Не зрозумілі дзвінки. Не представляються. Хочу зрозуміти хто дзвонив до кумів.

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 131
  • Перегляди Перегляди 5K
Невже мфо таке роблять до сих пір??? Я думала такі «методи» були до прийняття антиколекторського закону. Тим паче зараз, у військовий час ?
Яе написати на них скарги
Якщо у вас є якісь докази що це вони то це тільки тоді буде мати якісь сенс
Нема , вони ж не скажуть, по номеру може якось вирахують, смс спам читаю від різних сайтів веселуха

Нема , вони ж не скажуть, по номеру може якось вирахують, смс спам читаю від різних сайтів веселуха
Скарги в НБУ мені сказала адвокат, поліція не компетентна, це може якщо знайомі в поліції то можливо я так думаю

Останнє редагування:

Скарги в НБУ мені сказала адвокат, поліція не компетентна, це може якщо знайомі в поліції то можливо я так думаю
В мене дуже близькі знайомі в поліції. Один з кумів якому дзвонили і матів нагнули. Він сказав щоб забила. Бо ніфіга вони з тим не роблять

В мене дуже близькі знайомі в поліції. Один з кумів якому дзвонили і матів нагнули. Він сказав щоб забила. Бо ніфіга вони з тим не роблять
На 99% скажу що вони е воші, зранку смс щоб вийшла на зв'язок з офіційного номера. І козел менеджер ,

На 99% скажу що вони е воші, зранку смс щоб вийшла на зв'язок з офіційного номера. І козел менеджер ,
Мені евоші прислали смс 50% відсотків спишуть і реструктуризація. Навіть не знаю що з цим робити. Грошей не маю. Хотіла би їх закрити. Але знов в борги залазити

Мені евоші прислали смс 50% відсотків спишуть і реструктуризація. Навіть не знаю що з цим робити. Грошей не маю. Хотіла би їх закрити. Але знов в борги залазити
І знов за рибу воші))) Тобто гроші))

Е воші напевно тероризують,в мене майже по всіх близьких телефонували матами крили, але поки послані далеко

Ну мої теж послали. Але всеж не приемно
Я дякуючи форуму зрозумів що не треба платити їх забаганки, десь в якісь темі від когось на жаль не запам'ятав від кого, цікаву фразу це тепер їх проблеми що дали мені грошей. До того як знайшов форум теж була паніка, перекредитування, зараз сижу в прострочена чикаю вигідних пропозицій. Закрив містер кеш десь за 40 відсотків

Наверное все очень индивидуально, сейчас все уже наладилось но устроили конкретный террор спустя дней 10, все контактные номера в договоре (некоторых даже нету в моем телефоне) узнали о моей задолженности, особенно соседка пожилая устроила скандал что ей позвонили и назвали мой долг, я по сумме сразу поняла что смартивей
Я одного не могу понять: как можно было найти пожилую соседку? Вот как? Она была у Вас в телефонной книге? Как это вообще возможно?

Я одного не могу понять: как можно было найти пожилую соседку? Вот как? Она была у Вас в телефонной книге? Как это вообще возможно?
Элементарно. По адресу прописки. Допустим, соседка получает пенсию или просто есть карта приват банка, то тут вообще все как на ладони) соседей всегда проще всего шарагам находить.

Та дуже багато варіантів як знайти сусідку, вона отримує пенсію чи субсидію , а всі ці бази продаються і є у всіх хто знає де знайти

Можно найти кого угодно, мою пожилую соседку тоже нашли, вроде бы пенсия у неё на почте, у меня в телефоне её никогда не было. Начала распутывать ниточку, выяснилось что на уши не только её подняли, но и её дочь и работу этой дочки (которую я в глаза никогда не видела). Связь одна - приватбанк, у неё там кредит

Можно найти кого угодно, мою пожилую соседку тоже нашли, вроде бы пенсия у неё на почте, у меня в телефоне её никогда не было. Начала распутывать ниточку, выяснилось что на уши не только её подняли, но и её дочь и работу этой дочки (которую я в глаза никогда не видела). Связь одна - приватбанк, у неё там кредит
приват вообще на все эти дела гнилой...

Доброго дня. Сьогодні були незрозумілі дзвінки до кумів майже до всіх. Трем сказали що це приват банк, одного просто обматюкали, причому як тільки він сказав що мене знає, зразу мати полетіли, яка контора не назватился, але в приваті не маю ніяких заборгованостей. Пішли в тупу по телефонній книзі по кумам. Доступ до телефонної книги надавала у смартівей. Але там просрочка тільки з 2.01. Були приложки кредит+ та е-гроші. Але доступу до тел. Книги здаеться не надавала.
Ще якісь дибіли подзвонили бабусі старенькій і сказали що я простітутка.
Номери +380671723067, +380631127199, +380631127107
Хочу зрозуміти що це за контора така офвігевша. І зрозуміти чи буде дієво писати до кібер поліції якщо немає запису розмови?
Це є воші.Ці тварі у ночі дзвонять.Розмовляють жаргоном.По доброму не хочуть та й бажання вже пропало після всього, що робили і роблять. Склала скарги, заскрінела все на що вони здатні і відправлю в кіберполіцію та НБУ. Такі номера були?
Це є-гроші
Якщо у вас є якісь докази що це вони то це тільки тоді буде мати якісь сенс
100% це євоші. Я теж підготувала для них скарги.Звісно ніхто не представлявся, но всі кроки як вели себе я заскрінила і для НБУ розклала все по полкам, що вказує саме на цю кантору.

Вкладення

• 330A5A19-8594-4356-B3E0-092A1B94A391.webp
    330A5A19-8594-4356-B3E0-092A1B94A391.webp
    34.8 Кб · Перегляди: 55
Останнє редагування:
Це є воші.Ці тварі у ночі дзвонять.Розмовляють жаргоном.По доброму не хочуть та й бажання вже пропало після всього, що робили і роблять. Склала скарги, заскрінела все на що вони здатні і відправлю в кіберполіцію та НБУ. Такі номера були?
Так всі схожі. А скільки у вас просрочка що вони вночі дзвонять?
У вас є докази що то є воші? Бо мені в НБУ сказали не має доказів не має смислу писати. З кібер поліцію не знаю

Людям чужим по телефонной книге тоже будут звонить по ночам ?

У меня установлено я не с кем не говорю. Тоже рассылку только что то в Вайбере по всем номерам из телефонной книге сделала мол звонят мошенники взломали телефонную книгу. Говорить что меня не знают. А то вымагательством занимаются.
Я была уже абсолютно спокойна. Пока весь этот пипец сегодня не начался. Я на работе с собой не работаю но Левченко писали от туда сегодня что им тоже звонили. Соседей у меня нету в тел книге. Не с кем не взаимодействую. Кумовья сказали забить и не психовать. Что всякая х*рня случается. Муж злой как черт. Бо папе его позвонили. Хорошо номеров бывший начальников нету. Только вот на телефон группы в детском саду могут звонить. Вот это печаль беда. И два телефона воспитателей. Прям не знаю что с этим делать
В мене сьогодні ранок почався із дзвінків кумів. До них дзвонили, казали що я вкрала 500 доларів і не віддаю. До колишнього теж дзвонили. Він послав. Я в шоці

В мене сьогодні ранок почався із дзвінків кумів. До них дзвонили, казали що я вкрала 500 доларів і не віддаю. До колишнього теж дзвонили. Він послав. Я в шоці
В мене поки тихо. Ніхто нічого не говорить. Цілий день тривоги а їм пофігу. Що за люди.
Якщо моїм таке скажуть буде головний прикол року. ?

В мене поки тихо. Ніхто нічого не говорить. Цілий день тривоги а їм пофігу. Що за люди.
Якщо моїм таке скажуть буде головний прикол року. ?
Повний треш. Головне не каже звідки, а тупо погрожує, вимагає і матюкає. Ну її обматюкала декілька людей

Так всі схожі. А скільки у вас просрочка що вони вночі дзвонять?
У вас є докази що то є воші? Бо мені в НБУ сказали не має доказів не має смислу писати. З кібер поліцію не знаю
Просрочка від початку війни.Намагалася домовитись, але розмова не склалася.Написали в телеграмі, що репутація моя стоїть 37000 (брала 6000) і через час почалося. Бум смс з реєстраціями на різні сайти, колажі мені, мамі, дочці.Через кілька годин інформаційної атаки гарненько спитали чи списувати з карти 7000?Доречі, зняти кошти намагаються у ночі. В скарзі НБУ я розписала все покроково з закріпленими скрінами, що доводить саме на євоші. Контактними були мама і донька, тому саме вони влаштували нам терор троїм одночасно.Нічні дзвінки гетконтакт вияв кілька підписів різних номерів, як ****** ч*рка, мартьянова, бот голос армяна, а у вайбері колажі теж від арбанжола були, який незнає правопису.

Просрочка від початку війни.Намагалася домовитись, але розмова не склалася.Написали в телеграмі, що репутація моя стоїть 37000 (брала 6000) і через час почалося. Бум смс з реєстраціями на різні сайти, колажі мені, мамі, дочці.Через кілька годин інформаційної атаки гарненько спитали чи списувати з карти 7000?Доречі, зняти кошти намагаються у ночі. В скарзі НБУ я розписала все покроково з закріпленими скрінами, що доводить саме на євоші. Контактними були мама і донька, тому саме вони влаштували нам терор троїм одночасно.Нічні дзвінки гетконтакт вияв кілька підписів різних номерів, як ****** ч*рка, мартьянова, бот голос армяна, а у вайбері колажі теж від арбанжола були, який незнає правопису.
І що зараз у вас з ними?

Назад
Угорі