Неплатильщики)

• Автор теми Автор теми Petrova1994
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 135
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Petrova1994

Форумчанин
Дописи
407
Реакції
92
Бали
68
Petrova1994 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем привет. Есть такие кто уже не платит долгое время, и не собирается?? У меня просрочки с января по моему уже не помню. Нискем не общаюсь, на работу, мфошники, добрались их там послали, родственники и друзья к которым добрались тоже послали. Сейчас только по месту прописки письмами закидают но я не реагирую.
Проверяла недавно лк то они с 2,3,4 тисяч уже по 25000 насчитали. Я решила что буду платить только если через суд. На остальние уловки не ведусь и не собераюсь. Кто нибудь воюет ещё таким методом?)

Всем привет. Есть такие кто уже не платит долгое время, и не собирается?? У меня просрочки с января по моему уже не помню. Нискем не общаюсь, на работу, мфошники, добрались их там послали, родственники и друзья к которым добрались тоже послали. Сейчас только по месту прописки письмами закидают но я не реагирую.
Проверяла недавно лк то они с 2,3,4 тисяч уже по 25000 насчитали. Я решила что буду платить только если через суд. На остальние уловки не ведусь и не собераюсь. Кто нибудь воюет ещё таким методом?)
Умница. Помнится не так давно у Вас другой настрой был)) Я тоже именно так поступаю. А иначе с ними никак.

Мне сегодня звонили раз 30. Поняла,что так сойду сума со всеми общаться. Решила трубку больше не брать . Реально не выдержу. Думала я сильнее,но они такое несут_никаких нервов не хватит.

И за это время вас не продали каллам?

Собираюсь этим же методом воевать.

У меня тоже некоторым просрочка около года. Не плачю, и в принципе не собираюсь) ну если только тело.
Звонят иногда мне и маме. А так тишина, ни соседей, ни других родственников не беспокоят.
Мне интерестно, а что если вообще никогда не платить?)
У мужа в дельте, которой уже нет, просрочка лет 6.то они иногда письма присылают, просят вернуть хоть то, что взял:ahaha:

я с марта на морозе, звонит только кредит плюс родне, мне в вайбере угрозы, на работе им перезвонили нагрубили МФОшникам , на работе меня поняли, сестре и матери сказал в чёрный список их это мошенники

У меня тоже некоторым просрочка около года. Не плачю, и в принципе не собираюсь) ну если только тело.
Звонят иногда мне и маме. А так тишина, ни соседей, ни других родственников не беспокоят.
Мне интерестно, а что если вообще никогда не платить?)
У мужа в дельте, которой уже нет, просрочка лет 6.то они иногда письма присылают, просят вернуть хоть то, что взял:ahaha:
У меня в дельте тоже 4 года просрочка,вообще не кто не звонит))

• Подобається
Реакції: Yna
Я такий злосний «нєплатільщік».Не плачу і не збираюсь.

Мне сегодня звонили раз 30. Поняла,что так сойду сума со всеми общаться. Решила трубку больше не брать . Реально не выдержу. Думала я сильнее,но они такое несут_никаких нервов не хватит.
У меня и по 70 звонков в день бывает, но я их вижу только в списке заблокированых) Ни с кем не разговариваю.

А вы проживаете в городе или селе?фотки Ваши клеяли где то?

У мене вже як 7 місяців по 13 мфо просрочки.також ні з ким не спілкуюсь що і всім раджу.дзвоників 1-2 в день листи присилати перестали.

У мене вже як 7 місяців по 13 мфо просрочки.також ні з ким не спілкуюсь що і всім раджу.дзвоників 1-2 в день листи присилати перестали.
Скачаю программу блокировки. И пусть звонят куда хотят.

Я тоже решила - только через суд. Последним толчком на абсолютный игнор были их пopнoколлажи.

Всім доброго дня, в мене також пішли просрочки по мікрозаймам і вони дзвонили моїм мамі і брату, а тепер ще й на роботу телефонують і в мене виникла така проблема, я два тижні назад написала заяву на звільнення з роботи і вони мене мають 14 травня звільнити, але до мене сьогодні дзвонить менеджер і каже, що вони мене не звільнять, а подадуть на мене в суд через те що дзвонять на робочий телефон ці кредитні компанії і кажуть, щоб я заплатила борг, і що я не мала права давати робочий номер(я працюю офіційно на почті і я робочий номер не вказувала коли оформляла мікрозайм вони могли самі подивитися робочий номер в нас на сайті почти де вказаний номер почтового відділення) підскажіть, що мені робити в цій ситуації? Вони ж мають мене звільнити я ж по власному бажанні писала заяву

Не понимаю. Взрослые вроде люди. Поставьте телефон на беззвучку. Периодически проверяйте список звонков. Своим перезванивайте. Всех остальных - в чёрный список.

Люда Ш., ну так ви і відповідайте що не знаєте хто їх турбує,ви нікому нічого не винні,а подавати в суд чи ні,то їхня справа.тим більше що н.т. ви ненадавали.заперечуйте і буде вам просвіток)

Всім доброго дня, в мене також пішли просрочки по мікрозаймам і вони дзвонили моїм мамі і брату, а тепер ще й на роботу телефонують і в мене виникла така проблема, я два тижні назад написала заяву на звільнення з роботи і вони мене мають 14 травня звільнити, але до мене сьогодні дзвонить менеджер і каже, що вони мене не звільнять, а подадуть на мене в суд через те що дзвонять на робочий телефон ці кредитні компанії і кажуть, щоб я заплатила борг, і що я не мала права давати робочий номер(я працюю офіційно на почті і я робочий номер не вказувала коли оформляла мікрозайм вони могли самі подивитися робочий номер в нас на сайті почти де вказаний номер почтового відділення) підскажіть, що мені робити в цій ситуації? Вони ж мають мене звільнити я ж по власному бажанні писала заяву
Не переживайте!Мають і звільнять!До того ж ви два тижні відробили.Немають права Вас тримати.Тим паче якщо Ви працюватимете там і надалі дзвінків менше не стане.Це Вас просто таким методом хочуть на роботі затримати, мабуть ннмає кому працювати.
А про суд то взагалі смішно.На якій підставі.

Люда Ш., ну так ви і відповідайте що не знаєте хто їх турбує,ви нікому нічого не винні,а подавати в суд чи ні,то їхня справа.тим більше що н.т. ви ненадавали.заперечуйте і буде вам просвіток)
Та я ж менеджеру кажу, що я зроблю, що вони дзвонять хай подають на них в суд, а не на мене за те що я надала робочий номер хоча я ж написала, що я цього не робила, і вона каже що вони не звільнять мене до того часу поки не продадуть в суд на мене, чи мають вони таке право не звільнити мене з роботи через те що дзвонять на робочий телефон(менеджер мій каже що номер робочий конфіденційний і за це на мене подадуть до суду служба безпеки почти, а як він може бути конфіденційним, як цей номер робочий вказаний на сайті поштового відділення я цього зрозуміти не можу?)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі