Щоденник Непроста життєва ситуація.??

• Автор теми Автор теми Кралечка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 189
  • Перегляди Перегляди 8K
А ось і не кинув.А я перед цею двіжухою завжди думала,що вижене,викине мене зі свого життя.Того й боялася,того й робила ці пролонгації.Навіть ні разу від того часу не сказав ні слова за гроші.Може ще й того,що ми ніколи не сваримось при дитині,а вона весь час з нами.І сварок дуже боїться.

А ось і не кинув.А я перед цею двіжухою завжди думала,що вижене,викине мене зі свого життя.Того й боялася,того й робила ці пролонгації.Навіть ні разу від того часу не сказав ні слова за гроші.Може ще й того,що ми ніколи не сваримось при дитині,а вона весь час з нами.І сварок дуже боїться.
Это очень хорошо. Только непонятно, зачем брать в МФО под драконовские проценты, если можно взять доллары из тумбочки?

Народ, я звісно хз, але в мене є наразі дві думки:
- або то дійсно так співпало, і зараз багато людей вирішило на форумі розказати свої історії, а ми розуміємо, що у кожного з нас своя вражаюча історія.
- або це якась спланована двіжуха, затролити всіх і вся, аби ми серед тролів не розрізняли справжніх новачків.
Второе.

Это очень хорошо. Только непонятно, зачем брать в МФО под драконовские проценты, если можно взять доллары из тумбочки?
Життя непередбачена штука.
Ми з чоловіком живемо вже 20 років,я ніколи від нього нічого не приховувала.А тут як бл...ь переклинуло.І нічого ніколи не брала так просто.А ці cyku мфо заставили мене це зробити.Ніколи собі це не прощу і їм також.

Життя непередбачена штука.
Ми з чоловіком живемо вже 20 років,я ніколи від нього нічого не приховувала.А тут як бл...ь переклинуло.І нічого ніколи не брала так просто.А ці cyku мфо заставили мене це зробити.Ніколи собі це не прощу і їм також.
Вы видите, что увязли. Зачем перекрывать один грабительский кредит другим, если можно потянуть из валютной заначки и закрыть его? Логика?

Кралечка, давайте проверочку пройдем, дабы развеять все сомнения? Ага?

Назад
Угорі