НЕ ВЗДУМАЙТЕ СВЯЗЫВАТСЯ С BITCAPITALl!!

• Автор теми Автор теми Eliza
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 164
  • Перегляди Перегляди 12K
В налаштуваннях, двоетапна перевірка. Потрібно пароль встановити, 6 цифр

Активацією облікового запису, в мене так декілька разів пробували, не вийшло без паролю, то Вайбер мене заблокував. Прийшлось знову відновлювати на телефоні
Зрозуміло. Дякую за інф.

Обидно за то, что люди прочитают это уже после того, как возьмут там деньги=) как я например =) уже 3 недели просрочки, пока вроде все адекватно, один раз кто-то пытался взломать вайбер...но хз кто у меня 32 мфо... но грешу на биты, так как они самые отбитые по рассказам=)
Не звонять і не пишуть вашим рідним ?

Не терзайте себе, дзвонять і пишуть всі. Особливо ці. Просто судя з форуму кому як повезе... Комусь просто батькам, а кому і далі
Головне щоб тільки батькам ,бо їм я ще поясню ,а всім іншим ні ,є таке оточення,ще й будуть гризти по за спиною , хоча і їх можна зрозуміти ,нащо воно їм ,а ці якісь неадекватні просто .

Головне щоб тільки батькам ,бо їм я ще поясню ,а всім іншим ні ,є таке оточення,ще й будуть гризти по за спиною , хоча і їх можна зрозуміти ,нащо воно їм ,а ці якісь неадекватні просто .
понимаю ваши слова.. у меня грызут всех,кого нашли через гетконтак у кого я была в контактах.. стыд и сором ..

Я думала, что меня с битами пронесет, нет, увы, сын влез, слов нет, короче звонит какой-то, вежливый, начинает рассказывать, я сразу посылаю по адресу русского корабля,начинает снова чего -то, снова его посылаю на 3 буквы, уже два дня по всем моим номерам, звонили ли знакомым сына -не знаю, но мне они сказали,будем звонить до тех пор, пока не закроете долг, как то так

Я думала, что меня с битами пронесет, нет, увы, сын влез, слов нет, короче звонит какой-то, вежливый, начинает рассказывать, я сразу посылаю по адресу русского корабля,начинает снова чего -то, снова его посылаю на 3 буквы, уже два дня по всем моим номерам, звонили ли знакомым сына -не знаю, но мне они сказали,будем звонить до тех пор, пока не закроете долг, как то так
Який день протермінування у вас ? Але не пишіть конкретно бо тут вони теж сидять ,щоб зрозуміти коли +- починається терор

Да, прям нічого сказати)
Коли мати завсідник на Антіколектор а син вліз в таке *гімном*

Ппппппффффф...
А сыну сколько?
А то я так понимаю, что в скором будущем меня ждут всякие интересности от моего сына)).
Хочу быть готовым к новшествам соответственно возрасту)))
Який день протермінування у вас ? Але не пишіть конкретно бо тут вони теж сидять ,щоб зрозуміти коли +- починається терор
И что?
Можно напугать ежа голой задницей?
Да, прям нічого сказати)
Всякие бывает...

Да, прям нічого сказати)
Я вас не просила давать мне оценку, не зная ситуации!
у меня нет там кредита, у сына- не знаю, но начали звонить с пятницы, посылаю на ...

Останнє редагування:
Та я нічого ні про вас не сина і не говорю, а просто о самій ситуації, що і дійсно, сказати нічого
Знаючи з власного опита бітів, то нікому не позаздриш, хто з ними зв'язався

Я так розумію, там проблеми з лудоманією.
и это тоже
Знаючи з власного опита бітів, то нікому не позаздриш, хто з ними зв'язався
та мне пофиг, пусть звонят мне сколько хотят, будут посланы, сейчас о другом надо думать, он снова за окном воет

и это тоже

та мне пофиг, пусть звонят мне сколько хотят, будут посланы, сейчас о другом надо думать, он снова за окном воет
Так але вони будуть діяти далі , і будуть звонити всьому селу або місту ,всім коло ви знаєте і не тільки навіть кур'єрам які вам 10 років назад посилку принесли , зараз в першу чергу з ними хочу розібратись та забути

Так але вони будуть діяти далі , і будуть звонити всьому селу або місту ,всім коло ви знаєте і не тільки навіть кур'єрам які вам 10 років назад посилку принесли , зараз в першу чергу з ними хочу розібратись та забути
це не мій кредит, мене це не хвилює, якщо мені телефонують - йдуть на ...

Почему думаете что именно через Get Contact?я
думаю по той причине , ибо они не официальные и к таким доступам к номерам как у официальных наших мфо - нет. И так же, по той причине , что звонили тем , у кого МОЙ номер есть в телефонной книге , а это вообще чужие и не понятные люди ещё в добавок.. и мне много кто подтвердил это.

Останнє редагування модератором:
думаю по той причине , ибо они не официальные и к таким доступам к номерам как у официальных наших мфо - нет. И так же, по той причине , что звонили тем , у кого МОЙ номер есть в телефонной книге , а это вообще чужие и не понятные люди ещё в добавок.. и мне много кто подтвердил это.
Десь таке читала ,що через цей клятий гет контакт вони беруть всю інфу ,а ще багато хто зливає ,мобільні оператори ,банки ,зараз не таємниця що вони можуть передавати інформацію третім особам

Назад
Угорі