Не зрозумілі дзвінки. Не представляються. Хочу зрозуміти хто дзвонив до кумів.

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 131
  • Перегляди Перегляди 5K
Там їм е воші написала, і поки тиша. Я всеодно не буду платити більше чим брала. Один раз звонили моїм , дивлячись як відповідати, наївним пару раз . В мене прострочення невелике як у вас майже два місяці, треба запитувати хто з е гроші мав справу більше півроку
Я сподіваюся що після того як яасвх попередила вони відчепляться. Бо всім сказала казати що мене не знають. А то я вчора так переночувала що ще не відійшла

Я сподіваюся що після того як яасвх попередила вони відчепляться. Бо всім сказала казати що мене не знають. А то я вчора так переночувала що ще не відійшла
Наберіться терпіння, нагадувати вони про себе будуть. Від цього нікуди не дінешся, ігнор та час творять дива

Егроши действительно отбитые
Они говорили мне что прибьют мою подругу и меня, из-за наших просрочек. Правда спустя месяц они ей предложили реструктуризацию но вместе с процентами. Мы уже и забили на их звонки и смс, на них не надо обращать внимания
А как
Наберіться терпіння, нагадувати вони про себе будуть. Від цього нікуди не дінешся, ігнор та час творять дива
А вони в вихідні теж тризвонять ?

А как

А вони в вихідні теж тризвонять ?
Для них вихідних немає. Можуть менше дзвонити, можуть взагалі на вихідні не турбувати. У кожного по-різному. Вам потрібно змінити ставлення на телефонний терор, хулігани балуються. І поменше думати, а що скажуть люди. Важко, але можливо

Я розумію що будуть. Мені головне щоб не робили людям тотального терору

Я розумію що будуть. Мені головне щоб не робили людям тотального терору
Від вас це не залежить, хіба що заплатити все, що вони хочуть. На це і спрямовані всі дії цих неадекватних

Там їм е воші написала, і поки тиша. Я всеодно не буду платити більше чим брала. Один раз звонили моїм , дивлячись як відповідати, наївним пару раз . В мене прострочення невелике як у вас майже два місяці, треба запитувати хто з е гроші мав справу більше півроку
У меня просрочка с февраля,продали Примам.Те просят тело,но платить пока возможности нет.

У меня просрочка с февраля,продали Примам.Те просят тело,но платить пока возможности нет.
Сьогодні приходили якісь два мужика
Мама не вийшла
Прийшлось розказати що є кредити

Ну тоді хто це був
З папкою і перепроріряли чи та це адреса чи ні
Треба було вийти і запитати, я б так і зробила, навіть чисто з цікавості. Чого ви боїтесь? Самі себе накручуєте

Є й плюс, мамі правду розповіли:)
Плюс, що розповіла то дійсно) але не в такій ситуації) так можна маму налякати навпаки) розказувати треба ж, навпаки, з тим посилом що, так, є кредити. Але нічого страшного, нічого ніхто не зробить, розплутаю все і т. А тут же ж в іншому контексті зізнання вийшло)

Назад
Угорі