MyCredit Непідйомний борг

• Автор теми Автор теми Віталій Онищук
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
więc dziewczyna mówi już doskonale po polsku?

Значок Перевірено спільнотою
Dziewczyna mówi ładnie nie tylko po polsku..

Польська мова допомагає?
'це'-ГУГЛ , знає 'польську мову' , а-я-ж , трішки-знаю , цього-Гугла😀🙃🤫
Євреї... ромали тільки після них
....'другой-бы-спорил , а-я , не-стану ...' , євреї , на-мою , 'суб'єктивну думку' , маніпулюють людьми , максимально-глобально , а роми , тільки-локально.
Тож , 'роми'-'євреєм' , програють у масштабах.
'убей-НЕ-ВЕРЮ' , так-як , справжні директори , на-'форумах' , не-"сидять" , бо-й , без-форомів , вистачає-клопотів ....
То-виходить-що , 'без суда' , заре-вже , МФО ... 'не зможе' , заблокувати-мені , мої-банківські карти , 'нотаріальним написом' ?

Останнє редагування:
'убей-НЕ-ВЕРЮ' , так-як , справжні директори , на-'форумах' , не-"сидять" , бо-й , без-форомів , вистачає-клопотів ....
То-виходить-що , 'без суда' , заре-вже , МФО ... 'не зможе' , заблокувати-мені , мої-банківські карти , 'нотаріальним написом' ?
Ваша справа. На форумі були не тільки "директори" а й працівники судового апарату і національної поліції, і навіть юристи.
В статусі боржників.

....'другой-бы-спорил , а-я , не-стану ...' , євреї , на-мою , 'суб'єктивну думку' , маніпулюють людьми , максимально-глобально , а роми , тільки-локально.

То ви в нас фома невіруючий..? :rolleyes: В житті різні люди бувають і ситуації різні теж.

Вам вже разів 5 відповіли в декількох темах, що не можуть без суда нічого заблокувати. А стосовно "справжніх директорів" ви дуже сильно помиляєтеся.

То ви в нас фома невіруючий..? :rolleyes: В житті різні люди бувають і ситуації різні теж.
Значить-'ви' , є-виключенням , з правил ... директор-супермен , напевно-може , й-Зеленського , запросто-замінити
Ваша справа. На форумі були не тільки "директори" а й працівники судового апарату і національної поліції, і навіть юристи.
В статусі боржників.
Я-ж-то , 'тут'-недавно , ще-не-"окліматизувався" , якби-не , мій-'борг' , навряд-чи , я-сюди , став-"заходити" ... вірю-що , побували-'тут' , різні люди ...

Останнє редагування:
Ще раз нагадую - тема в розділі !!! MyCredit / MONTO / ClickCredit
Для балачок не по темі є відповідні розділи.

Попередження: Оффтоп у темах!
Форум аполітичний. Не порушуйте правила.
За це можуть забанити.
IMG_20231208_104110.webp
В-'чому'?(мій заклик , до дій) , замінити президента? читайте уважно , бо-'то' , не-є-'заклик' , а припущення ... , а мова(взагалом) не про політику.

Вкладення

• IMG_20231208_092051_115.webp
    IMG_20231208_092051_115.webp
    27.3 Кб · Перегляди: 45
  • Screenshot_2023-12-08-11-24-53-719_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2023-12-08-11-24-53-719_com.android.chrome.webp
    68.2 Кб · Перегляди: 47
Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі