Не витримують нерви...

• Автор теми Автор теми Ольга82
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 153
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Тримайтесь!!!Мусите!!!У Вас дітки!!!Ви не знаєте який террор в мене був від чоловіка 2 місяці нерви гриз так що просто п****ц...І зараз може, але вже не так. Видохся? Взагалі, звичайно це не смішно але ж я пережила і Ви переживете. Я розумію що чоловік то не мама але все ж... Терпіння!
В мене ще хуже. Чоловік просто мовчав і таблетки пив а всі плакали і діти і мама і сестра коли дивилися на мене.. Я ще і на чоловіка понабирала кучу а потім коли вже не було де взяти кучу грошей поназичала у знайомих.. Мій ітог дуже печальний.. Но нічого перехворіла і намагаюся ідти вперед тому що то що було 2-3 роки назад вже не буде...

Он уже, впринципе наступил.Просто Вы этого еще не осознаёте.

Поддерживаю пост.Есть в жизни моменты, когда такая чушь в мыслях посещает, что потом, со временем, переосмысливши всю ситуацию - сам не можешь этого на голову натянуть.Кажется, что не мог ты такого думать или так поступать.Так вот как раз в такие моменты очень важна поддержка близких, а если её нет - психика человеческая имеет не безграничные ресурсы.Человек попросту может превратиться в обозленно-агрессивное существо для которого все вокруг враги.Если нет кому подставить плечо среди близких - есть мы, форумчане, которые по некоторым параметрам, в даной ситуации можем помочь эфективнее и лучше любого зубоскала и докоряльщика из такого "правильного"близкого окружения.У каждого разная ситуация - у меня к примеру близкие изначально были поставлены в курс ( именно в курс, а не я их спрашивал или просил на что то разрешения) и так, как я уже достаточно взрослый дядька ( который всёже сумел вляпаться в эту каку)) - я сам в ответе за свои поступки.Тут мне никто не перечил, хотя и не гладили по голове.У кого то по-другому : ни в какую нет возможности направить близких на "путь истинный".Главное у нас одна общая ЦЕЛЬ для всех без исключения - выгребти из этого адского котла, в котором мы вместе варимся.И очень хорошо, что люди здесь пишут про свои страхи и проблемы, пусть это иногда и звучит примитивно и даже глупо - главное, что человек ищет путь решения и это похвально.Все мы здесь именно по этой причине - найти для каждого из нас путь решения своего ганжа с этими тварюгами из мфчмо.
Я полностью поддерживаю, и подписываюсь под каждым словом. Я как только нашла форум, сходила с ума, глупости в головушку лезли, все мои таракашки внутри бушевали.Мысли о суициде.... Господи, ну и д*pa была. У страха глаза не велики они огромнейшие. До просрочек ходила как зомби. Вытянуть не могла, понять не могла, как д*pa влезла во все это. А сейчас... Я не только поменяла всю свою жизнь, я даже тараканов своих выдресеровала до пофигизма. Конечно, влипла, хреново, но это все решаемо, не быстро, в борьбе. Самое главное не опускать руки, поверить в свои собственные силы и постепенно из ямы и к вершинам, и к вершинам, с улыбкой на все 32. И все будет ок, а гады те, ну блин пошли они все......

В мене ще хуже. Чоловік просто мовчав і таблетки пив а всі плакали і діти і мама і сестра коли дивилися на мене.. Я ще і на чоловіка понабирала кучу а потім коли вже не було де взяти кучу грошей поназичала у знайомих.. Мій ітог дуже печальний.. Но нічого перехворіла і намагаюся ідти вперед тому що то що було 2-3 роки назад вже не буде...
А як вы с4азали мужу что и на него понаберали кредиты?? Бо я оформила на мужа 4 мфо и боюсь ему сказать((

Ольга82, Вот как раз ради детей и стоит жить, а не эти шарашки забейте!!!! Поменяйте симки и почту сами забирайте.
Я тоже сначала себя так чувствовала, да и маму не хотела в очередной раз огорчать((((
Потом мама всё таки узнала и я ей сказала, только про половину. Она мне помогла их закрыть( 58к). Потом пошли просрочки и по остальным ( всего было 16), в стечении обстоятельств, у меня украли кошелёк , в котором лежал паспорт нового образца(((((
И я сделала новый, когда начались звонки и смс маме, сестре, подруге - то я сказала, что эти шарашки обнаглели , я им всё заплатила и больше ничего не получат. Мама мне сначала не верила, они ей звонили на киевстар, и сказали, якобы я его им дала номер.... А я его вообще не знаю, эту ИНФУ им приват слил....!!! После этого мама мне поверила, что они мошенники и потом я ей много чего рассказала, про их пугалки и брехню, нарушения законов. Теперь она их всех в игнор. Я ни с кем не общаюсь с первого дня!!! И живу ради детей, у меня их двое ( 6 лет, и 10 месяцев). И Вам желаю спокойствия!!!

P.S. Спасибо огромное форуму!!!! Людям, которые помогают!!! Вам огромный респект))))

Я не проти жити і радіти за ради дітей,та просто не виходить,в голові лише думки,про те,що буде після тих дзвінків мамі,і ці думки не полишають ні на мить,не можу ні на чому зконцетруватись,навіть не знаю,що буду казати,це буде довбати,щоб нічого дітям тепер не купляла,а віддавала борги,бо й так,завжди дорікада,що дурниці всілякі їм купую,а мені то якраз накінець то й хочеться,дійсно,забити на ті мфо,і не викидати всі кошти на них,а краще дітям щось купити.Бо якраз роздратування і від того,що діти постійно щось просять,а злюся на себе через те,що віддала все тим Чм*шникам,а дітям нічого дати не можу!Все,досить!От,лише як довести мамі,що нічого не збираюсь їм платить,бо там скільки не дай,буде мало,всерівно,таких сум немає.
А на рахунок "віддайте мені дітей", то вибачте,але виберіться спочатку з боргів,щоб ще дітей брати!І таких " правильних""святих"мамаш знаєм,що при людях до дітей мусі-пусі,а вдома мати-перемати,так що прошу нотацій не читати.

Останнє редагування:
Ольга82, ніхто вам нотацій не читає! Миж хотіли донести вам що діти "ниють" як ви казали від того що ви вся на нервах ходете зртваєтесь а ім потрібна любов і ласка.. І ніхто тут святим нещитається. Наберіться терпіння час все розклад по місцях. А мамі кажіть що це ваша сімя і самі розбиратись будете якщо вона вас так нерозуміє

Я тоже иногда побаиваюсь что начнут звонить всем кого найдут. У меня тоже бывают дни хондры, страха, злобы, апатии... . Человеку свойственно все это. Вы же живая. А насчет детей... я вас не понимаю, честно. Как может раздражать твоя частица, твоя душа и твое сердце? Просто вам нужно выговариться. Если некому слушать - пишите сюда. Я за свою семью (у меня только мама и сын) горло перегрызу и не подавлюсь! Все раздражает и злит - помотрите на улыбки ваших детей, загляните в их красивые и полные любви к вам глазки. Все как рукой снимет. Проверенно.??

Я не проти жити і радіти за ради дітей,та просто не виходить,в голові лише думки,про те,що буде після тих дзвінків мамі,і ці думки не полишають ні на мить,не можу ні на чому зконцетруватись,навіть не знаю,що буду казати,це буде довбати,щоб нічого дітям тепер не купляла,а віддавала борги,бо й так,завжди дорікада,що дурниці всілякі їм купую,а мені то якраз накінець то й хочеться,дійсно,забити на ті мфо,і не викидати всі кошти на них,а краще дітям щось купити.Бо якраз роздратування і від того,що діти постійно щось просять,а злюся на себе через те,що віддала все тим Чм*шникам,а дітям нічого дати не можу!Все,досить!От,лише як довести мамі,що нічого не збираюсь їм платить,бо там скільки не дай,буде мало,всерівно,таких сум немає.
А на рахунок "віддайте мені дітей", то вибачте,але виберіться спочатку з боргів,щоб ще дітей брати!І таких " правильних""святих"мамаш знаєм,що при людях до дітей мусі-пусі,а вдома мати-перемати,так що прошу нотацій не читати.
Ви з Рівного? Я з області. Насамперед візьміть себе в руки. Це все не вартує таких нервів. Вам скільки років?Поясніть мамі що це ваші діти,ваша сім`я,ваші борги, з якими Ви будете розраховувать коли у Вас з`явиться така можливість. Так,щоб це не позначалось на Ваших дітях. Скажіть мамі що Ви не порушуєте законів,вони не мають права змушувати Вас платити,якщо немає чим. На першому місці повинні бути діти і Ви.

И еще: жизнь дает нам трудности только те, с которымт мы можем справится. Вы сильнее чем кажетесь. А злобу лучше перенаправьте на других.

В мене сьогодні нерви здають я знов падаю в дипресію . Коли вже це все скінчиться.Чоловікові і мамі сказала про мфо але не за всі лише за ті хто дзвонив до чоловіка. Помогли їх закрити кучу грошей віддала.Але це ще не все.Сьогодні алекскредит до чоловіка написали але якось викрутилась я їм частково оплату зробила може трохи відстануть.Що буде завтра незнаю І від того всього мені погано. Хочеться хоч один день спокою без всяких дзвонилок. Я вже нормально спати неможу.
Я тоже поначалу и спать не могла и есть, похудала. Всё боялась, что узнают родные. Теперь знают, одна мамуля не отвернулась. Отношения с остальными испорчены. Правда кума и её мама психологически сильно поддержуют. Не общаюсь ни с кем. Денег нет все равно

Я тоже иногда побаиваюсь что начнут звонить всем кого найдут. У меня тоже бывают дни хондры, страха, злобы, апатии... . Человеку свойственно все это. Вы же живая. А насчет детей... я вас не понимаю, честно. Как может раздражать твоя частица, твоя душа и твое сердце? Просто вам нужно выговариться. Если некому слушать - пишите сюда. Я за свою семью (у меня только мама и сын) горло перегрызу и не подавлюсь! Все раздражает и злит - помотрите на улыбки ваших детей, загляните в их красивые и полные любви к вам глазки. Все как рукой снимет. Проверенно.??
Дякую за підтримку!То просто дійсно виговорилась в пориві дурних емоцій!Не хвилюйтесь,на дітях я не зганяю їх.Сама почала розуміти,що так можна й розумом тронутись.Я 13років з дикрета не виходжу,сама їх виховую,жодної ночі мені ніхто не поміг з дітьми,я не те щоб жаліюся,простопросто розлучення й + ці мфо мене репльно вибили з колії.А те,що де хто писав,що потрібно було б аборти зробить,то вибачте,але не вам мені радити з цього приводу!
Ви з Рівного? Я з області. Насамперед візьміть себе в руки. Це все не вартує таких нервів. Вам скільки років?Поясніть мамі що це ваші діти,ваша сім`я,ваші борги, з якими Ви будете розраховувать коли у Вас з`явиться така можливість. Так,щоб це не позначалось на Ваших дітях. Скажіть мамі що Ви не порушуєте законів,вони не мають права змушувати Вас платити,якщо немає чим. На першому місці повинні бути діти і Ви.
Дякую!Я також з обл.)Мені 36.Критичність ситуації й полягає в тому,що живу з мамою.
Я тоже поначалу и спать не могла и есть, похудала. Всё боялась, что узнают родные. Теперь знают, одна мамуля не отвернулась. Отношения с остальными испорчены. Правда кума и её мама психологически сильно поддержуют. Не общаюсь ни с кем. Денег нет все равно
Ніби вже й заспокоїлась,чекаю брата,з першим ним буду розмовляти.

Останнє редагування:
Ніби вже й заспокоїлась,чекаю брата,з першим ним буду розмовляти.
Коли з близькими переговорите, так чи інакше вирішите свої відносини - в будь якому випадку : стане набагато легше і Ви в інакшому ракурсі будете дивитись вже на ці нібито "проблеми" з чм0.Повірте.Через це всі пройшли, по-іншому не буває.Краще самому зробити роз"яснення для близьких першому, ніж це за нас зроблять неадекватні мутанти з пристрастям і в "фарбах пекла".
Удачної розмови!

Ольга82, От реально забийте! Моєму сину теж 12. Батьків, правда вже не має майже 20 років, а з сестрою не спілкуюся після поділу майна. Але там фішка - її чоловік працює у ВР, тому за неї взагалі не парюся. Друзі в курсі проблем і ржуть, мовляв, нехай дзвонять ))) Один сказав, як рипнуться на батька - застреле з рушниці, навіть не спитає що за вуйко з верховини )))) Доречі!!!!! Нещодавно був прецидент, повинні усі пам'ятати, отак прийшли чмoшнuкu, а дядько почав по них стріляти. А напочатку року був суд на каллами - від 7 до 12 років. Варто тим дибілам нагадати, навіть усно. Нехай їх морди стають курячими дупками :ahaha:

З братом поговорила.Оце в нього були очі,коли почала розповідати за борги))Хоча яка загальна сума,я так і не сказала.Найбільший страх і розпочинається з того,що соромно щоб хтось дізнався,що ти погряз в кредитах,бо думає,що більшого ідіота немає.Принаймі я так думала про себе,що це лише я,умудрилася влізти аж в 10 мфо,ще й в 3банки в придачу) І мусила якось пояснити,як так вийшло,людині,яка взагалі немає жодного кредиту і боргу перед людьми,відчувала себе тупою куркою,але в кінечному підсумку,таки змогла донести до брата,що то ціла система,як завести людей в короткі срокі у боргову яму і,щоб він на їхні дзвінки невівся,що взагалі краще з ними навіть не спілкуватись.А мамі вирішили,що запропонуємо інший моб оператор,доки ще до неї не добралися,бо часто жаліється,що в київстар надто дорогий тариф...правда незнаю як буде з відчимом...

З братом поговорила.Оце в нього були очі,коли почала розповідати за борги))Хоча яка загальна сума,я так і не сказала.Найбільший страх і розпочинається з того,що соромно щоб хтось дізнався,що ти погряз в кредитах,бо думає,що більшого ідіота немає.Принаймі я так думала про себе,що це лише я,умудрилася влізти аж в 10 мфо,ще й в 3банки в придачу) І мусила якось пояснити,як так вийшло,людині,яка взагалі немає жодного кредиту і боргу перед людьми,відчувала себе тупою куркою,але в кінечному підсумку,таки змогла донести до брата,що то ціла система,як завести людей в короткі срокі у боргову яму і,щоб він на їхні дзвінки невівся,що взагалі краще з ними навіть не спілкуватись.А мамі вирішили,що запропонуємо інший моб оператор,доки ще до неї не добралися,бо часто жаліється,що в київстар надто дорогий тариф...правда незнаю як буде з відчимом...
Ось бачите) Все буде добре! Ви обов`язково порозумієтесь з родиною та знайдете підхід до кожного.Головне не панікувати!

Всем привет. Я новичок пока, не могу свою тему создать. У меня как и у всех история с МФО. Год назад муж и мама помогли мне выбраться из долгов, на тот момент общий долг был около 40000. Но спустя полгода опять влезла ( мама в больницу попала, а у меня денег не было к ней ездить, не могла ж я ей сказать что не приеду, потому что денег нет, и с пустыми руками тоже не поедешь) в общем началось всё с манивео, понемногу влазила всё дальше и дальше, пролонгации за пролонгациями, потом с мужем разошлись, влезла в долги ещё больше, потом зарплату всю спускала на пролонгации, и брала ещё новые кредиты, потому что на пролонгации зарплаты уже не хватало, и так увязла в этих МФО. Больше всего был страх что мама узнает, что я опять влезла во всё это д*рьмо. Я до последнего старалась всё это скрыть, но настал тот момент, когда сил уже не осталось в этом всём крутиться. Да и денег брать больше негде. К слову, я работаю на госслужбе, и зп у меня сами понимаете, не огонь. (5000 грн в месяц). Понемногу начались просрочки, самые мелкие суммы по МФО стараюсь понемногу закрывать, потому что названивают маме, а у неё проблемы с давлением. сколько раз я ей объясняла, что ничего не будет, и что это просто телефонный террор, она не слушает, говорит что она не заслужила это всё выслушивать от коллекторов (номер сменить ей не могу, её номерам уже больше 15 лет, и ей по работе не желательно этого делать, и не брать трубку с незнакомых номеров тоже не может). С апреля ушла в просрочки, ходила вся на нервах, пока не нашла этот форум, потом вроде успокоилась, набралась сил, и поняла что МФО не стоят моих нервов, и хватит. У меня остались манивео, майкредит, быстрозайм, от него, алекскредит, глобал кредит. Самые большие суммы у них. На предыдущее место работы звонят, ищут меня, коллеге ( "подруге") с этого же отдела звонят. Я стараюсь держаться и давать им отпор, написала жалобы в Нацком на манивео и быстрозайм, жду.. Но последнюю неделю нервы сдают. Разочарование полнейшее во всех. Сначала "подруги" с бывшей работы, одна заявила что голову мне оторвёт, когда на меня исполнительный документ зайдёт на исполнение, а другая сказала что поржёт. Я охренела, вот это "друзья", вместо того чтоб поддержать, только мозг выносят, ни разу за всё это время не спросили как у меня дела, при этом знают что я с мужем разошлась, и одна с ребёнком осталась, и как мне жить с этой кучей долгов, и зп в 5000 грн. А сегодня вообще комбо, сначала маме из глобал позвонили, после чего я выслушала, какая я хреновая, и как я её в могилу загоню. А потом "подруга" позвонила, и сказала что у неё с карты манивео пытались списать деньги, и чтоб до пятницы я решила этот вопрос, ато ей отпускные придут, и если их спишут, я должна буду в тот же день бегать искать деньги, чтоб отдать ей. Я не выдержала и послала её, высказала всё что думаю, рассказала ей, какая она хорошая подруга, и бросила трубку. Но изнутри разрывает всё. Я читала многие тут пишут, что в этих проблемах хорошо проявляют свою сущность все друзья и родственники, но меня это просто скосило с ног. Если бы не дочка и мама, давно бы уже сделала с собой что-то. Боевой настрой сегодня весь коту под хвост ушёл...

Всем привет. Я новичок пока, не могу свою тему создать. У меня как и у всех история с МФО. Год назад муж и мама помогли мне выбраться из долгов, на тот момент общий долг был около 40000. Но спустя полгода опять влезла ( мама в больницу попала, а у меня денег не было к ней ездить, не могла ж я ей сказать что не приеду, потому что денег нет, и с пустыми руками тоже не поедешь) в общем началось всё с манивео, понемногу влазила всё дальше и дальше, пролонгации за пролонгациями, потом с мужем разошлись, влезла в долги ещё больше, потом зарплату всю спускала на пролонгации, и брала ещё новые кредиты, потому что на пролонгации зарплаты уже не хватало, и так увязла в этих МФО. Больше всего был страх что мама узнает, что я опять влезла во всё это д*рьмо. Я до последнего старалась всё это скрыть, но настал тот момент, когда сил уже не осталось в этом всём крутиться. Да и денег брать больше негде. К слову, я работаю на госслужбе, и зп у меня сами понимаете, не огонь. (5000 грн в месяц). Понемногу начались просрочки, самые мелкие суммы по МФО стараюсь понемногу закрывать, потому что названивают маме, а у неё проблемы с давлением. сколько раз я ей объясняла, что ничего не будет, и что это просто телефонный террор, она не слушает, говорит что она не заслужила это всё выслушивать от коллекторов (номер сменить ей не могу, её номерам уже больше 15 лет, и ей по работе не желательно этого делать, и не брать трубку с незнакомых номеров тоже не может). С апреля ушла в просрочки, ходила вся на нервах, пока не нашла этот форум, потом вроде успокоилась, набралась сил, и поняла что МФО не стоят моих нервов, и хватит. У меня остались манивео, майкредит, быстрозайм, от него, алекскредит, глобал кредит. Самые большие суммы у них. На предыдущее место работы звонят, ищут меня, коллеге ( "подруге") с этого же отдела звонят. Я стараюсь держаться и давать им отпор, написала жалобы в Нацком на манивео и быстрозайм, жду.. Но последнюю неделю нервы сдают. Разочарование полнейшее во всех. Сначала "подруги" с бывшей работы, одна заявила что голову мне оторвёт, когда на меня исполнительный документ зайдёт на исполнение, а другая сказала что поржёт. Я охренела, вот это "друзья", вместо того чтоб поддержать, только мозг выносят, ни разу за всё это время не спросили как у меня дела, при этом знают что я с мужем разошлась, и одна с ребёнком осталась, и как мне жить с этой кучей долгов, и зп в 5000 грн. А сегодня вообще комбо, сначала маме из глобал позвонили, после чего я выслушала, какая я хреновая, и как я её в могилу загоню. А потом "подруга" позвонила, и сказала что у неё с карты манивео пытались списать деньги, и чтоб до пятницы я решила этот вопрос, ато ей отпускные придут, и если их спишут, я должна буду в тот же день бегать искать деньги, чтоб отдать ей. Я не выдержала и послала её, высказала всё что думаю, рассказала ей, какая она хорошая подруга, и бросила трубку. Но изнутри разрывает всё. Я читала многие тут пишут, что в этих проблемах хорошо проявляют свою сущность все друзья и родственники, но меня это просто скосило с ног. Если бы не дочка и мама, давно бы уже сделала с собой что-то. Боевой настрой сегодня весь коту под хвост ушёл...
не кисните, мне тоже угрозы были, звонили на работу, матери, сестре, сказал всех в чёрный список вносить, они так и делают и вы так маме скажите...

Простите, а как ваш долг пытаются снять с карты подруги? Что-то новое...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі