Неужели от мфо нет спасения??

• Автор теми Автор теми Tatka1796
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 211
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Дякую) надіюсь що так, чуствую що батько заставить все поплатити..як взнає, буду напевно його потрохи вводити в курс справи
Моя мама також готова була нирку продати щоб допомогти, але потрохи стала розуміти що це не вихід. Зараз мене підтримує, допоміг форум та випадково побачена передача по тв про такі контори.

Моя мама також готова була нирку продати щоб допомогти, але потрохи стала розуміти що це не вихід. Зараз мене підтримує, допоміг форум та випадково побачена передача по тв про такі контори.
Дякую Вам, надіюсь мої також мене підтримають

Дякую) надіюсь що так, чуствую що батько заставить все поплатити..як взнає, буду напевно його потрохи вводити в курс справи
У моїх також перша реакція була терміново знайти кошти і все оплатити. Зараз вже попустило. Немає такого "рвения" їм платити, та ще й з такими відсотками.

У моїх також перша реакція була терміново знайти кошти і все оплатити. Зараз вже попустило. Немає такого "рвения" їм платити, та ще й з такими відсотками.
Ну що буде те буде, вже нічого не вдієш, треба якось це все розгрібати

Хорошо,не платить,но если есть квартира,техника,и самих микрозаймов много,ведь всего этого можно лишиться?
ну в любом случае на вас останутся труселя
эт ваше личное

Правда відкриється,і краще від Вас, . Маленька,Ви винні лиш в тому ,що Вас надурили)))) .,зараз для Вас це трагедія віку ...
ЗАСПОКОЙТЕСЯ. Вдихаючи в повні груди повітря,піднімайте руки.... Затримати дихання..... І з силою опускайте руки і одночасно видихайте.....
Подивіться в зеркало ,знайдіть там рішучий погляд і скажіть собі
Я---ВПОРАЮСЬ
Я-----НАВЧАТИМУСЬ...
Я---СИЛЬНА
Я ----НЕ ДАМ СЕБЕ ОБРАЖАТИ......
.......................
УДАЧІ ВАМ, пишіть
Я тоже билась в истерике, искала где взять кредит что бы погасить всю эту лично, НО потом мне подсказали этот форум и я вздохнула и выдохнула и успокоилась ведь все равно все не успею пролонгировать и погасить, все хватит сказала я , 6 месяцев пролонгаций я все вернула теперь пишу в нац ком может помогут вернуть переплату, очень надеюсь! Главное тоже боялась что бы никто не узнал, теперь сама все рассказала, ну да пиляли где-то недели две, все объяснила, вроде поняли и теперь мои родные меня поддерживают, родители как слышат по телефону так сразу все до свидания, и блокируют номера, муж тоже защищает меня от их я говорю- ХВАТИТ КОРМИТЬ ЭТИХ УБОГИХ, надо им противостоять показывать что мы сильнее их и не вестись на их угрозы и провокации!

для снятия паники "ВСЁ ЗАБЕРУТ"

Вкладення

Скажите пожалуйста, у кого займ в е гроши? Можете сказать как они действуют?

Скажите пожалуйста, у кого займ в е гроши? Можете сказать как они действуют?
В мене є. Кожен день смс приходить із сумою боргу. Чи дзвонять-не знаю, в мене режим сніжинки, просрочка вже десь біля 2 міс. мабуть, я не дивлюсь і в особистий кабінет не заходжу. Із тіла 3000 вже нарахували 18 тис. на сьогодні. Пишуть,що вони в суд подають. Якось так

В мене є. Кожен день смс приходить із сумою боргу. Чи дзвонять-не знаю, в мене режим сніжинки, просрочка вже десь біля 2 міс. мабуть, я не дивлюсь і в особистий кабінет не заходжу. Із тіла 3000 вже нарахували 18 тис. на сьогодні. Пишуть,що вони в суд подають. Якось так

Всі суди вже зайняті до 2119 року включно)
ЗаіПали вони вже і суд і мобільних операторів.Ще б орендодавці їм копняка під срандєль дали - і будуть ті амеби сидіти лускати соняшник на лавці в парку.

Мне вот динеро прислали сегодня смс,-успей закрыть кредит за тело займа- более 2м,прострочки 7000 тело

А вообще можно от них ожидать что-то наподобие реальной угрозы жизни, не за себя боюсь, дети есть маленькие
Мне вот динеро прислали сегодня смс,-успей закрыть кредит за тело займа- более 2м,прострочки 7000 тело
А вы не продлевали это тело? А то я что уже наверное и переплатила, вот сижу и думаю что дальше делать

Всі суди вже зайняті до 2119 року включно)
ЗаіПали вони вже і суд і мобільних операторів.Ще б орендодавці їм копняка під срандєль дали - і будуть ті амеби сидіти лускати соняшник на лавці в парку.
Ваші слова да Богу б в уші))

Доброго дня і що за передача? Я бы також подивилась

мої батьки теж мене діставали,але після напевно цієї передачі,почали підтримувати і казати що взагалі не плати їм нічого,але на жаль не знаю на якому каналі

В мене теж проблеми з МФО я зараз немаю грошей сплатити , мені зробили операцію на серце і пішла велика сума

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі