Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мамі прийшло смс, що я дала дозвіл на залучення повернення майнаспасибо
а что делать с окружением которое они терроризируют ? ((
а что за контора такое делала с коллажами и тд?
понимание , тоже самое ..Мені біткапітал прострілює оточення, говорять таке що на голову не натягнеш.
Одні реагують,інші ігнорують
Але морально важкувато
у меня всем от битов приходит такое.. устала извинятся ((Мамі прийшло смс, що я дала дозвіл на залучення повернення майнавтф?
Таке саме сьогодні отримала знайомаМамі прийшло смс, що я дала дозвіл на залучення повернення майнавтф?
+ таке ж саме сьогодні)Таке саме сьогодні отримала знайома
День спаму+ таке ж саме сьогодні)
у меня шлют всем кого даже не знаю.. на прошлой неделе было что прислали всем рассылку что я в розшуку , а сегодня что я переложила долг+ таке ж саме сьогодні)
Монетка,Ідея,Дельта до ліквідації.Підʼїзд хто розмалював, такі теж були?)
Так само. Знов на маму напалиМені біткапітал прострілює оточення, говорять таке що на голову не натягнеш.
Одні реагують,інші ігнорують
Але морально важкувато
режим сніжинки і всеДень спаму
у меня нападают на незнакомых людей , свекровь , бабушку и подругу дальнюю..Так само. Знов на маму напалиприслали смс, що я дала дозвіл залучити її до повернення майна
режим сніжинки і все
Я в режимі сніжинки,ну в мене головний бухгалтер з ними спілкуєтьсяТак само. Знов на маму напалиприслали смс, що я дала дозвіл залучити її до повернення майна
режим сніжинки і все
А я ігнорю і накопичую 300usdt . Вони хочуть стільки. Тіло 200Я в режимі сніжинки,ну в мене головний бухгалтер з ними спілкується
Мама їх блокає і сніжить.Я так само ,в мене тіло 50
Але ж бухгалтеру не докажеш щось
Я їй скільки разів говорила що блокуйте
Конторы с коллажами - та их много в целомспасибо
а что делать с окружением которое они терроризируют ? ((
а что за контора такое делала с коллажами и тд?
50 баксів тіло?Я так само ,в мене тіло 50
Але ж бухгалтеру не докажеш щось
Я їй скільки разів говорила що блокуйте
они звонят через ip-телефонию.. там блокировать не блокировать , дозвонятся((Мама їх блокає і сніжить.
От кретиниКонторы с коллажами - та их много в целом
На мой фэйс делали топкредит и еще гроши всем, кажется
2018- начало 2019
50 баксів тіло?
нас truecaller стоїть. Тому блочимо все. Може якось ip телефона можна змінити?они звонят через ip-телефонию.. там блокировать не блокировать , дозвонятся((
Соцмережі я тоді вже видалив, довелось їм до фото з паспорту, де мені 16 років, примальовувати непристойностіОт кретини![]()
а как он работает? это приложение подойдёт для IOS?От кретини
В
нас truecaller стоїть. Тому блочимо все. Може якось ip телефона можна змінити?
В мене на iOS стоїть. Воно визначає номер і блочить спама как он работает? это приложение подойдёт для IOS?