Негативний відгук Тарас ( Tarass )

• Автор теми Автор теми yavahue
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 156
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Strom, Все рівно має бути аванс за ведення справи, на різні експертизи.
Я думаю, що мова йде про справи на мільйони, або навіть мільярди. Але це вже зовсім інший рівень і інші гроші.

конфиденциальная информация.

человек же понимает, что все профессии это "наживаться на людском горе")))
но м*даки адвокаты
Вона оно чё, Михалыч...
Я училась на юр факе в мачале 2000х и это до сих пор модно и полный набор. И как то миллион юристов, что каждый будет работать за копейки. Не случилось. То, что представляют о юристах во влажных мечтах обычные граждане вообще не соответствует действительности. Это адский труд, где знания хорошо, опыт прекрасно, но морально не каждый готов. Поэтому из 100 выпускников работают про профессии дай бог 20. На операционном столе люди тоже умирают.
В мене потік був 168 чоловік. Це 5 груп.
З моєї групи юристами/адвокатами/і т.д. працює 3 людини. 1 адвокат, 1 слідак і я.
Фактично 1 з 10.
По іншим групам +/- все те саме. Якщо з всього потоку збереться 20 практикуючих юристів - це досягнення.
При такому розкладі жоден з випускників з червоними дипломами не працює по спеціальності.
1 подруга(червоний) пішла працювати в спортзал тренером по пілатесу.
Іншу(червоний) батьки влаштували в Верховний Суд в канцелярію, 2 роки і вона втекла в декрет, назад не повернулась в юриспруденцію....
Ще 1 - виїхала в 2014 з України.
3 червоних - всі мимо.
Strom, Все рівно має бути аванс за ведення справи, на різні експертизи.
Я думаю, що мова йде про справи на мільйони, або навіть мільярди. Але це вже зовсім інший рівень і інші гроші.
Буває і таке.
Зараз в знайомої є справа яку вона на мене хоче скинути. (Суд в господарці на 35-37 млн грн).
Вона адвокат криміналіст. В господарчому ні бум бум. Хоче щоб я всю бумажну частину взяв на себе. Оплата з результата.
Чекаємо коли позивач збере грошей на судовий збір... Але такі справи - на 3-5 років затягуються....

Останнє редагування:
Оффтоп
мабуть я одна працюю по спеціальності ,на яку навчалась,ще й на одному робочому місті,ще й 22 роки🙄. Не юрист,стрелочниця🤭

Вона оно чё, Михалыч...

В мене потік був 168 чоловік. Це 5 груп.
З моєї групи юристами/адвокатами/і т.д. працює 3 людини. 1 адвокат, 1 слідак і я.
Фактично 1 з 10.
По іншим групам +/- все те саме. Якщо з всього потоку збереться 20 практикуючих юристів - це досягнення.
При такому розкладі жоден з випускників з червоними дипломами не працює по спеціальності.
1 подруга(червоний) пішла працювати в спортзал тренером по пілатесу.
Іншу(червоний) батьки влаштували в Верховний Суд в канцелярію, 2 роки і вона втекла в декрет, назад не повернулась в юриспруденцію....
Ще 1 - виїхала в 2014 з України.
3 червоних - всі мимо.

Буває і таке.
Зараз в знайомої є справа яку вона на мене хоче скинути. (Суд в господарці на 35-37 млн грн).
Вона адвокат криміналіст. В господарчому ні бум бум. Хоче щоб я всю бумажну частину взяв на себе. Оплата з результата.
Чекаємо коли позивач збере грошей на судовий збір... Але такі справи - на 3-5 років затягуються....
Я училась в то время, когда милиции очень нужно было юридическое. На 4м курсе не могли ответить на вопрос, что такое договор купли продажи та и в целом договора были реальные и нереальные ))). Так что автор темы не очень компетентен в определении "качества" работы юриста, потому что в душе не имеет как оно может быть, когда адвокат "не очень"

Останнє редагування:
Уважаемые юристы этого замечательного форума, тащите нас дальше, куда ж мы без Вас))) Есть победы, есть поражения - но все мы стараемся оставаться людьми и поэтому Спасибо Вам большое, что приходите на помощь!)))

Я училась в то время,когда милиции очень нужно было юридическое. На 4м курсе не могли ответить на вопрос, что такое договор купли продажи та и в целом договора бвли реальные и нереальные ))). Так что автор темы не очень компетентен в определении "качества" работы юриста, потому что в душе не имеет как оно может быть, когда адвокат "не очень"
Повірте, за 10-20 років нічого не змінилось....
Можливо в чомусь навіть стало гірше...
На днях верховна рада внесла зміни до закону про судоустрій, яким комісія примушувала суддів здавати IQ тест.
Останній раз зі 122 кандидатів його здало аж 22.
А тепер питання - чому претензії до адвокатів, якщо в нас зараз дозволили мало не олігофренів в судді обирати...
А є такі що сидять там ще до закону яким зобов'язували здавати цей тест.... Стара гвардія, так би мовити.... :весело:

Щас всех обсудим, потом цениь начнем, они там уже записывают в блокнотик имена, на чти смс можно не надо отвечать ))

Знаю Тараса Івановича як порядного адвоката, якби шансів не було - він відмовився від справи.
Более того, я когда с ним работала, по одному делу думала все, попала. Так Тарас сам набрал, говорит ситуация не очень хорошая, но можно сделать то-то и то-то, хотя шансы малы. Сделали. Победили.

Повірте, за 10-20 років нічого не змінилось....
Можливо в чомусь навіть стало гірше...
На днях верховна рада внесла зміни до закону про судоустрій, яким комісія примушувала суддів здавати IQ тест.
Останній раз зі 122 кандидатів його здало аж 22.
А тепер питання - чому претензії до адвокатів, якщо в нас зараз дозволили мало не олігофренів в судді обирати...
А є такі що сидять там ще до закону яким зобов'язували здавати цей тест.... Стара гвардія, так би мовити.... :весело:

Я знаю. И это так было, так есть и так будет 🫠 факт

Уважаемые юристы этого замечательного форума, тащите нас дальше, куда ж мы без Вас))) Есть победы, есть поражения - но все мы стараемся оставаться людьми и поэтому Спасибо Вам большое, что приходите на помощь!)))
Сейчас напишут тебе, "Тарас, перелогинься в свой аккаунт".
Как пить дать
Более того, я когда с ним работала, по одному делу думала все, попала. Так Тарас сам набрал, говорит ситуация не очень хорошая, но можно сделать то-то и то-то, хотя шансы малы. Сделали. Победили.
Тарас, перелогинься🤣

Сейчас напишут тебе, "Тарас, перелогинься в свой аккаунт".
Как пить дать

Тарас, перелогинься🤣
Ой, да пусть пишут, я ж не Тарас)))) Но логикой и адекватностью задавлю)))) Как пить дать)))))))))

А реклама хоч і негативна то є завжди реклама:)
Мені здається що ця тема пійде усім на користь. Нові юзери побачать що відгуки не накручені, а адвокати (про всяк випадок) будуть працювати ще ретельніше :D

Мені здається що ця тема пійде усім на користь. Нові юзери побачать що відгуки не накручені, а адвокати (про всяк випадок) будуть працювати ще ретельніше :D
я б з вами погодився, якби тема мала якесь фактове підгрунтя, а не виключно емоційну складову.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі