Щоденник Непроста життєва ситуація.??

• Автор теми Автор теми Кралечка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 189
  • Перегляди Перегляди 8K
Життя непередбачена штука.
Ми з чоловіком живемо вже 20 років,я ніколи від нього нічого не приховувала.А тут як бл...ь переклинуло.І нічого ніколи не брала так просто.А ці cyku мфо заставили мене це зробити.Ніколи собі це не прощу і їм також.
Ну не знаю) я б за 8000 закрила б все практично з моєю кількістю і тілами)

Вы видите, что увязли. Зачем перекрывать один грабительский кредит другим, если можно потянуть из валютной заначки и закрыть его? Логика?
с учетом того что все началось с займа в 10к взятых на товар!!!!!!!!!!!!!

Та шо вы к человеку пристали) может вымышленое с реальным чуть перепуталось, всякое бывает…

Друзі я написала свою історію такою,як вона є.І далі буду читати форум і дякувати Богу,що я його знайшла.Якщо потрібно,буду звертатись по допомогу до вас і до юристів на форумі.

Друзі я написала свою історію такою,як вона є.І далі буду читати форум і дякувати Богу,що я його знайшла.Якщо потрібно,буду звертатись по допомогу до вас і до юристів на форумі.
Но вопросы все равно остались.. Почему в первый раз не взяли из тумбочки, тем более что на лечение дочери?

Я сама йому написала повідомлення,йдучи з банку,що таке наробила.Знали б ви,яка то дорога була тяжка.Ну він у мене дуже строгий,а це напевно у нього був такий стрес,що не говорив нічого до другого вечора.
WTF???

Є ще такий нюанс, що не всі уміють в сторітейлінг))) історія як би є, але деталей не вистачає, бо ТС не змогла її звязно , по порядку розповісти. А на уточнюючі питання не спішить відповідати. Звідси й сумніви.

Назад
Угорі