Алевтина
Форумчанин
- Дописи
- 328
- Реакції
- 149
- Бали
- 2625
Алевтина не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем, или только Вам?Почти свобода. Они все равно пишут и звонят.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Всем, или только Вам?Почти свобода. Они все равно пишут и звонят.
Мне. Отец с братом сказали недавно, что им тоже звонили... Про остальных просто не знаю... никто не признавалсяВсем, или только Вам?
Мені прислали смс що передають справу юредичні особі з монівеоЗмiнiть номер,дбайте про свое здоров'я,читайте форум i все буде добре.
И как это повлияло на ваше настроение?Мені прислали смс від монівео що передабть справу бредичній особв
Мені прислали смс що передають справу юредичні особі з монівео
Захвилювадася дужеИ как это повлияло на ваше настроение?
Не переживайте!) В смс никакой полезной или страшной информации)))Захвилювадася дуже
Кому таке приходило?Ваш кредитний договір вам відображається в вашому Особистому кабінеті в розділі "Мої кредити". Дякуємо за звернення! Мені таке кинули коли я спитала за договір
Допоможіть чимось бо я не можу вже
Мені з мониве прислали повідомлення що передають мій договір в колекторське агентство
Яка ситуація зараз з мегагроші?Добрий вечір, я новенька...і в мене починається паніка. Я розумію що на таку тему вже писалося і не раз, але в мене 38 мфо...сьогодні порахувала, в шоці!! І з різними сумами, від 1000 до 10000. 8 місяців пролонгування, закриття і взяття нових...затянуло капєц. Тепер фінанси закінчились...завтра перша просрочка в мегагроші. Я вже начиталась на форумі і розумію як себе поводити...але найбільше страшить - це батьки....вони в мене на рахунок різних позик дуже категоричні.. і не признають як таких, бо в минулому були проблеми з братом...А от тепер і я їх порадую?) А ще начиталась, що можуть до сусідів дзвонити і на роботу, а я тільки з декрету хочу виходити..незнаю що чекати. Для батьків це буде сильний удар..Так знервувалась що не можу ні спати ні їсти
Та ніяка..на другий день просрочки найшли батька, зараз смс тільки, почті не дзвонятьЯка ситуація зараз з мегагроші?