Не повторяйте моих ошибок: много МФО и долгов людям!!

• Автор теми Автор теми mediocris
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 332
  • Перегляди Перегляди 68K
Прислали сегодня на электронку
Оскільки Ви ухиляєтесь від виконання зобов’язань за кредитом договором № 142523 від 28.04.2018 р., укладеним з ТОВ «1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНТСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ» і досі не сплатили Ваш борг у сумі 35 017,00 грн, Вас буде оголошено у розшук*.
Стаття 375. Вирішення питання про оголошення розшуку боржника.
Згідно наказу МВС України від 27 серпня 2008 року № 408 на виконання ст.42 Закону України "Про виконавче провадження" та відповідно до ст. 78, 375 Цивільного процесуального кодексу України:
  • У разі відсутності відомостей про місце проживання (знаходження) боржника, виконавець може звернутися до суду з поданням про розшук боржника чи винести постанову про оголошення розшуку майна боржника;
  • Розшук громадянина-боржника здійснюють органи внутрішніх справ;
  • Суд має право витребувати від державного виконавця всі необхідні документи для вирішення питання про оголошення розшуку;
  • Суд розглядає подання державного виконавця протягом десяти днів;
  • Розшук Вашого майна та грошових коштів на рахунках шляхом запитів до відповідних установ;
  • Витрати, пов’язані з розшуком боржника, майна боржника та його зберігання, стягуються з боржника у порядку, встановленому Законом;
  • Звернення до органів Міністерства внутрішніх справ України з повідомленням про звернення до суду та клопотання про обмеження Вас у праві виїзду за кордон;
  • Передача інформації про Вас, як про неплатника в засоби масової інформації: газети, журнали, оголошення, телебачення.
Это кто вам столько насчитал?

Я в шоке они там что с дуба рухнули?
Я лумала у меня много миолан 4 продали кк хотят пока 12.
А сколько у Вас просрочки?

Не зря они себя обозвали море грошей
Это насчитали мне после 7 месяцев просрочки
Это кто вам столько насчитал?
Май кредит

Останнє редагування:
кредит касса 4863(не растет сумма)
кредит плюс 6105(до 9.05)
манивео почти 12000 (просрочка)
май кредит 6250 на сегодня (просрочка)
динеро 4035(день просрочки)
сслоун 2560
шгроши почти 3000 ( 8 дней просрочки )
еврогроши 2280 (8 дней просрочки)
топ кредит 5700 (1 день просрочки)
милоа н (18 дней просрочки)
готивочка 2800 просрочка

все цифры на сегодняшний день
с кем реально договориться????
через несколько дней будет 3к может 5к незнаю на кого их положить...

Останнє редагування:
сслоун 2560
готивочка 2800 просрочка

А они все уникальны по своему, но говорят, что Майкредит самый адекватный.
ШГ после 14 дней просрочки начинают террор по полной - я была контактным лицом: вынесли мозг мне, нашли меня на рабочем телефоне и дошли до моей начальницы
Кредиткасса тоже притрушенная: обзвон контактных лиц и письма каждые 3-4 дня на все адресса (прописка и факт.проживание)
СС у меня нет, но пишут, что ведут себя как и ШГ
С Манивео тоже был опыт: на 10 день договорилась о реструктуризации - закрыла и забыла, главное вовремя платить, иначе делают перерасчёт
Готивочка задолбёт и по телефону, и в вайбере. На большую просрочку с ними не выхожу, гашу частично с пролонгациями. Могут достать всех плюс поговаривают, что выезжают
С Динеро пока мирно сосуществуем в режиме пролонгаций и частичного погашения

сслоун 2560
готивочка 2800 просрочка

в мене по мілоан 11 днів, скажіть як в вас з ними, чи телефонують, бо мені тільки відсотки рахують і одна смс або дзвінок робота і тихо.

А они все уникальны по своему, но говорят, что Майкредит самый адекватный.
ШГ после 14 дней просрочки начинают террор по полной - я была контактным лицом: вынесли мозг мне, нашли меня на рабочем телефоне и дошли до моей начальницы
Кредиткасса тоже притрушенная: обзвон контактных лиц и письма каждые 3-4 дня на все адресса (прописка и факт.проживание)
СС у меня нет, но пишут, что ведут себя как и ШГ
С Манивео тоже был опыт: на 10 день договорилась о реструктуризации - закрыла и забыла, главное вовремя платить, иначе делают перерасчёт
Готивочка задолбёт и по телефону, и в вайбере. На большую просрочку с ними не выхожу, гашу частично с пролонгациями. Могут достать всех плюс поговаривают, что выезжают
С Динеро пока мирно сосуществуем в режиме пролонгаций и частичного погашения
меня не достают май динеро касса сслоун
в манивео делала пролонгации потом просрочка сдела реструктуризацию заплатила 4к вышла на просрочку и они хотят 8к говорят ост спишем
в май предлагают реструктуризацию но до фига на 4 раза по 1600
в мене по мілоан 11 днів, скажіть як в вас з ними, чи телефонують, бо мені тільки відсотки рахують і одна смс або дзвінок робота і тихо.
тоже самое

Останнє редагування:
сслоун 2560
готивочка 2800 просрочка

З манивео теж просрочка , домовились на завтра шо заплачу це був тиждень назад , але немає чим заплатити !
Сслоун реально больні за 3-4 дні просрочки бісились так як будьто я в них взяла міліон і не віддаю , одного разу не взяла тел і нашли номер мами ,(мама дуже правильна і боялась , тому закрили зразу )
Май кредіт просрочка десь тиждень на реструкт. Не ідуть , грозяться шо якщо сьодні не оплачу будуть звонити рідним і в деканат .
Дінеро 4 дні просрочки поки пару смсок і один раз звонили

З манивео теж просрочка , домовились на завтра шо заплачу це був тиждень назад , але немає чим заплатити !
Сслоун реально больні за 3-4 дні просрочки бісились так як будьто я в них взяла міліон і не віддаю , одного разу не взяла тел і нашли номер мами ,(мама дуже правильна і боялась , тому закрили зразу )
Май кредіт просрочка десь тиждень на реструкт. Не ідуть , грозяться шо якщо сьодні не оплачу будуть звонити рідним і в деканат .
Дінеро 4 дні просрочки поки пару смсок і один раз звонили
Швидко гроші є в чоловіка , якось в нього йшов 3 день просрочки то мені дзвонили і теж грозились (вони багато хочуть щей кожні 2 неділі )
Там у вас багато притрушених судячи по отзивах людей

как вылезти из этого дерьма ??(((
муж разведется 100%
одному 3.3 года РЕБЕНКУ хожу в положении

сслоун 2560
готивочка 2800 просрочка

Закрийте напевно сслоун і готівочку , бо вони зразу атакують

муж разведется 100%
ой, сама сейчас пытаюсь разработать тактику, но судя по всему малой кровью не обойтись((((

муж разведется 100%
Не хвилюйтесь , вам не можна !!! Чоловік якщо любить все зрозуміє !!! Якщо хочете все закрити і є стабільний заробіток , то краще зразу до суду !
Я сама не працюю і синочку 1.4 , чоловік на заробітках але через ці заробітки і набрались ці мфо , бо люди надурили !
Я сама дуже боюсь якщо мама дізнається про все остальне ! Свекруха все розуміє в них вже була така ситуація а от від мами за сслоун було шо слухати ((( щей живемо разом з баб і дед . , були б отдельно було б попроще (

Не хвилюйтесь , вам не можна !!! Чоловік якщо любить все зрозуміє !!! Якщо хочете все закрити і є стабільний заробіток , то краще зразу до суду !
Я сама не працюю і синочку 1.4 , чоловік на заробітках але через ці заробітки і набрались ці мфо , бо люди надурили !
Я сама дуже боюсь якщо мама дізнається про все остальне ! Свекруха все розуміє в них вже була така ситуація а от від мами за сслоун було шо слухати ((( щей живемо разом з баб і дед . , були б отдельно було б попроще (
нет муж 3 раза за разных узнавал и я боялась что больше нет
даже тогда выганял(((
общая сумма 56000 на сегодняшний день(((это с просрочками

Тоже советую с1сЬки и Готивочку. Или Готивочку хотя бы, ибо они приезжают домой и вообще от них много вони

даже тогда выганял(((
Мда (( це звичайно дуже важко коли рідні щей давлять (( я напевно за цих два тижні на років 10 постаріла (
Візьміть в чоловіка в телефона переадресацію зробіть , щоб всі незнайомі номера звонили на якийсь наприклад недійсний номер . Якщо в батьків теж получається так зробити то робіть !
Мда (( це звичайно дуже важко коли рідні щей давлять (( я напевно за цих два тижні на років 10 постаріла (
Візьміть в чоловіка в телефона переадресацію зробіть , щоб всі незнайомі номера звонили на якийсь наприклад недійсний номер . Якщо в батьків теж получається так зробити то робіть !
І повидаляйте скрізь свої фото і позакривайте сторінки !

даже тогда выганял(((
Это жутко, конечно.... Из-за этих шараг семьи разрушаются((( И нет этому конца и краю((

Назад
Угорі