Неужели от мфо нет спасения??

• Автор теми Автор теми Tatka1796
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 211
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мені прислали смс від монівео що передабть справу бредичній особв
Змiнiть номер,дбайте про свое здоров'я,читайте форум i все буде добре.
Мені прислали смс що передають справу юредичні особі з монівео

Мені прислали смс від монівео що передабть справу бредичній особв

Мені прислали смс що передають справу юредичні особі з монівео
И как это повлияло на ваше настроение? ;)

Захвилювадася дуже
Не переживайте!) В смс никакой полезной или страшной информации)))
И любая смс или телефонный разговор ничего не значат!!! Можете их удалять, не читая.
Только заказные письма!
А раз вы их не получали, то у вас не произошло и не изменилось ничего)))

В мене тоже прострочки днів 7, звонять но рідко, пролонгаціями віддала їм вже давным давно. Піднімаю трубку, кажу їм договір будь ласка мені ваш з Вашою оригінальною печаткую і моїм підписом на почту перешліть, що я вам щось винна, тоді будем говорити, вони зразу кидають трубку.
Я спілкувалася з адвокатами, людьми що мають МФО і не платять 2 роки, також були звінки, листи, смс, не більше. Адвокат мені объяснив, що такого договору як вони з нами заключають взагалі не існує, має бути електронна підпис або від руки, тоді щось можна говорити, а так до побачення. За 1 рік по закону списуються штрафи і пеня, за 3 роки Кредит. Так що терпимо їх моральних засранців?
Я спілкувалася з адвокатами, людьми що мають МФО і не платять 2 роки, також були звінки, листи, смс, не більше. Адвокат мені объяснив, що такого договору як вони з нами заключають взагалі не існує, має бути електронна підпис або від руки, тоді щось можна говорити, а так до побачення. За 1 рік по закону списуються штрафи і пеня, за 3 роки Кредит. Так що терпимо їх моральних засранців?

Останнє редагування:
Ваш кредитний договір вам відображається в вашому Особистому кабінеті в розділі "Мої кредити". Дякуємо за звернення! Мені таке кинули коли я спитала за договір
Допоможіть чимось бо я не можу вже
Мені з мониве прислали повідомлення що передають мій договір в колекторське агентство
Ваш кредитний договір вам відображається в вашому Особистому кабінеті в розділі "Мої кредити". Дякуємо за звернення! Мені таке кинули коли я спитала за договір
Допоможіть чимось бо я не можу вже
Мені з мониве прислали повідомлення що передають мій договір в колекторське агентство
Кому таке приходило?

Останнє редагування:
Добрий вечір, я новенька...і в мене починається паніка. Я розумію що на таку тему вже писалося і не раз, але в мене 38 мфо...сьогодні порахувала, в шоці!! І з різними сумами, від 1000 до 10000. 8 місяців пролонгування, закриття і взяття нових...затянуло капєц. Тепер фінанси закінчились...завтра перша просрочка в мегагроші. Я вже начиталась на форумі і розумію як себе поводити...але найбільше страшить - це батьки....вони в мене на рахунок різних позик дуже категоричні.. і не признають як таких, бо в минулому були проблеми з братом...А от тепер і я їх порадую?) А ще начиталась, що можуть до сусідів дзвонити і на роботу, а я тільки з декрету хочу виходити..незнаю що чекати. Для батьків це буде сильний удар..Так знервувалась що не можу ні спати ні їсти
Яка ситуація зараз з мегагроші?

panterena, в том то и дело, что гарантийное письмо они не дают

Доброго дня мені сьогодні гофінго прислали смс , що по моїй справі підготовлено документи в судовий позов з вимушеної оплати всього боргу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі