Salurn
Форумчанин
- Дописи
- 141
- Реакції
- 77
- Бали
- 3625
Salurn не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну как же? Стыдно не знать! Это же всемирно известная компания "Шопопало инкорпорэйтед". Очень серьезные людиХто знає, хто це такі змістовні смс шле? Не телефонувала по цьому номеру і не збираюсь..читала в інтернеті, люди теж не вияснили від кого це..
Ви думаю точно знаєте?

Я точно знаю кто это! это телефонные аферисты мошеники!Хто знає, хто це такі змістовні смс шле? Не телефонувала по цьому номеру і не збираюсь..читала в інтернеті, люди теж не вияснили від кого це..
Ви думаю точно знаєте?

А мені прийшло від якогось агентства Шторм повернути борг 50000,а від кого я так і не знаюЯ точно знаю кто это! это телефонные аферисты мошеники!![]()
Кредит Экспресс, калы , в нашем случае обслуживали Альфа банк, по получили так же как и остальные направление на йухХто знає, хто це такі змістовні смс шле? Не телефонувала по цьому номеру і не збираюсь..читала в інтернеті, люди теж не вияснили від кого це..
Ви думаю точно знаєте?
CreditExpress - колекторы. Меня им ТОВ Инфинанс продал (Pozichka/Moneyboom)Хто знає, хто це такі змістовні смс шле? Не телефонувала по цьому номеру і не збираюсь..читала в інтернеті, люди теж не вияснили від кого це..
Ви думаю точно знаєте?
Туда им и дорогаКредит Экспресс, калы , в нашем случае обслуживали Альфа банк, по получили так же как и остальные направление на йух
Мені про продаж чи щось типу того нічо не присилалиCreditExpress - колекторы. Меня им ТОВ Инфинанс продал (Pozichka/Moneyboom)
Ну в Альфі я тільки один платіж не заплатила, то не думаю, що прям вже продали))Кредит Экспресс, калы , в нашем случае обслуживали Альфа банк, по получили так же как и остальные направление на йух
Я навіть не посилаю)) просто наблюдаю за тим всім?Очередные калососы,которых можно смело слать нах
Кредит каса сьогодні від себе смс прийшло. Та й вони не продають, так як я зрозумілаКредит касса
Нєє, кредит каса сьогодні прислала, що занесують в реєстр боржників і будуть проблеми з працевлаштуванням і виїздом за кордон)))Вернее кредит экспрес,но от кредит кассы
В мене аферистів -мошенніків майже 30 шт?Я точно знаю кто это! это телефонные аферисты мошеники!![]()
Таки серйозні..певно точно приїдуть?Ну как же? Стыдно не знать! Это же всемирно известная компания "Шопопало инкорпорэйтед". Очень серьезные люди![]()
Вам форум лінь читати?Хто знає, хто це такі змістовні смс шле? Не телефонувала по цьому номеру і не збираюсь..читала в інтернеті, люди теж не вияснили від кого це..
Ви думаю точно знаєте?
Мне тоже никто не писал, что меня продали. А потом пришло сообщение от этой конторы, что нужно вернуть долг и реквизиты. Только по реквизитам поняла, кто им меня продал. А до этого сплошные безымянные сообщения былиМені про продаж чи щось типу того нічо не присилали
Ну в Альфі я тільки один платіж не заплатила, то не думаю, що прям вже продали))
Я навіть не посилаю)) просто наблюдаю за тим всім?
Кредит каса сьогодні від себе смс прийшло. Та й вони не продають, так як я зрозуміла
Нєє, кредит каса сьогодні прислала, що занесують в реєстр боржників і будуть проблеми з працевлаштуванням і виїздом за кордон)))
В мене аферистів -мошенніків майже 30 шт?
Таки серйозні..певно точно приїдуть?
Сьогодні теж таке приходило від них, до цього мали 22 приїхати, тепер 28. Пропонують заплатити на рахунок Дінеро акційне тіло. Мені смс приходило,що їм мій борг передало Дінеро.Хто знає, хто це такі змістовні смс шле? Не телефонувала по цьому номеру і не збираюсь..читала в інтернеті, люди теж не вияснили від кого це..
Ви думаю точно знаєте?
Дінеро,УкрпозикаХто знає, хто це такі змістовні смс шле? Не телефонувала по цьому номеру і не збираюсь..читала в інтернеті, люди теж не вияснили від кого це..
Ви думаю точно знаєте?
Так тут вродіби і для того форум є, щоб обговорювати чо до чого...Вам форум лінь читати?
Ви з приводу кожного смс будете тему створювати?
Дякую..бачу, варіантів багацько..бо в мене є і укрпозика, і дінеро, і мані бум))Сьогодні теж таке приходило від них, до цього мали 22 приїхати, тепер 28. Пропонують заплатити на рахунок Дінеро акційне тіло. Мені смс приходило,що їм мій борг передало Дінеро.
Такое же было, а от какой конторы хрен знаетХто знає, хто це такі змістовні смс шле? Не телефонувала по цьому номеру і не збираюсь..читала в інтернеті, люди теж не вияснили від кого це..
Ви думаю точно знаєте?