Щоденник Непроста життєва ситуація.??

• Автор теми Автор теми Кралечка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 189
  • Перегляди Перегляди 8K
Составляем портрет золотого мужа)
- деньги в тумбочке
- не агрессивный
- если шо, поедет зарабатывать ещё денег.

Какие ещё пункты будут?)
Не вижу пункт -обязательно пивко любит ?

Я почитала, подумала, а можно просто тумбочку с 8 тысячами $(что б каждый месяц появлялись).
Мужа не надо, кто там темпераментный, мужа себе оставьте, мне только тумбочку.

А как называтможн
А хз...в мене свекруха сказала :"Я тобі не мама.І мамою називати не треба.В мене є син.А в тебе своя мама......слава Богу що я іі бачила останній раз 2 роки тому....Бачив Боженько я намагалася з нею налагодити нормальні відносини...

Так багато.Аж 26 штук.Приблизно 200000грн.Сама в шоці,але вже не накриває,так як в перші дні
А меня накрывает(((, два месяца просрочки, сумма такая же как и у Вас, хотя может и больше! Не ем, не сплю, только об этом и думаю, успокоительные не помогают, заработала себе кисту на нервах(((! Работы официальной нет, есть не большой заработок- хватает только на жизнь! Дочь воспитываю одна, даже ребёнок говорит что я грустная хожу! А я на нервах чувствую скоро и ходить не смогу(((! Недели две назад зарегестрировалась здесь- первые дни чуть выдохла, а сейчас снова накрывает(((!

А меня накрывает(((, два месяца просрочки, сумма такая же как и у Вас, хотя может и больше! Не ем, не сплю, только об этом и думаю, успокоительные не помогают, заработала себе кисту на нервах(((! Работы официальной нет, есть не большой заработок- хватает только на жизнь! Дочь воспитываю одна, даже ребёнок говорит что я грустная хожу! А я на нервах чувствую скоро и ходить не смогу(((! Недели две назад зарегестрировалась здесь- первые дни чуть выдохла, а сейчас снова накрывает(((!
А дитину Вам не шкода? Замість варитись в своїх думках, краще їй увагу приділити.

Звонки, смс, страх что скажут родственники, а если ИНН впаяют, или суд, на адвокатов тоже денег нет…в общем не знаю как бороться с этими нервами(!
А дитину Вам не шкода? Замість варитись в своїх думках, краще їй увагу приділити.
Благодаря дочери и стараюсь держаться!

Я почитала, подумала, а можно просто тумбочку с 8 тысячами $(что б каждый месяц появлялись).
Мужа не надо, кто там темпераментный, мужа себе оставьте, мне только тумбочку.
Муж без тумбочки не котируется..))

Звонки, смс, страх что скажут родственники, а если ИНН впаяют, или суд, на адвокатов тоже денег нет…в общем не знаю как бороться с этими нервами(!
Та нормально живіть, змініть сімкартку, поговоріть з близькими, і взагалі, перестаньте страдати єрундою, краще сили і час присвятіть для себе, для дитини. Ну і форум читайте, це корисно

Та нормально живіть, змініть сімкартку, поговоріть з близькими, і взагалі, перестаньте страдати єрундою, краще сили і час присвятіть для себе, для дитини. Ну і форум читайте, це корисно
Спасибо за поддержку!

Привіт всім.Почитала я ваші коментарі і зрозуміла,що зробила дурість,написавши сюди.Тему я створювала не для обговорення мого чоловіка.Якщо помилилась один раз в житті,то вже все?Треба ставити хрест на людині?

Привіт всім.Почитала я ваші коментарі і зрозуміла,що зробила дурість,написавши сюди.Тему я створювала не для обговорення мого чоловіка.Якщо помилилась один раз в житті,то вже все?Треба ставити хрест на людині?
Ви правильно зробили що написали сюди.Учіться сприймати інформацію нормально.Трішки з юмором.Бо інколи із за проблем накриває.....Ніхто вашого чоловіка не обговорював.....Помилки роблять всі.....Треба знайти правильний вихід із ситуаціі і насолоджуватися життям.... ;)

ні трохи не так. Дивіться, наш форум дуже не люблять всілякі МФО. колектори та інші виродки, а тому часто реєструються і пишуть всякі страшні історії) Ваша історія виглядала дуже неймовірно, тому і народ почав писати такі коментарі. Тому не ображайтесь, я вам все пояснив так як воно є насправді)

Назад
Угорі