Неужели, меня так быстро передали на прозвон, коллекторам?

• Автор теми Автор теми СонЯя
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 110
  • Перегляди Перегляди 4K
Преміум актив десь роздобув мій номер телефона(скоріше за все здали колеги по иоботі що б їх не задовбували-наївні) і вже 4 дня наярюють всім і вся!
А вони у Вас від кого?

чем меньше берете трубку. тем меньше звонков. и время звонков тоже зависит когда вы ее сами берете.
За рік....із 16 мфо і 2 банків,найдовший прозвон був у алуріі...6 тижнів прозвону зранку до ночі.....то був жестяк....щей начальство тоді поставили...і мене благополучно випхали з роботи

За рік....із 16 мфо і 2 банків,найдовший прозвон був у алуріі...6 тижнів прозвону зранку до ночі.....то був жестяк....щей начальство тоді поставили...і мене благополучно випхали з роботи
А звонки то им ни фига не прекратились. Вот и мгновенная карма этим диндонам.

Слава Богу,цих придурків немаю.?
Це дуже добре...але як показує практика в сімьі не без...ну ви зрозуміли....Є інші неадеквати....
А звонки то им ни фига не прекратились. Вот и мгновенная карма этим диндонам.
Я не знаю за це....мені рівно через 6 тижнів зупинили прозвін.....

Це дуже добре...але як показує практика в сімьі не без...ну ви зрозуміли....Є інші неадеквати....
Ну в мене Манівео(з якого все і почалось),Кредит Маркет,Кредит ап,ККасса,Майкредит(вже ЕАПБ)??

Та хай би їм щоночі дзвонили. Гвіндонам таким.

Ну в мене Манівео(з якого все і почалось),Кредит Маркет,Кредит ап,ККасса,Майкредит(вже ЕАПБ)??
Ну....манівео.....вони для багатьох стали першопрохідцями......андони.....все з них почалося...

У меня 3день по Е гроши просрочка.Кешбери 9дней.ШГ подозрительно молчат ,тоже 3день.
Значить для прєміума ранувато....може єгроші висвічує як прєміум.. Це все одна конюшня поділена на 3 стойла...інколи і 4 алурія....по різному буває......

Назад
Угорі