Невідомо від кого і за що

• Автор теми Автор теми Salurn
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 1K

Salurn

Форумчанин
Дописи
141
Реакції
77
Бали
3625
Salurn не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто знає, хто це такі змістовні смс шле? Не телефонувала по цьому номеру і не збираюсь..читала в інтернеті, люди теж не вияснили від кого це..
Ви думаю точно знаєте?

Вкладення

• B0AD8BC8-22A6-4DD0-A5DB-0CAD20E6C435.webp
    B0AD8BC8-22A6-4DD0-A5DB-0CAD20E6C435.webp
    22.6 Кб · Перегляди: 264
Хто знає, хто це такі змістовні смс шле? Не телефонувала по цьому номеру і не збираюсь..читала в інтернеті, люди теж не вияснили від кого це..
Ви думаю точно знаєте?
Ну как же? Стыдно не знать! Это же всемирно известная компания "Шопопало инкорпорэйтед". Очень серьезные люди :ahaha:

Ви думаю точно знаєте?
Я точно знаю кто это! это телефонные аферисты мошеники! :ok:

Ви думаю точно знаєте?
Кредит Экспресс, калы , в нашем случае обслуживали Альфа банк, по получили так же как и остальные направление на йух

Ви думаю точно знаєте?
CreditExpress - колекторы. Меня им ТОВ Инфинанс продал (Pozichka/Moneyboom)

Мне тоже такое приходило, да и более интересные угрозы без подписи типа ты знаешь, что ты должна. Кому должна - я всем прощаю

CreditExpress - колекторы. Меня им ТОВ Инфинанс продал (Pozichka/Moneyboom)
Мені про продаж чи щось типу того нічо не присилали
Кредит Экспресс, калы , в нашем случае обслуживали Альфа банк, по получили так же как и остальные направление на йух
Ну в Альфі я тільки один платіж не заплатила, то не думаю, що прям вже продали))
Очередные калососы,которых можно смело слать нах
Я навіть не посилаю)) просто наблюдаю за тим всім?
Кредит каса сьогодні від себе смс прийшло. Та й вони не продають, так як я зрозуміла
Вернее кредит экспрес,но от кредит кассы
Нєє, кредит каса сьогодні прислала, що занесують в реєстр боржників і будуть проблеми з працевлаштуванням і виїздом за кордон)))
Я точно знаю кто это! это телефонные аферисты мошеники! :ok:
В мене аферистів -мошенніків майже 30 шт?
Ну как же? Стыдно не знать! Это же всемирно известная компания "Шопопало инкорпорэйтед". Очень серьезные люди :ahaha:
Таки серйозні..певно точно приїдуть?

Останнє редагування:
Ви думаю точно знаєте?
Вам форум лінь читати?
Ви з приводу кожного смс будете тему створювати?

Мені про продаж чи щось типу того нічо не присилали

Ну в Альфі я тільки один платіж не заплатила, то не думаю, що прям вже продали))

Я навіть не посилаю)) просто наблюдаю за тим всім?

Кредит каса сьогодні від себе смс прийшло. Та й вони не продають, так як я зрозуміла

Нєє, кредит каса сьогодні прислала, що занесують в реєстр боржників і будуть проблеми з працевлаштуванням і виїздом за кордон)))

В мене аферистів -мошенніків майже 30 шт?

Таки серйозні..певно точно приїдуть?
Мне тоже никто не писал, что меня продали. А потом пришло сообщение от этой конторы, что нужно вернуть долг и реквизиты. Только по реквизитам поняла, кто им меня продал. А до этого сплошные безымянные сообщения были

Ви думаю точно знаєте?
Сьогодні теж таке приходило від них, до цього мали 22 приїхати, тепер 28. Пропонують заплатити на рахунок Дінеро акційне тіло. Мені смс приходило,що їм мій борг передало Дінеро.

Ви думаю точно знаєте?
Дінеро,Укрпозика

Вам форум лінь читати?
Ви з приводу кожного смс будете тему створювати?
Так тут вродіби і для того форум є, щоб обговорювати чо до чого...
Я читаю залюбки, але маю на це дуже і дуже мало часу. Якщо Вас щось не довподоби, то просто гортайте мимо?
Сьогодні теж таке приходило від них, до цього мали 22 приїхати, тепер 28. Пропонують заплатити на рахунок Дінеро акційне тіло. Мені смс приходило,що їм мій борг передало Дінеро.
Дякую..бачу, варіантів багацько..бо в мене є і укрпозика, і дінеро, і мані бум))

Нажмите, пожалуйста, кнопочку "Поиск" для, соответственно, поиска информации о кредитэкспрессе.

Ви думаю точно знаєте?
Такое же было, а от какой конторы хрен знает

Назад
Угорі