке про долг слали

Назад
Угорі