MyCredit Непідйомний борг

• Автор теми Автор теми Віталій Онищук
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Написи вже не працюють.
Заблокувати можуть тільки якщо програєте суд а до цього дуже далеко. Якщо він взагалі буде.
Дякую , що-відповіли , бо-ж , в-інтернеті , 'таке'-пишуть , що 'НАПИСИ' , ще-й-як , працюють , навіть-при 'військовому положені' , по-ходу , складається-'в-мене' , таке-враження , що-'ці'-"страшилки" , самі МФО , і пишуть ...
Написи вже не працюють.
Заблокувати можуть тільки якщо програєте суд а до цього дуже далеко. Якщо він взагалі буде.

Дякую , що-відповіли , бо-ж , в-інтернеті , 'таке'-пишуть , що 'НАПИСИ' , ще-й-як , працюють , навіть-при 'військовому положені' , по-ходу , складається-'в-мене' , таке-враження , що-'ці'-"страшилки" , самі МФО , і пишуть ...
Вам можно спать спокойно-вряд ли прессинг вас коснется. Главное*не идти дальше. Пенсионные выплаты ваши не тронут. Позвоните майкредит-они достаточно толерантная контора, оформите реструктуризацию на минплатеж. Отдайте те деньги, и пользуйтесь своим телефоном. Удачи вам!

29.11.23.
Вітаю з України.
Добре-що , хоч-заре , ви-далеко , від-'мракобєсія' , що-заре , твориться-в , нашій-країні. Шаблонно-думаючи , то-припускаю , що-ви , в-Італії , "виносите горшки" , після , гладкого сеньйора. А-так , як-він , за-пів-року(орієнтовно , бо -'так кажуть лікарі) , "піде-до-предків" , то-і , ви-повернетеся в Україну . Відпочивша , засмагша , приодіта та-з , пачкою-'євриків' 🙄😀😁, і почнете , спокійне та розмірене , особисте життя , сугубо-'для себе' , ну-і , можливо , для-внуків , якщо-'донька' , подарує-вам , 'цей'-приємний клопіт.
Відчувається , що-ви , 'не падаєте духом' , і-'це' , є-добре(!). Головне-пам'ятати-'що' , найцінніший , людський ресурс , ЦЕ - 'його'-ЗДОРОВ'Я та 'його'-(обмежений)ЧАС.
Так-як , ви-вже , перетнули 'полудень віку' , то
і-'першого' , і-'другого' , цінного ресурсу , у-вас , залишилося обмаль , тож-потрібно , максимально якісно та економно , 'його' витрачати.
Удачі Вам.
Ну , припустимо що я знаходжусь за кордоном, але це не означає, що я виношу нічні горшки після гладкого сеньйора. Хотіли трохи, типу "понти поганяти"? Чесно сказати я шокована від вашої писани. І невихованості 🤬

Ну , припустимо що я знаходжусь за кордоном, але це не означає, що я виношу нічні горшки після гладкого сеньйора. Хотіли трохи, типу "понти поганяти"? Чесно сказати я шокована від вашої писани. І невихованості 🤬
Вибачте , просо-я , як-і-всі , думав-шаблонно ...

Вам можно спать спокойно-вряд ли прессинг вас коснется. Главное*не идти дальше. Пенсионные выплаты ваши не тронут. Позвоните майкредит-они достаточно толерантная контора, оформите реструктуризацию на минплатеж. Отдайте те деньги, и пользуйтесь своим телефоном. Удачи вам!
Спасибо , за поддержку , а-то , вокруг-меня , сплошные-насмешки и злорадство-окружающих , они ... спят-и-видят , как коллекторы , меня-"кастрируют".
Віталій Онищук ,забийте на все і на всих і користуйтеся тим апаратом ,і отримуйте задоволення
Дякую , за слова підтримки , стараюся 'не думати' , але-пока , не змоделюю , більш-менш-чітко , алгоритм дій , свого МВО(Mycredit) , повністю-заспокоїтися , я-'не можу'. Хай-вам-щастить!
Я теж працюю за кордоном.. Цікаво тоді,що про мене напишете.. :rolleyes:
Я-ж , не-'пророк' , що-бачити , крізь-'час' та 'простір' , просто-написав , своє(необгрунтоване) припущення.
Як-'так' , ви-хочете , то(мені-не-шкода) напишу , що-ви , працюєте в сфері торгівлі , а -'ким' чи 'чим' , ви торгуєте , нехай "вундеркінди" , самі здогадуються.

Останнє редагування:
Спасибо , за поддержку , а-то , вокруг-меня , сплошные-насмешки и злорадство-окружающих , они ... спят-и-видят , как коллекторы , меня-"кастрируют".

Дякую , за слова підтримки , стараюся 'не думати' , але-пока , не змоделюю , більш-менш-чітко , алгоритм дій , свого МВО(Mycredit) , повністю-заспокоїтися , я-'не можу'. Хай-вам-щастить!

Я-ж , не-'пророк' , що-бачити , крізь-'час' та 'простір' , просто-написав , своє(необгрунтоване) припущення.
Як-'так' , ви-хочете , то(мені-не-шкода) напишу , що-ви , працюєте в сфері торгівлі , а -'ким' чи 'чим' , ви торгуєте , нехай "вундеркінди" , самі здогадуються.
Невірне припущення..

З-сотої-спроби , точно-вгадаю , не зрозуміло-тільки(?) , навіщо-'це'-мені ...
Своєю-"красотою" , точно-що , 'Шушаніка' , НЕ ЗАРОБляЄ , можливо-'хитрістю' та "язиком підвішеним".
І знову мимо..Я керую людьми..І можу в любий момент забракувати їх роботу.)

Для "керування людьми" головне - розум. Бо якщо його немає ніякий язик і хитрість не спасуть.
Виходить 'цигани' , найрозумніша нація , дивлячись , як-'вони' , можуть , маніпулювати(керувати) людьми.

Саме головне мозок і знання мови.А не підвішений язик.
więc dziewczyna mówi już doskonale po polsku?

Значок Перевірено спільнотою

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі