Мира34567, нерви попсували - це правда: колажі ганебного характеру моїм друзям, родичам, дзвінки на роботу директору та вищому керівництву (враховуючи, що робота престижна) і мене хотіли звільнити, бо їх затрахали дзвінками і в мене була непроста розмова з директором , бо це держустанова!!!! Дзвінки постійні та безперервні, що не могла по роботі навіть спілкуватися, так вони влізли в моє життя! Завалили адресу листами ( бідна листоноша), погрожували друзям, родичам, сусідам! І це все мені, бо я мама боржника. Результат: ніфіга! Нерви стали на місце, знайшла форум, дякую всім за підтримку і корисну інформацію!!! В поліції 4 заяви, але там глухо. Прострочки в сина 8 місяців. Нікому не платили і після таких " методичних пояснень" від мфо - дулю їм із г**на! Те, на що вони заслуговують. Працювали би спокійно- і люди би потроху розраховувалися. А так, включаючи бика, свій калькулятор- нехай далі тішаться, ******! Вони ж не розуміють, що такими методами, після їх - ніхто платити не буде! І слава богу, інформація про них поширюється: всі хто тут зареєстрований - робить свою роботу! Я проводжу на роботі майстер-клас: як не вляпатися в це лайно, або якщо встряв, як вижити в екстремальних умовах. Доречі, на роботі теж все затихло. Так що життя продовжується, а мфо чекає страшний кінець!!!! Я вірю, адже бумеранг завжди повертається! Він їх знищить! Всім витримки і щастя!